· 

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in de provincie Zuid-Holland, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiehuisjes voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Vrijstaand 6-persoons vakantiehuis direct aan het water op familiepark in Simonshaven

Door 36 gasten beoordeeld met een 8,0  Goed

 

Vakantiehuis ZH071 Simonshaven, Zuid-Holland

Welkom in dit luxe zes persoons vakantiehuis op Vakantiepark Zuytland Buiten! Het park bevindt zich op nog geen half uur rijden van Rotterdam. Het is gelegen tussen Zuidland en Simonshaven, aan de Stompaarde Plas. Te midden van een natuurlijke en waterrijke omgeving vindt u hier de prachtige, luxe villa’s van dit park. Omdat het gebouwd is op vier schiereilanden zijn alle ruime villa’s voorzien van een veranda direct aan het water waar u onder andere kunt vissen en zwemmen.

 

Het vakantiepark ligt tussen uitgestrekte polders en het prachtige natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen of varen. Wilt u er een dagje op uit dan zijn de Oudhollandse dorpjes Heenvliet, Geervliet, Brielle en Hellevoetsluis niet ver af en zeker een bezoekje waard. Daarnaast zit u vlakbij Rotterdam, een wereldstad waar ontzettend veel bezienswaardigheden zijn zoals onder andere verschillende musea, de Euromast en Diergaarde Blijdorp.

 

Met een vakantiehuis op Vakantiepark Zuytland Buiten heeft u een uitstekende uitvalsbasis om een fantastische vakantie te beleven, of u nu actief wilt zijn door te gaan zwemmen, fietsen of wandelen of juist rustig een goed boek met een glaasje wijn wilt drinken op uw eigen veranda aan het water.

 

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.
- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
- Wilt u uw eigen boot meenemen? Houdt er dan rekening mee dat op Vakantiepark Zuytland Buiten enkel elektrische boten zijn toegestaan.
- Op Vakantiepark Zuytland Buiten wordt een waarborg van EUR 100 gerekend. U kunt dit contant betalen of regelen middels een machtigingsformulier dat u ontvangt. Bij gasten onder de 25 jaar wordt een waarborg van EUR 250 gerekend, contant te voldoen bij de receptie.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid

 

 

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Vakantiepark Zuytland Buiten

 

Vakantiepark Zuytland Buiten bevindt zich op nog geen half uur rijden van Rotterdam. Het is gelegen tussen Zuidland en Simonshaven, aan de Stompaarde Plas. Te midden van een natuurlijke en waterrijke omgeving vindt u hier de prachtige, luxe villa’s van dit park. Omdat het gebouwd is op vier schiereilanden zijn alle ruime villa’s voorzien van een veranda direct aan het water waar u onder andere kunt vissen en zwemmen.

 

Het vakantiepark ligt tussen uitgestrekte polders en het prachtige natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen of varen. Wilt u er een dagje op uit dan zijn de Oudhollandse dorpjes Heenvliet, Geervliet, Brielle en Hellevoetsluis niet ver af en zeker een bezoekje waard. Daarnaast zit u vlakbij Rotterdam, een wereldstad waar ontzettend veel bezienswaardigheden zijn zoals onder andere verschillende musea, de Euromast en Diergaarde Blijdorp.

 

Met een vakantiehuis op Vakantiepark Zuytland Buiten heeft u een uitstekende uitvalsbasis om een fantastische vakantie te beleven, of u nu actief wilt zijn door te gaan zwemmen, fietsen of wandelen of juist rustig een goed boek met een glaasje wijn wilt drinken op uw eigen veranda aan het water.

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Vrijstaand 5 persoons vakantiehuis op Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen.

 

Door 11 gasten beoordeeld met een 7.7 Goed

 

Vakantiehuis ZH072 Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Huurt u dit jaar dit luxe en vijstaande vakantiehuis op Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen? De vakantievilla is zeer comfortabel ingericht en dit allemaal om u volop te laten genieten van de ruimte en rust in een ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. Het park ligt buiten de bebouwde kom van Roelofarendsveen maar op nog geen tien minuten fietsen vindt u er diverse winkels, een grote supermarkt, een aantal restaurants en enkele café’s. En ondanks dat u heel snel in de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag. Scheveningen, Wassenaar en Leiden bent bevindt u zich op dit park in een omgeving die enkel rust en ruimtelijkheid uitstraalt aan het meer de Wijde Aa. Het meer is een populaire bestemming voor zwemmers, surfers, pleziervaart en zeilboten.

U kunt op het park een sloep huren om zelf het water op te gaan en te genieten van een dagje waterpret of huur een fiets en maak kennis met de prachtige natuur en het polderlandschap. De jachthaven maakt het u zelfs mogelijk om met uw eigen boot te komen. Verder is er op het park veel ruimte voor activiteiten voorzien, naast de diverse speelvelden voor voetbal en badminton is er ook een speelschuur en er is een ruimte waar u rustig kunt lezen of poolbiljart. Voor diegenen die toe zijn aan rust en ruimte maar ook de mogelijkheden wilt hebben van allerlei activiteiten en dagtrips is het huren van dit luxe vijf persoons vakantiehuis op Vakantiepark De Wijde Aa in Roelofarendsveen de ideale keuze!

 

Bijzonderheden

- Het exterieur / interieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.

- Het gebruik van WiFi is op Vakantiepark Wijde Aa gratis. De verbinding is echter helaas niet altijd stabiel. 

