· 

Te huur vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi, honden toegestaan

Wij hebben voor u een groot aanbod ✅ van vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi waar honden toegestaan zijn!

Hier wat voorbeelden van de vakantiewoningen die hier beschikbaar zijn, er zijn er nog vele, klik hiervoor verder!!

Door 18 gasten beoordeeld met een 8,5  zeer goed! 

 

 

Luxe, vrijstaande vakantievilla voor 6 personen in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen

 

In het dorpje Eede in de gemeente Sluis kunt u deze vrijstaande, luxe vakantiehuis huren voor acht personen. De villa is zeer rustig gelegen op het mooie platteland van Zeeuws-Vlaanderen. Het is volledig en comfortabel ingericht zodat u er heerlijk van uw vakantie kunt genieten. Het heeft zowel een slaapkamer als een badkamer op de begane grond waardoor het toegankelijk is voor mindervaliden.

 

Sluis is een oude vestingstad en biedt met zijn rijke historie en zijn ligging vlakbij de Belgische grens een bourgondische sfeer. Het is tegenwoordig een zeer gemoedelijk winkelstadje waar u naast de vele winkels ook veel restaurants en cafe’s zult vinden die bovendien zeven op zeven geopend zijn.

 

De omgeving is eenvoudig te ontdekken door al wandelend of fietsend één van de uitgestippelde routes van het aangelegde netwerk te volgen. De routes voeren u langs historische vestingwallen, verrassende dorpjes en door het prachtige landschap. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon lekker genieten van de rust en de ruimte die de vakantievilla u biedt. Bij aankomst ontvangt u een welkomstmandje met verse eieren, geitenkaas en zelfgebakken brood.

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens
 • Parasol
 • Picknicktafel

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Studentengroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

 

Te huur vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi, honden toegestaan

Luxe 8-persoons vakantiehuis op vakantiepark in Domburg, 500m van het strand

 

 

 

 

Vakantiehuis Domburg, Zeeland

In Domburg, op slechts 500m van het strand, kunt u dit vrijstaande acht persoons vakantiehuis huren. Het landhuis met rieten kap is gelegen op Buitenhof Domburg welke u meerdere faciliteiten biedt zoals onder andere een supermarkt, wasserette, zwemparadijs, in- en outdoor speeltuinen, Beauty & Wellness centrum, fiets- en scooterverhuur en verschillende restaurants.

 

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland en is met haar brede en lange zandstranden en historisch centrum één van de aantrekkelijkste badplaatsen. Het mooie Noordzeestrand biedt u veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten en in de omgeving kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken door de mooie natuur en daarbij de omliggende dorpen en steden zoals Aagtekerke, Oostkapelle, Middelburg, Westkapelle en Zoutelande aandoen.

 

Voor een heerlijke strandvakantie aan het Noordzeestrand samen met uw gezin of familie, boekt u dit acht persoons vakantiehuis op het kindvriendelijke Buitenhof Domburg!

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi, honden toegestaan

Prachtige 6 persoons vakantiehuis in Nieuwvliet Bad

 

Vakantiehuis Nieuwvliet, Zeeland

Prachtig zespersoons vakantiehuis op Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Op de grens van het Zeeuws landschap en de mooie Zeeuwse duinen, ligt dit Beach Resort. Het vakantiepark is nog in aanbouw, maar is nu al een heerlijke plek aan de Zeeuwse kust. Ga lekker ravotten aan het strand, wandelen door het aangrenzede natuurgebied, of maak een mooie fietstocht langs de prachtige Zeeuwse kust. In de omgeving zijn een tal van gezellige en leuke plaatsen. Neem eens een kijkje in Sluis of Cadzand. Of rijd eens over de Belgische grens naar de mooie badplaats Knokke. Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u prima in het gezellige vissersdorp Breskens terecht. Kom en geniet!

 

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij
 • Sauna

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Sauna

Te huur vakantiehuisjes in Zeeland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0