· 

Te huur vakantiehuisjes in Noord-Holland met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in Noord-Holland met Wifi honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje ✅ in Noord-Holland, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Mooi 6 persoons vakantiehuis aan het water in Medemblik, nabij het IJsselmeer.

Door 6 gasten beoordeeld met een 7,9  heerlijk! 

 

Vakantiehuis Medemblik, Noord-Holland

Het is echt optimaal vakantie vieren in dit mooie 6 persoons vakantiehuis met privé steiger aan het water! Voor de waterliefhebbers is Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik een waar paradijs. Dit vakantiehuis ligt namelijk én aan het binnenwater van de Vliet én vlak bij het IJsselmeer. Kort gezegd: in deze omgeving staat alles in het teken van water. Daarnaast is het plaatsje Medemblik een toeristische trekpleister met allerlei musea, bezienswaardigheden en attracties voor jong en oud. Ook biedt de unieke ligging in het Westfriese landschap tal van mogelijkheden voor recreëren. Naast wandelen en fietsen, kunt u hier bijvoorbeeld ook fantastisch zwemmen, varen en kitesurfen. En wist u dat Medemblik een bruisende handelsstad uit de VOC-tijd is? Wij zijn erover uit: deze omgeving in combinatie met dit heerlijke vakantiehuis is zeker een aanrader.  Daarnaast ligt dit vakantiehuis aan het vaar- en viswater en beschikt de woning over een eigen aanlegsteiger. Uw hengel uitgooien vanuit de tuin is hier dus geen probleem! Op het vakantiepark vindt u tevens een verwarmd binnenzwembad met glijbaan en een brasserie met terras aan het water.

 

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en afwijken van de getoonde foto's.- In verband met jaarlijks groot onderhoud is het zwembad gesloten van 6 januari t/m 16 februari 2020. 

Te huur vakantiehuisjes in Noord-Holland met Wifi honden toegestaan

Het vakantiepark

 

Bungalowpark Zuiderzee

Van harte welkom op Bungalowpark Zuiderzee, gelegen in het waterrijke Medemblik nabij het IJsselmeer. En waterrijk, dat is het hier zeker! Met bij ieder vakantiehuis een privé aanlegsteiger, is dit dé plek voor vertier op het water. Het park ligt tegenover het IJsselmeer en de vakantiehuizen liggen aan het binnenwater van de Vliet.

 

Door de perfecte ligging en het waterrijke gebied is dit bij uitstek een plek om te recreëren op en aan het water. Naast wandelen en fietsen, behoren zwemmen, varen, kitesurfen en roeien ook tot de mogelijkheden. Medemblik zelf is een toeristische plek met allerlei musea, bezienswaardigheden en vele attracties voor jong en oud. En wist u dat Medemblik een handelsstad is uit de VOC-tijd? Qua historie is hier dus ook genoeg te beleven!

 

Daarnaast vindt u op het park onder andere een verwarmd binnenzwembad, boot- en kanoverhuur en een brasserie. Kortom: genoeg te doen op én om het park. Dat wordt op en top genieten!

 

 Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Animatie in hoogseizoen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Speeltuin
 • Tennisbaan
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Wellness mogelijkheden
 • Centraal internetpunt

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in Noord-Holland met Wifi honden toegestaan

vakantiehuis Texel-De-Koog, Noord-Holland

 

Door 18 gasten beoordeeld met een 9.0 Heerlijk

Deze fijne tweepersoons suite is gelegen in een mooi appartementencomplex rondom een prachtig aangelegde daktuin. De suites zijn allemaal voorzien van duurzame materialen, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De suite bevindt zich op de begane grond, eerste of tweede verdieping en is gelijkvloers. Daarnaast is de studio van alle gemakken voorzien en een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie op het Waddeneiland Texel. In slechts 100m bent u op het prachtige langgerekte strand en kunt u heerlijke uitwaaien. Ellenlange wandel en fietstochten zijn zo gemaakt en uw lekkere trek is zonder probleem gestild in één van de culinaire restaurants. 

 

Bijzonderheden

- In deze suites zijn geen kookgelegenheden aanwezig. Voor de lunch en het diner geniet u in het dorp van de vele eetgelegenheden. - Het interieur / exterieur van de suites kan onderling verschillen. - Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en is er per persoon een handdoekenpakket aanwezig.

 

Het Vakantiepark

 

Strandplevier Hotelsuites

Welkom op Strandplevier Hotelsuites. Een nieuw en robuust appartementencomplex dat is voorzien van alle gemakken. De appartementen zijn zeer sfeervol ingericht en geven u een typisch beach house gevoel. Met de Engelse en Amerikaanse stijl waant u zich in een compleet andere omgeving. De onderliggende parkeergarage maakt dat u altijd verzekerd bent van een plekje voor uw auto. Toe aan ontspanning? Maak volop gebruik van de Wellnessfaciliteiten om optimaal te genieten. Op een steenworp afstand van de appartementen vindt u het langgerekte zandstrand. Ook andere activiteiten en faciliteiten zijn binnen korte tijd te bereizen. Strandplevier Suites is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het Waddeneiland Texel. En als kers op de taart beschikt het complex over een panorama dakterras met loungebanken en prachtig uitzicht over het eiland. 

           Voor beschikbaarheid klik op de agenda

 

 

 

  

 

 

 

Luxe 4 persoons chalet aan de kust

 

Door 242 gasten beoordeeld met een 7.4 Goed

 

Vakantiehuis Egmond-aan-den-Hoef, Noord-Holland

Luxe vier persoons vakantiehuis op Recreatiepark De Woudhoeve. Het recreatiepark is dicht bij het strand gelegen. Het gebied heeft een rijk verleden, groen in de wei, velden vol molens, brede meren, de zee met haar prachtige stranden en nog veel meer Hollands pracht. Egmond aan den Hoef is één van de drie 'Egmonden' en samen vormen zij Egmond, vanouds een vissersdorpje. Deze vissers nostalgie loopt dan ook als een rode draad door het sfeervolle Egmond. Egmond grenst direct aan het strand en wordt gekenmerkt door een gezellige winkelstraat, diverse restaurants en terrassen. Vergeet niet om tijdens uw verblijf een bezoekje te brengen aan het pittoreske kunstenaarsdorpje Bergen, met in de zomer diverse festivals en kunstmarkten. 

 

Bijzonderheden

- Het interieur/exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.- Bij aankomst wordt u gevraagd een eenmalige machtiging te tekenen in verband met de borg van EUR 350.

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Het vakantiepark

 

Recreatiepark De Woudhoeve

Het gezellige Recreatiepark De Woudhoeve is gelegen in Egmond aan de Hoef, nabij de gezellige badplaats Egmond aan Zee. Het park ligt in een natuurrijke omgeving, waardoor het vakantiepark zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Door deze natuurrijke omgeving heeft u de mogelijkheid om prachtige wandeling en/of fietstochten te maken. De verschillende type vakantiehuizen zijn geschikt voor drie tot maximaal zes personen. Door de vele faciliteiten is dit kindvriendelijke vakantiepark het perfecte vakantiepark voor een familievakantie.

 

 

 

 

Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Tafeltennis
 • Café/Bar

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in Noord-Holland met Wifi honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0