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

 

 Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Balkon
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

 

 

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Vakantiepark Wijde Aa

De vakantiehuizen van Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen zijn allemaal vrijstaand en luxe ingericht. Dit alles om u volop te laten genieten van de ruimte en rust in een ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. Het park ligt buiten de bebouwde kom van Roelofarendsveen maar op nog geen tien minuten fietsen vindt u er diverse winkels, een grote supermarkt, een aantal restaurants en enkele café’s. En ondanks dat heel snel in de grote steden als Amsterdam, Den Haag. Scheveningen, Wassenaar en Leiden bent, bevindt u zich op dit park in een omgeving die enkel rust en ruimtelijkheid uitstraalt aan het meer de Wijde Aa. Het meer is een populaire bestemming voor zwemmers, surfers, pleziervaart en zeilboten.

 

U kunt op het park een sloep huren om zelf het water op te gaan en te genieten van een dagje waterpret of huur een fiets en maak kennis met de prachtige natuur en het polderlandschap. De jachthaven maakt het u zelfs mogelijk om met uw eigen boot te komen. Verder is er op het park veel ruimte voor activiteiten voorzien. Naast de diverse speelvelden voor voetbal en badminton is er ook een speelschuur is er een ruimte waar u rustig kunt lezen of poolbiljarten. Voor diegenen die toe zijn aan rust en ruimte maar ook de mogelijkheden wilt hebben van allerlei activiteiten en dagtrips zijn de vakantiehuizen op Vakantiepark Wijde Aa dus de ideale keuze!

 

Parkvoorzieningen

 • Wasserette
 • Tennisbaan
 • Sportveld
 • Recreatieplas

 

 

 

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Vrijstaand 4-persoons vakantiehuis op vakantiepark de Wijde Aa in Roelofarendsveen

 

Door 4 gasten beoordeeld met een 8.5 Zeer Goed

Vakantiehuis ZH075 Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Huurt u binnenkort dit luxe en vrijstaande vakantiehuis op Vakantiepark Park Wijde Aa in Roelofarendsveen, Zuid-Holland? De vakantievilla is zeer comfortabel ingericht. Allemaal om u volop te laten genieten van de ruimte en rust in een ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. Het kleinschalige vakantiepark ligt buiten de bebouwde kom van Roelofarendsveen maar op nog geen tien minuten fietsen vindt u er diverse winkels, grote supermarkten, een aantal restaurants en enkele café’s. En ondanks dat u heel snel in de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Leiden bent, bevindt u zich op dit vakantiepark in een omgeving die enkel rust en ruimtelijkheid uitstraalt aan het meer de Wijde Aa. Het meer is een populaire bestemming voor zwemmers, surfers, pleziervaart en zeilboten. U kunt op het vakantiepark een sloep of een zeilboot huren om zelf het water op te gaan en te genieten van een dagje waterpret. Of huur een fiets en maak kennis met het Groene Hart: de prachtige natuur en het polderlandschap. De jachthaven maakt het u zelfs mogelijk om met uw eigen boot te komen. Verder is er op het vakantiepark veel ruimte voor activiteiten voorzien. Naast het speelveld voor voetbal en de hard-court tennisbaan, is er ook een speelschuur voor de kinderen en is er een ruimte waar u rustig kunt lezen of poolbiljarten. Voor diegenen die toe zijn aan rust en ruimte maar ook de mogelijkheden willen hebben om allerlei activiteiten en dagtrips te ondernemen, is het huren van dit luxe 4-persoons vakantiehuis op Vakantiepark Park Wijde Aa in Roelofarendsveen de ideale keuze! 

 

Bijzonderheden

- Het exterieur / interieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.

- Het gebruik van WiFi is op Vakantiepark Wijde Aa gratis. De verbinding is echter helaas niet altijd stabiel. 

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Balkon
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Parasol

 

Omgeving

 

Omgeving: Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Leiden

Ook wel de Sleutelstad genoemd, heeft de oudste universiteit van Nederland en de stad is bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Het telt ruim 2800 monumentale gebouwen en bezienswaardigheden die zowel te voet, te fiets of per boot te bereiken zijn, zoals daar zijn: de Burcht, het Leidse Stadhuis, de Pieterskerk, de Schouwburg Leiden en het Gravensteen.

 

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse is een park van 32hec en heeft 15km wandelpaden. De Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Hier kunt u in een prachtige omgeving inspiratie opdoen en ontspannen.

 

Archeon

In Archeon te Alphen aan den Rijn beleeft u de drie periodes uit de Nederlandse geschiedenis. Namelijk de Prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Alle gebouwen (het zijn er 43 onder andere poorten, bruggen, herbergen, hutten, tempels, kloosters, boerderijen en gildenwoningen) in Archeon zijn reconstructies van gebouwen die écht in Nederland hebben gestaan. De gebouwen zijn op ware grootte herbouwd. 

 

Madurodam

Het beroemde Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op schaal 1 op 25. In deze stad krijgt u een beeld van de Nederlandse samenleving door middel van maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland.

 

Tips en trips:

- Centrum Amsterdam

- Leiden museumstad nummer 2 van Nederland

- Den Haag

- Anne Frank Huis in Amsterdam

- De Uithof

- Dierentuin Artis

- Diergaarde Blijdorp

- Attractiepark Duinrell

- Keukenhof

- Avifauna

- Madame Tussaud’s in Amsterdam

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Aan het water
 • Aan een haven
 • Op een familiepark
 • Aan viswater
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Strand: 15km
 • Meer: 2km
 • Supermarkt: 2km
 • Restaurant: 2km
 • Dorp/stadcentrum: 2km
 • Uitgaanscentrum: 5km
 • Luchthaven: 15km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Golf
 • Zwemmen

Te huur vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0