· 

Te huur luxe groepsaccommodatie voor 10 personen met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi

Te huur luxe groepsaccommodatie voor 10 personen met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie✅  met internet voor 10 personen in de provincie Zuid-Holland met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi, kijk dan hier snel verder!

Door 29 gasten beoordeeld met een 7.9 goed!

 

Groepsaccommodatie Hellevoetsluis, Zuid-Holland

 

Op het mooie Vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis kunt u deze luxe 10 persoons groepsaccommodatie huren. Het verblijf heeft onder meer een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en het is tevens voorzien van een traditionele sauna en drie badkamers. De vestingstad Hellevoetsluis was vroeger de marinebasis van Nederland en hier werd bijvoorbeeld de door Piet Hein buitgemaakte zilvervloot binnengehaald. Vele monumenten in en rond het historische centrum van Hellevoetsluis herinneren nog aan deze tijd, zoals onder anderen het Tromphuys, een zeesluis en een droogdok. Tegenwoordig heeft deze stad nog steeds een maritieme aanblik met wel zes jachthavens.

 

Vakantiepark Cape Helius heeft een eigen jachthaven en ook een strandje op één kilometer met enkele speeltoestellen voor de kinderen. Langs de Haringvlietdam vindt u nog meer stranden waar het heerlijk toeven is en u allerlei watersporten kunt beoefenen. Het vakantiepark grenst niet alleen aan het historisch centrum en aan het water maar het ligt ook midden in een prachtige natuur waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Op deze tochten ontdekt u niet alleen de duinen, het strand en de Haringvliet maar ook Fort Noorddijk, het Grasweggebied, het Ravense Bos en het Kooisteebos: allemaal natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn.

 

Vanuit uw vakantieappartement op Vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis kunt u dus alle kanten op om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Watersport, musea, natuur, geschiedenis, gezellig flaneren op de promenade of winkelen in bijvoorbeeld Rockanje. Tot snel!

 

Bijzonderheden

- Als gast van Cape Helius heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland (60km afstand).- De indeling / het interieur kan onderling verschillen en afwijken van de getoonde foto’s.- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.- In het laagseizoen zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks niet geopend.

 

Algemeen 

 • Rookvrij
 • Sauna

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid

 

 

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen 
 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur luxe groepsaccommodatie voor 10 personen met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi

Indeling: groepsaccommodatie Hellevoetsluis, Zuid-Holland

 

De woonkamer heeft onder meer een zithoek, eethoek, cd-speler, radio en televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een vier-pits kookstel, combimagnetron, koel/vriescombinatie, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. In de hal is er een apart toilet.

 

Op de begane grond vindt u tevens de eerste slaapkamer, deze is voorzien van twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een ligbad en een wastafel. Op de eerste verdieping vindt u de overige drie slaapkamers. Eén slaapkamer is ingericht met twee éénpersoonsbedden de andere twee slaapkamers hebben ieder drie éénpersoonsbedden. Eén van de slaapkamers heeft ook een televisie. De eerste badkamer op deze verdieping is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. De tweede badkamer heeft een douche, een wastafel en een traditionele sauna. Ook op deze verdieping heeft u een apart toilet.

 

Verder is er centrale verwarming en gratis internet. Buiten heeft u een tuin met een gemeubileerd terras en er is een balkon aanwezig. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

Woonkamer 

 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Radio
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron

Slaapkamer 

 • Kamers met drie bedden: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 10
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Televisie op minimaal één slaapkamer

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 2
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 2
 • Aantal badkamers: 3
 • Ligbad
Te huur luxe groepsaccommodatie voor 10 personen met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi

Omgeving: Hellevoetsluis, Zuid-Holland

 

Waternoodsmuseum Ouwerkerk

Breng een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum toont een indrukwekkend beeld van de ramp in 1953, welke een grote stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Zeeland en Nederland. De ramp was de directe aanleiding voor het uitvoeren van het Deltaplan. De Oesterdam is specifiek aangelegd om Bergen op Zoom te vrijwaren van overstromingen.

