· 

Te huur luxe, vrijstaand vakantiehuis op park in Ouddorp op 700 meter van het strand voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, honden toegestaan

Te huur luxe, vrijstaand vakantiehuis op park in Ouddorp op 700 meter van het strand voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, honden toegestaan

Op zoek naar een vakantiehuis in Ouddorp✅  met internet voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland met gratis Wifi waar honden toegestaan zijn, dan hebben wij een luxe en vrijstaand vakantiehuis gevonden op 700 meter van het strand!

Door 29 gasten beoordeeld met een 8.6 heerlijk!

 

Vakantiehuis Ouddorp, Zuid-Holland

 

Vanuit deze vrijstaande en gelijkvloerse vakantievilla op Strandpark Duynhille geniet u van veel privacy door de ruimte rondom en is onder meer voorzien van twee badkamers. Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand waar er vele watersporten mogelijk zijn, maar natuurlijk komen ook de zonaanbidders hier aan hun trekken.

 

Ouddorp zelf is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn. De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Zo kunt u in Goedereede het getijdengebied De Kwade Hoek bezoeken waar u niet alleen een unieke beplanting zult vinden maar het is ook de broedplaats van verschillende vogels, kortom een prachtig stukje natuur. Of wat dacht u van het Grevelingenmeer, een geliefde plek voor vele duikers en natuurliefhebbers. 

 

Bijzonderheden

 • In het laagseizoen kunnen enkele / alle faciliteiten doordeweeks gesloten zijn.
 • Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s.
 • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
 • Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 5 november 2019 tot 2 april 2020 en 7 november 2020 tot 8 januari 2021 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Ligstoelen: Ja
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur luxe, vrijstaand vakantiehuis op park in Ouddorp op 700 meter van het strand voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis Ouddorp, Zuid-Holland

 

In de woonkamer heeft u onder meer een zithoek, eethoek en smart-televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een vier-pits kookstel, magnetron, koel/vriescombinatie, Senseo, vaatwasser en waterkoker. In de hal is er een apart toilet.

 

Er zijn twee slaapkamers welke alle twee zijn uitgevoerd met twee éénpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers heeft ook een televisie. De twee badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, de eerste badkamer heeft een douche en een wastafel, de andere badkamer heeft een ligbad en een wastafel. 

 

Buiten heeft u een tuin met gemeubileerd terras. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

Woonkamer 

 • Kabeltelevisie
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Senseo

Slaapkamer 

 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Eenpersoons dekbedden: 4
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Boxspringbedden
 • Televisie op minimaal één slaapkamer

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 2
 • Ligbad
Te huur luxe, vrijstaand vakantiehuis op park in Ouddorp op 700 meter van het strand voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, honden toegestaan

Omgeving: Ouddorp, Zuid-Holland

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

Kinderdijk

Kinderdijk in de Alblasserwaard staat wereldwijd bekend om zijn authentieke windmolens uit de 18de eeuw. De 19 molens zijn oorspronkelijk gebouwd om de waterhuisvesting in de Alblasserwaard te regelen zodat er bewoning mogelijk was. Tegenwoordig zijn het iconen welke een uniek stukje Nederlandse geschiedenis laten zien. Het uitgestrekte veenweidegebied biedt hierbij een prachtige achtergrond.

De Hollandse Biesbosch 

Een prachtig natuurgebied welke door de zichtbare eb en vloed verschillen een uniek natuurlandschap heeft en u kunt er volop genieten van onder andere de waterbekkens, wilgenbossen en watervogels. Het is op verschillende manieren te ontdekken maar vanwege de vele rivieren en waterbekkens is dit het beste te doen van op het water. Als u zelf geen boot heeft, zijn er in de omgeving meerdere mogelijkheden voor het huren van een roeiboot, fluisterboot of kano. 

De paden van De Biesbosch zijn onverhard en vragen om deugdelijke schoenen en kleding, maar met een wandeling door dit gebied bent u wel een belevenis rijker.

Fietsen in het Nationaal Park zelf is heel lastig, maar het gebied er omheen maakt dit weer helemaal goed. Er zijn verschillende fietsroutes welke u stuk voor stuk kennis laten maken met de mooie natuur, de weidse weilanden, polders, dorpjes en rivieren.

Tips en trips:

- Rotterdam

- Den Haag

- Middelburg

- Antwerpen

- Archeologisch museum Hoekse Waard

- Beeldentuin Ravesteyn

- Bezoekerscentrum de Grevelingen

- Diergaarde Blijdorp

- Nationaal Park De Biesbosch

- Euromast

- Kinderspeelparadijs Ballorig

- Zwembad Zuiderdiep

- Waterjump Brouwersdam

- Klimbos Westerschouwen

- Port Zélande

Ligging 

Op een vakantieparkNabij het strandRustig gelegenNabij bosNabij dorpIn de duinenOp een familieparkAan zee

Afstanden 

Strand: 700mSupermarkt: 100mRestaurant: 100mDorp/stadcentrum: 2000mLuchthaven: 30000m

Vrijetijdsmogelijkheden

VissenPaardrijdenZeilenWandelenFietsenSurfenVoetbalDuikenTennisGolfZwemmen

Strandpark Duynhille

 

De hagelnieuwe vakantiehuizen van Strandpark Duynhille in Ouddorp zijn de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van luxe villa’s op een geweldige locatie. De villa’s hebben veel ruimte rondom en genieten hierdoor veel privacy. De inrichting is volledig en zeer luxe om uw verblijf nog meer te veraangenamen.

 

Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand waar er vele watersporten mogelijk zijn, maar natuurlijk komen ook de zonaanbidders hier aan hun trekken. Ouddorp zelf is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn.

 

De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Zo kunt u in Goedereede het getijdengebied De Kwade Hoek bezoeken waar u niet alleen een unieke beplanting zult vinden maar het is ook de broedplaats van verschillende vogels, kortom een prachtig stukje natuur. Of wat dacht u van het Grevelingenmeer, een geliefde plek voor vele duikers en natuurliefhebbers.

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Sportveld
 • Café/Bar

Te huur luxe, vrijstaand vakantiehuis op park in Ouddorp op 700 meter van het strand voor 4 personen in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0