· 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in de provincie Noord-Brabant, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiehuisjes voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Luxe 12 persoons villa op vakantiepark De Katjeskelder in Noord Brabant

Door 75 gasten beoordeeld met een 7.6  Goed

 

Groepsaccommodatie RBK002 Oosterhout, Noord-Brabant

Deze prachtige 12 persoons villa met WiFi is gelegen in een prachtige groene omgeving op Bungalowpark De Katjeskelder in Noord-Brabant. Op het vakantiepark is genoeg vermaak voor zowel jong als oud. Samen spetteren in het water, glijden van de waterglijbaan, sporten op één van de sportvelden of spelen in de speeltuin, bij de Katjeskelder kan het allemaal. Tevens beschikt het vakantiepark over diverse horecagelegenheden en supermarkt. Wanneer u de omgeving wilt verkennen kunt u op het park een fiets huren.

 

Bijzonderheden

- Bungalowpark De Katjeskelder hanteert voor deze accommodatie een extra borgsom van EUR 50 per persoon voor groepen welke niet onder het familieverband vallen. Wanneer uw groep een risicogroep betreft behoudt het park zich het recht een borgsom van EUR 250 per persoon te hanteren.
- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen van de foto's op de website.
- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
- Wanneer bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een andere groep dan familie, heeft het vakantiepark de mogelijkheid om een borg van EUR 250 per persoon te hanteren.

 

Algemeen 

 • Rookvrij
 • Sauna

 

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Bungalowpark De Katjeskelder

Bungalowpark De Katjeskelder staat gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie! Naast de prachtige ligging midden in de bossen beschikt dit vakantiepark over veel faciliteiten. Uw kinderen genieten van de vele speeltoestellen of komen gezellig naar de Koos Kids Club. Bij slecht weer kan er heerlijk gezwommen worden in het binnen zwembad. Voor een hapje en een drankje hoeft u het park niet af. Bent u echter nieuwsgierig naar de omgeving? Het is mogelijk om een scooter te huren en er op uit te trekken. 

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Kiosk
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Overdekt zwembad
 • Trampoline
 • Bowlingbaan

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Vrijstaande familievilla voor 22 personen met sauna en bubbelbad in Oosterhout.

 

Door 27 gasten beoordeeld met een 7.4  Goed

 

 

Groepsaccommodatie RBK004 Oosterhout, Noord-Brabant

In het Bourgondische Brabant ligt het vijf-sterren-bungalowpark De Katjeskelder. Op dit park zijn de mensen vanzelfsprekend gastvrij en er heerst een gezellige sfeer. U zult na een vakantie op dit park helemaal verwend terug keren. De natuur is prachtig, rijk aan bossen, heide en weilanden. Het park is vrij rustig en zeer kindvriendelijk. Er zijn tal van faciliteiten waar uw kinderen zich urenlang vermaken. Maar ook aan pa en ma is gedacht. Zij kunnen heerlijk sporten, fietsen (huurfietsen op het park) of zich ontspannen in het bubbelbad of in de stoomcabine van hun vakantieverblijf. Alles mag, niets hoeft. En het buffetrestaurant, het eetcafé/bar en de snackbar, waar u ook pizza's af kunt halen, maken het u nog makkelijker.

 

Bijzonderheden

- Bungalowpark De Katjeskelder hanteert voor deze accommodatie een extra borgsom van EUR 50 per persoon voor groepen welke niet onder het familieverband vallen. Wanneer uw groep een risicogroep betreft behoudt het park zich het recht een borgsom van EUR 250 per persoon te hanteren.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen van de foto's op de website.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Wanneer bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een andere groep dan familie, heeft het vakantiepark de mogelijkheid om een borg van EUR 250 per persoon te hanteren.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij
 • Sauna

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Balkon
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Sauna
 • Bolderkar
Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Bungalowpark De Katjeskelder

Bungalowpark De Katjeskelder staat gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie! Naast de prachtige ligging midden in de bossen beschikt dit vakantiepark over veel faciliteiten. Uw kinderen genieten van de vele speeltoestellen of komen gezellig naar de Koos Kids Club. Bij slecht weer kan er heerlijk gezwommen worden in het binnen zwembad. Voor een hapje en een drankje hoeft u het park niet af. Bent u echter nieuwsgierig naar de omgeving? Het is mogelijk om een scooter te huren en er op uit te trekken. 

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Kiosk
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Overdekt zwembad
 • Trampoline
 • Bowlingbaan

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Gezellig 4 persoons vakantiehuisje in Noord Brabant

 

Door 16 gasten beoordeeld met een 8.7 Heerlijk

 

Vakantiehuis BRA062 Uden, Noord-Brabant

Dit mooie vier persoons vakantiehuisje ligt op Vakantiepark de Pier. Het vakantiepark zelf biedt veel gezelligheid en faciliteiten. Het beschikt over een door zonne-energie verwarmd openlucht zwembad, een gezellig café-restaurant / pannenkoekenhuis en diverse speelmogelijkheden voor de kinderen. Al deze mogelijkheden en de unieke sfeer maken Vakantiepark De Pier zeer geschikt voor alle leeftijden. Het vakantiepark ligt tegen een prachtig natuurgebied met bossen en zandverstuivingen aan. Heerlijk Familiepark!

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Extra services

 • Lunch
 • Diner

Het Vakantiepark

 

Vakantiepark De Pier

Het vakantiepark zelf biedt veel gezelligheid en faciliteiten. Het beschikt over een door zonne-energie verwarmd openlucht zwembad, een gezellig café-restaurant / pannenkoekenhuis en diverse speelmogelijkheden voor de kinderen. Al deze mogelijkheden en de unieke sfeer maken Vakantiepark De Pier zeer geschikt voor alle leeftijden. Het vakantiepark ligt tegen een prachtig natuurgebied met bossen en zandverstuivingen aan. Heerlijk Familiepark!

 

Parkvoorzieningen

 • Kinderboerderij
 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Centraal internetpunt

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0