· 

Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje ✅ in de provincie Drenthe, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

6 persoons vakantiewoning met gratis draadloos internet

Door 95 gasten beoordeeld met een 9,0  Heerlijk

 

Vakantiehuis DG074 Nijensleek, Drenthe

Een prachtige plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Uw eigen bos compleet met schitterende vennetjes behoort tot uw achtertuin. Bij het vennetje is een fantastisch zitje ingericht vanwaar u uitkijkt over het water en u de natuur als het ware op een dienblad voorgeschoteld krijgt. Genieten van de natuur op een unieke plek in dit sfeervolle vakantiehuis in Drenthe.

 

Bijzonderheden

- Dit vakantiehuis is geschikt voor maximaal zes personen. Dit aantal is inclusief baby's.

- Huisdieren mogen niet alleen in het vakantiehuis achtergelaten worden.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens
 • Parasol

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

 

Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Omgeving

 

Nijensleek, Drenthe

U hebt vanuit het vakantiehuisje een prachtig uitzicht over de landerijen en het bos. Vanuit het huisje loopt u zo het bos in waar de kans groot is dat u behalve reëen, konijnen of eekhoorns, niemand tegen komt, kortom een plek om nog eens terug te komen!

Dit  gastenverblijf grenst aan landgoed de Eese. Dit prachtige landgoed is vrij toegankelijk, het landgoed bestaat uit een prachtig bos, heide en vele vennen. Regelmatig zijn de reeën te bewonderen zo ook eekhoorntjes en de vele vogels. Het is een plek om tot rust te komen en geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Vanuit het chalet kunt u zo via de achtertuin op verkenningstocht door het bos en heidelandschap met zijn vele wandel- en fietspaden. U kunt fietsen huren bij Fietsverhuur Vledder. Zij bieden ook de mogelijkheid om de fietsen naar het vakantieadres te brengen en weer op te halen. 

 

Tips en trips:

- Bewegwijzerde fietstochten

- Waterrecreatie in Giethoorn of de Weerribben

- Verschillende zomermarkten in bijvoorbeeld Steenwijk, Meppel, Ruinen, Vledder en Diever

- Verschillende zwembaden in Vledder, Steenwijk, Havelte

- Musea, bijvoorbeeld de Koloniehof in Frederiksoord, Zeemuseum Miramar in Vledder

- Speelvijver Spokeplas in Noordwolde

- De schaapskooi in Ruinen

- Museumdorp Orvelte

- Pretpark Duinen Zathe in Appelscha

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • In het bos
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij heide

Afstanden 

 • Meer: 10km
 • Supermarkt: 5km
 • Restaurant: 3km
 • Dorp/stadcentrum: 3km
 • Uitgaanscentrum: 3km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Paardrijden
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Zwemmen

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Ruim 4 persoons bungalow op kindvriendelijk vakantiepark.

 

Door 127 gasten beoordeeld met een 8.2 Zeer goed

Vakantiehuis Hooghalen, Drenthe

Als u ergens helemaal kunt genieten van de natuur, dan is het wel hier! Want Landgoed Het Grote Zand wordt omringt door maar liefst vier prachtige natuurgebieden: Het Groote Zand, Het Witte Zand, Het Heuvinger Zand en het Noorder- en Hijkerveld. Verblijf in een ruime bungalow voor vier personen op het gezellige park waar jong én oud zich vermaken. Uw kinderen vervelen zich geen moment door de vele faciliteiten welke aanwezig zijn. Uzelf geniet van het zwembad met Turks stoombad en sauna. Een avond uiteten? Hier hoeft u het park niet voor te verlaten!

 

 

Bijzonderheden

 

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- Op Landgoed Het Grote Zand mag barbecueën niet met een kolen BBQ, maar alleen met een elektrische of gas BBQ.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Extra services

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed het Grote zand is een gezellig familiepark dat is gelegen in de natuurrijke omgeving van Drenthe. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over verschillende type woningen. Zo heeft u onder andere de keuze uit een bungalow met sauna, bubbelbad, stoomcabine en/of aan het water, tevens zijn er verschillende soorten chalets. Het park is omringd door vier natuurgebieden waardoor het de perfecte bestemming is om een heerlijke wandeling en/of fietstocht te maken. Daarnaast ligt het landgoed op een kleine afstand van de hoofdstad van Drenthe, Assen. Landgoed Het Grote Zand beschikt over meerdere faciliteiten en tal van leuke vakantiewoningen die, afhankelijk van het type, geschikt zijn van vier tot 12 personen.

 

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Overdekt zwembad
 • Trampoline
 • Wellness mogelijkheden

 

 

 

Zeer luxe 4 persoons Lodges met een unieke ligging in het Drents-Friese Woud

 

Door 56 gasten beoordeeld met een 8.5 Zeer Goed

 

Vakantiehuis DG001 Wateren, Drenthe

Deze super mooie lodges zijn zeer geschikt voor Families met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en paardeniefhebbers (huifkarren, zelf rijden). Geniet van een uniek stukje Drenthe en Friesland in het mooie Drents-Friese woud. Een uniek stukje Nederland. 

 

Bijzonderheden

- Indien u een huisdier meebrengt, worden er EUR 12 extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. - Wilt u graag uw eigen paard meenemen? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Het vakantiepark

 

Vakantieboerderij De Alberthoeve

Op zoek naar rust en ruimte? En dat midden in de bijzondere natuur van Drenthe? Heerlijk bijkomen en ontspannen tijdens ellenlange fietst- en wandeltochten of prachtige buitenritten maken te paard. Huur een lodge of groepsaccommodatie op Vakantieboerderij De Alberthoeve en uw ontspannen vakantie kan beginnen! Vakantieboerderij De Alberthoeve is gelegen in het 6500 hectare grote Nationaal Park Drents – Friese Wold, één van de grootse natuurgebieden van Nederland. Grenzeloos genieten van bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. 

 

Parkvoorzieningen

 • Wasserette
 • Speeltuin
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Campers toegestaan

Vakantiewoningen huren in de provincie Drenthe met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0