· 

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi, honden toegestaan

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje ✅ in Limburg, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Luxe 10 persoons vakantiehuis in Zuid Limburg

Door 10 gasten beoordeeld met een 8,0  goed! 

 

Groepsaccommodatie Gulpen, Limburg

Dit luxe tien persoons vakantiehuis staat op Bungalowpark Landsrade. Bungalowpark Landsrade bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie! Voor diverse accommodaties, vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groep accommodaties zit u bij bungalowpark Landsrade aan het juiste adres. U kunt groep accommodaties huren tot wel 22 personen. Landsrade is een zeer mooi en rustiek bungalowpark waar u van uw rust en ruimte kunt genieten. Een park dat omgeven is door bomen en weiden. Eén woord: GENIETEN!

 

Bijzonderheden

- De foto met het biljart is genomen in een gezamenlijke ruimte welke voor alle gasten van Bungalowpark Landsrade is bedoeld.

 

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi honden toegestaan

Het vakantiepark

 

Bungalowpark Landsrade

Bungalowpark Landsrade bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie! Voor diverse accommodaties, vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groep accommodaties zit u bij bungalowpark Landsrade aan het juiste adres. U kunt groep accommodaties huren tot wel 22 personen. Landsrade is een zeer mooi en rustiek bungalowpark waar u van uw rust en ruimte kunt genieten. Een park dat omgeven is door bomen en weiden. Eén woord: GENIETEN!

 

Parkvoorzieningen

 • Kinderboerderij
 • Wasserette
 • Speeltuin
 • Tennisbaan
 • Tafeltennis

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi honden toegestaan

Comfortabele 4 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Arcen Limburg

 

Door 32 gasten beoordeeld met een 8.2 Zeer goed

Op Resort Arcen leidt elk pad naar plezier, ontspanning of rust. Het ruim opgezette, moderne en kindvriendelijke park is van A tot Z ontworpen om u een topvakantie te bieden. Met een heerlijk overdekt zwembad met kinderbad, zwemmeertje en vismeertje is waterpret gegarandeerd. Maar er zijn meer activiteiten!! Wat dacht u van het zandstrand, de kinderboerderij, het restaurant met panoramaterras, een geweldig recreatieteam en de midgetgolfbaan? Vanuit recent vernieuwde en compleet nieuwe villa’s en chalets beleeft u hier beslist een fantastische tijd.

 

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en eventueel afwijken van de getoonde foto's.- Bij aankomst zal het park EUR 200 borg in rekening brengen voor huizen t/m zes personen en EUR 300 borg voor huizen vanaf zeven personen. Deze borg wordt voldaan middels een machtigingsformulier.- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.- Resort Arcen werkt momenteel aan de vernieuwing van faciliteiten! Van 6 januari 2020 tot 10 april 2020 is er hierdoor geen winkelvoorziening. Er wordt dan hard gewerkt aan een nieuwe winkel in een geheel nieuw gebouw. Wel zal er iedere ochtend een broodjesservice beschikbaar zijn via één van de horecagelegenheden. Verontschuldigingen voor het ongemak! 

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Tuin

Extra services

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner

 

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Resort Arcen

Op Resort Arcen leidt ieder pad naar plezier, ontspanning of rust. Het ruim opgezette, moderne en kindvriendelijke park is van A tot Z ontworpen om u een topvakantie te bezorgen. Met een overdekt zwembad met kinderbad, zwemmeertje en vismeertje is waterpret gegarandeerd. Of wat dacht u van het zandstrand, de kinderboerderij, het restaurant met panoramaterras, het recreatieteam en de midgetgolfbaan? Vanuit recent vernieuwde en compleet nieuwe villa’s en chalets beleeft u op Resort Arcen beslist een onvergetelijke tijd!

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Kinderboerderij
 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Disco
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Sauna
 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Recreatieplas
 • Café/Bar
 • Amusementshal
 • Overdekt zwembad
 • Trampoline
 • Wellness mogelijkheden

 

 

 

Prachtige bungalow voor 6 personen op een vakantiepark in het Noorden van Limburg

 

Door 23 gasten beoordeeld met een 8.5 Zeer Goed

Vakantiehuis Plasmolen, Limburg

Deze prachtige vakantiewoning voor zes personen is gelegen op het kleinschalige familiepark De Riethorst. Familiepark De Riethorst ligt in een landelijke oase in de kop van Noord-Limburg, tussen de Maas en Mookerheide. Ontdek de uitgestrekte bos- en heidegebieden, het unieke stuwwallenlandschap en de vele historische elementen die wijzen op het Romeinse verleden van de streek. Op loopafstand van het park is een midgetgolfbaan, bowlingcentrum en bootverhuur.

 

 

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Tuin

Het vakantiepark

 

 

Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst is een kleinschalig familiepark in het dorpje Plasmolen. De faciliteiten voor recreatie, horeca en natuurbeleving bevinden zich allemaal op loopafstand van het park. Het familiepark ligt in een prachtig landelijke en bosrijk gebied. Omdat er weinig faciliteiten op dit vakantiepark zijn kunt u geheel tot rust komen in één van de zespersoons accommodaties. 

 

Parkvoorzieningen

 • Speeltuin
 • Tafeltennis

Vakantiewoningen huren in Limburg met Wifi honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0