 

Bergen op Zoom

Een historische stad welke bruist van de energie, u kunt er heerlijk shoppen in de vele winkeltjes welke gevestigd zijn in de middeleeuwse straatjes en pleinen. Bergen op Zoom heeft een geschiedenis welke 800 jaar bestrijkt en in het stadscentrum vindt u vele monumenten terug zoals onder andere de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk, het Markiezenhof en het stadhuis. Naast de vele winkeltjes waar u gezellig kunt rondneuzen kunt u heerlijk tot rust komen op een terrasje of een maaltijd nuttigen in één van de vele restaurants die de stad rijk is.

 

Renesse

Een bruisende kuststad waar u terecht kunt voor gezelligheid, levendig uitgaansleven, hippe winkels en zonnige terrasjes. In de zomer worden er vele activiteiten georganiseerd. Niet alleen in de zomer maar ook in het voor- en najaar is het goed toeven in Renesse. Geniet er in één van de vele restaurants van verse mosselen, Oosterscheldekreeft en de vele andere streekproducten. Renesse biedt ook mogelijkheden voor paardenliefhebbers, u kunt er paarden huren en mooie ritten maken door bossen, duinen en langs het strand.

 

Delft

Er zijn diverse mogelijkheden om de stad te verkennen, u kunt zelf gaan wandelen maar u kunt ook deelnemen aan een georganiseerde stadswandeling waarbij u kennismaakt met de historische binnenstad. Een andere, leuke manier om de stad te verkennen is een rondvaart door de grachten. Delft staat synoniem met het aardewerk Delfts Blauw. U vindt het niet alleen terug in het stadsbeeld zoals lantaarnpalen of naambordjes maar er zijn diverse locaties waar u het kunt bewonderen zoals de Koninklijke aardewerkfabriek De Porceleyne Fles, Delft Pottery De Delftse Pauw of De Candelaer. Er zijn tal van mogelijkheden!

 

Tips en trips:

- Den Haag

- Sint Annaland

- Rotterdam

- Stadsmuseum Hellevoetsluis

- Korenmolen de Hoop

- Aquapark Splash (in de zomer)

- Vuurtoren

- Het Kruithuisje

- Fort Noordijk

- De kleine Duiker Barendrecht

- Drievliet Den Haag

- Landbouwmuseum Tiengemeten

- Blijdorp Rotterdam

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Aan het water
 • Aan een haven
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark
 • Aan zee
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Strand: 1000m
 • Meer: 0m
 • Supermarkt: 0m
 • Restaurant: 0m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 5000m
 • Luchthaven: 30.000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Surfen
 • Duiken
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Zwemmen

Vakantiepark Cape Helius

 

De vakantiehuizen op vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis, Zuid-Holland zijn met recht villa’s te noemen. Ze zijn zeer comfortabel en compleet ingericht en bieden u alle luxe welke u verdiend op vakantie. De vestingstad Hellevoetsluis was vroeger de marinebasis van Nederland en hier werd bijvoorbeeld de door Piet Hein buitgemaakte zilvervloot binnengehaald. Vele monumenten in en rond het historische centrum van Hellevoetsluis herinneren nog aan deze tijd, zoals onder anderen het Tromphuys, een zeesluis en een droogdok. Tegenwoordig heeft deze stad nog steeds een maritieme aanblik met wel zes jachthavens. Vakantiepark Cape Helius heeft een eigen jachthaven en ook een strandje op één kilometer, met enkele speeltoestellen voor de kinderen. Langs de Haringvlietdam vindt u nog meer stranden waar het heerlijk toeven is en u allerlei watersporten kunt beoefenen.

 

Het vakantiepark grenst niet alleen aan het historisch centrum en aan het water maar het ligt ook midden in een prachtige natuur waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Op deze tochten ontdekt u niet alleen de duinen, het strand en de Haringvliet maar ook Fort Noorddijk, het Grasweggebied, het Ravense Bos en het Kooisteebos, allemaal natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn. Vanuit uw villa op vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis kunt u dus alle kanten op om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Watersport, musea, natuur, geschiedenis, gezellig flaneren op de promenade of winkelen in bijvoorbeeld Rockanje, of juist alleen maar luieren en zonnen, het is allemaal mogelijk! 

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Sportveld
 • Café/Bar

Te huur luxe groepsaccommodatie voor 10 personen met sauna op recreatiepark in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland gratis Wifi

Reactie schrijven

Commentaren: 0