· 

Te huur vakantiehuis in Westerbork met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuis in Westerbork met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiehuis in Westerbork✅  met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi waar honden toegestaan zijn, dan hebben wij een gezellig vakantiehuis gevonden op een idyllische plek!

Door 63 gasten beoordeeld met een 8.4 zeer goed!

 

Vakantiehuis Westerbork, Drenthe

 

Welkom in één van de schitterende vakantievilla's met gratis internet op Vakantiepark Het Timmerholt. U verblijft in een ruim acht persoons landhuis. De woningen beschikken ook over een eigen terras en/of steiger waar men heerlijk kan vissen. Deze prachtige landhuizen staan midden in het schitterende Drentse landschap op een kleinschalig, kindvriendelijk, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer visrijk meer. Wandelen, fietsen, Nordic walking, vissen, rust, ruimte, natuur, gecombineerd met beleving en comfort dat is wat deze woningen u te bieden hebben. In deze luxe vakantiewoning op Vakantiepark Het Timmerholt zult u genieten van uw welverdiende vakantie!

 

Bijzonderheden

- Verblijft u met een kind jonger dan 13 jaar? Of bent u ouder dan 50 jaar? Dan ontvangt u 15% korting op de huursom. Indien u in aanmerking komt voor deze korting, kunt u dit tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld aangeven. De korting wordt handmatig verrekend op uw factuur. Indien u dit niet aangeeft, kunt u na het ontvangen van de factuur helaas geen aanspraak meer op de korting maken.

*Deze korting is niet geldig gedurende de schoolvakanties en feestdagen. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen. Het hoogste percentage geldt.- U kunt de optie 'Luxe uitcheck' bijboeken indien u lekker vlot en zonder zorgen wilt uitchecken. Uw bedden zullen dan voor u worden afgehaald, de afvoer van uw vuilnis zal geregeld worden en de eventueel aanwezige vaatwasser zal dan voor u worden leeggehaald, zodat u niet hoeft te wachten op de laatste afwasbeurt van uw ontbijtservies.

- Iedere gast ontvangt eenmalig een gratis entreekaart voor een zwembad in de gemeente Midden-Drenthe!

- Het interieur / exterieur en de ligging van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
Te huur vakantiehuis in Westerbork met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis Westerbork, Drenthe

 

Deze ruime acht persoons landhuizen liggen aan het water en beschikken over een eigen terras en/of steiger waar u heerlijk kunt vissen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met gezellige, ruime, open keuken voorzien van onder andere een combi-magnetron/oven en een vaatwasmachine. Op de benedenverdieping vindt u één slaapkamer en één badkamer met douche en/of bad. Boven vindt u nog eens drie slaapkamers en ook een extra badkamer met douche en/of bad en een extra toilet.

 

  

Woonkamer 

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Combimagnetron

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 4
 • Aantal slaapplaatsen: 8
 • Kamers met twee bedden: 4
 • Eenpersoons dekbedden: 8
 • Aantal slaapkamers: 4

Badkamer

 • Wastafel
 • Douche/bad (gecombineerd)
 • Douche/toilet (gecombineerd)
 • Toilet
 • Aantal douches: 2
 • Aantal toiletten: 2
 • Aantal badkamers: 2
Te huur vakantiehuis in Westerbork met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Omgeving: Westerbork, Drenthe

 

In de mooie omgeving van Vakantiepark Het Timmerholt kunt u genieten van de prachtige natuur. Het is dan ook zeker een aanrader om een fiets te huren en de omgeving op eigen tempo te ontdekken. Naast fietsen kunt u in de omgeving ook prachtige wandelingen maken. Vakantiepark Het Timmerholt is gelegen in de bekende plaats Westerbork, waar u onder andere het aangrijpende museum Kamp Westerbork kunt bekijken. Hier leert u van alles over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Naast een bezoekje aan het museum kunt u ook het kamp zelf bekijken. Een erg aangrijpende en interessante excursie die zeker de moeite waard is.

 

Voor een gezellige dag uit met de kinderen kunt u het gezellige attractiepark Duinen Zathe een bezoekje brengen. In Duinen Zathe vindt u onder andere de Super Nova, de Reuzengelijbaan, de Botsbootjes, de Flying Swink en vele andere attracties waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

 

Op een kleine 20 minuten afstand van Westerbork vindt u Wildland Adventure Zoo in Emmen. Bewonder vele bijzondere dieren zoals beren, giraffen en olifanten. Dierentuin Emmen is een erg leuk park voor jong en oud.

 

Tips en trips:

- Winkelen in Emmen, Groningen en/of Assen

- Museumdorp Orvelte

- Gevangenismuseum in Veenhuizen

- Hunebedden 

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Aan een meer
 • In het bos
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark
 • Aan viswater

Afstanden 

 • Supermarkt: 3000m
 • Restaurant: 100m
 • Dorp/stadcentrum: 3000m
 • Uitgaanscentrum: 3000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Biljart
 • Sauna
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Zwemmen

Vakantiepark Het Timmerholt

 

Het gezellige en ruim opgezette Vakantiepark Het Timmerholt is gelegen in Drenthe. Het park beschikt over vrijstaande huizen die, afhankelijke van het type, geschikt zijn voor twee tot 25 personen. Ook zijn er verschillende aangepaste woningen. Het park beschikt over een grote visvijver vol karpers en andere vissen, de ideale plek om te vissen! Tevens kunt u in de prachtige omgeving heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft. Mede door z’n rust en ruimte is dit vakantie uitermate geschikt om heerlijk te ontspannen.

 

Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Tennisbaan
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Recreatieplas
 • Café/Bar
 • Wellness mogelijkheden

Te huur vakantiehuis in Westerbork met internet voor 8 personen in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0