· 

Te huur vrijstaand vakantiehuis op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan

Te huur vrijstaand vakantiehuis op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan

Wij hebben voor u een vrijstaand vakantiehuis ✅ gevonden op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan.

Door 16 gasten beoordeeld met een 8,0  goed! 

 

 

Vakantiehuis Scharendijke, Zeeland

 

Op vakantiepark Zeeland Village kunt u dit vrijstaande zes persoons vakantiehuis huren. Het is voorzien van vier slaapkamers en een ruime tuin met gemeubileerd terras. U kunt op het park fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen waarbij u zeker Renesse aan moet doen, maar ook Scharendijke zelf met haar gezellige dorpsstraat met verschillende restaurants en winkeltjes en haar jachthaven is de moeite waard. Het park is zeer ruim aangelegd en er zijn diverse waterpartijen waardoor u zich in een oase van rust waant.

 

U vindt de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand en bevindt zich dan ook op een ideale plek voor de surf-, zeil- en duiksport. Er zijn vlakbij enkele zeer geliefde duiklocaties zoals Het Koepeltje, Scharendijkse Haven en Nieuwe Kerkweg. Met het huren van dit 6-persoons vakantiehuis op vakantiepark Zeeland Village in Scharendijke bent u verzekerd van een rustige vakantie met volop mogelijkheden op activiteiten te ondernemen.

 

Bijzonderheden

- In het laagseizoen zijn de faciliteiten in dit park gedurende midweken beperkt open.

- Het interieur/exterieur kan onderling verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s.

- Jongerengroepen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan. Tevens kan dit vakantieverblijf niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.

- Bij boekingen met meer dan 3 personen en niet in gezinsverband, behoudt het vakantiepark zich het recht voor om een waarborg van €50,- per persoon te rekenen.

Te huur vrijstaand vakantiehuis op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis Scharendijke, Zeeland

 

De woonkamer is onder meer ingericht met een zithoek, televisie en eethoek. De keuken is onder andere uitgerust met een vier-pits kookstel, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en waterkoker.

In de hal is er een apart toilet. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en is uitgevoerd met een ligbad, een douche en een wastafel.

 

Op de eerste verdieping heeft u vier slaapkamers waarvan er twee zijn uitgevoerd met twee éénpersoonsbedden en de andere twee slaapkamers zijn voorzien van één eenpersoonsbed. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een apart toilet. Verder is er centrale verwarming en gratis internet. Buiten heeft u een ruim en gemeubileerd terras en een berging. Er is parkeerruimte voor één auto naast de accommodatie.

 

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

- Huisdiervrij

- Wasmachine

- Boxspringbedden

- Televisie op slaapkamer(s)

- Combimagnetron

- Koelkast met vriesvak

- Koelkast zonder vriesvak

- Koffiepadapparaat

- Vaatwasser

- Tuinomheining

- Zonneligbedden

- DVD speler

- Open haard

- Smart-tv

- Vloerverwarming in woonkamer

- Bubbelbad

- Kindermeubilair (kinderstoel en kinderbedje)

- Gelegen aan het water

- Ligging op het zuiden

- Nabij centrumvoorzieningen

 

Woonkamer 

 • Kabeltelevisie
 • Radio
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Elektronische kookplaat

Slaapkamer 

 • Kamers met één bed: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Aantal slaapkamers: 4

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Ligbad
Te huur vrijstaand vakantiehuis op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan

Omgeving: Scharendijke, Zeeland

Renesse

Een bruisende kuststad waar u terecht kunt voor gezelligheid, levendig uitgaansleven, hippe winkels en zonnige terrasjes. Niet alleen in de zomer maar ook in het voor- en najaar is het goed toeven in Renesse. Geniet er in één van de vele restaurants van verse mosselen, Oosterscheldekreeft en de vele andere streekproducten.

Renesse biedt ook mogelijkheden voor paardenliefhebbers, u kunt er paarden huren en mooie ritten maken door bossen, duinen en langs het strand.

 

Bruinisse

Ook wel de Mosselstad genoemd en dat met reden! De plaatselijke mosselkwekers zijn goed voor een derde van de aanvoer van mosselen in Nederland. Wanneer u hier iets meer over wilt weten zou u museum Brusea kunnen bezoeken waar het leven en werk van een mosselvisser wordt tentoongesteld. In Bruinisse vindt u ook de moderne 18-holes golfbaan Golfclub Grevelingenhout, u hoeft dus niet ver weg om een balletje te slaan!

 

Zierikzee

U vindt op Schouwen-Duiveland zeer veel gezellige en karakteristieke stadjes en dorpen en de meeste hebben nog steeds hun authentieke eigenschappen. De hoofdstad van het eiland, Zierikzee, heeft door de opbrengsten van de handel, nijverheid en visserij een rijk verleden opgebouwd en dat toont zich in de vele monumenten. Het Poortencomplex, de Grote Kerk, de Dikke Toren en de haven zullen u zeker kunnen bekoren. Maar daarnaast is Zierikzee bovenal een gezellige stad met vele terrasjes en winkeltjes.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Antwerpen

Deze grote stad heeft alles wat een stad maar kan bieden, vele historische gebouwen en monumenten zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op de Groenplaats. Of gaat u liever winkelen op de Meir of wilt u één van de vele musea bezoeken, het is allemaal mogelijk. En vergeet de Antwerpse Zoo niet, één van de oudste dierentuinen in de wereld.

 

Tips en trips:

- Brouwershaven

- Middelburg

- Veere

- Vlissingen

- Wijnboerderij de kleine Schorre

- Mini Mundi Miniatuur Walcheren

- Tropische vogeltuin Utropia

- Het Arsenaal

- Watersnoodmuseum

- Kaasboerderij de Stolpe

- Dierenpark Flakkee

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Aan een meer
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark

Afstanden 

 • Strand: 10000m
 • Meer: 1000m
 • Supermarkt: 1000m
 • Restaurant: 1000m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 10000m
 • Luchthaven: 80000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Duiken
 • Tennis
 • Golf
 • Zwemmen

Vakantiepark Zeeland Village

 

Met het huren van een vakantiehuis op vakantiepark Zeeland Village in Scharendijke op Schouwen-Duiveland kiest u voor een rustige vakantie waarbij u zelf kiest welke activiteiten u gaat ondernemen. U kunt op het park fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen waarbij u zeker Renesse aan moet doen, maar ook Scharendijke zelf met haar gezellige dorpsstraat met verschillende restaurants en winkeltjes en haar jachthaven is de moeite waard.

Het park is zeer ruim aangelegd en er zijn diverse waterpartijen waardoor u zich in een oase van rust waant. De huizen zijn allen compleet en comfortabel ingericht en bieden veel ruimte met een fijn gemeubileerd terras er bij.

U vindt de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand en bevindt zich dan ook op een ideale plek voor de surf-, zeil- en duiksport. Er zijn vlakbij enkele zeer geliefde duiklocaties zoals Het Koepeltje, Scharendijkse Haven en Nieuwe Kerkweg.

Met een vakantiehuis op vakantiepark Zeeland Village in Scharendijke bent u verzekerd van een rustige vakantie met volop mogelijkheden op activiteiten te ondernemen.

 

Parkvoorzieningen

 • Speeltuin
 • Tennisbaan
 • Sportveld

Te huur vrijstaand vakantiehuis op vakantiepark in Scharendijke vlakbij Renesse, Zeeland voor 6 personen met wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0