· 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje ✅ in de provincie Friesland, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Prachtig 8 persoons vakantiehuis met sauna en hottub in Tzummarum.

Door 67 gasten beoordeeld met een 7.6  Goed

 

Vakantiehuis FR1003 Tzummarum, Friesland

Zeer luxe acht persoons landhuis met hottub en sauna en een schitterend uitzicht over het Noord Friese landschap. Deze luxe vakantiewoning is een prachtige uitvalsbasis om wandelend, per fiets of met de auto het unieke Noord Friese land te verkennen. 's Avonds in de winter heerlijk genieten bij de houtkachel onder het genot van een heerlijk wijntje, of in de zomer buiten op het terras genieten van de ondergaande zon. 

 

Bijzonderheden

- De hottub is helaas niet te gebruiken bij temperaturen beneden de -5 graden celsius.
- Kaarten voor het zwembad, en het gebruik van de tennisbaan is inbegrepen.
- Het zwembad is van 1 mei tot en met september geopend.

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Recreatiepark De Friese Wadden

Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum is direct gelegen aan de Elfstedentochtroute en bevindt zich op een kleine afstand van de Waddenzee. Buiten het park kunt u volop genieten van de prachtige karakteristieke vergezichten die de omgeving u te bieden heeft. Tevens kunt u In de omgeving van Recreatiepark De Friese Wadden heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. OP het vakantiepark is een leuk zwembad en een mooie speeltuin voor de kinderen. Ontdek tijdens een prachtige fietstocht de bijzondere sfeer van de prachtige pittoreske Friese dorpen.

 

Parkvoorzieningen

 • Wasserette
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Tennisbaan
 • Sportveld
 • Recreatieplas
 • Café/Bar

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Modern 6 persoons vakantiehuis op "Waterpark in Friesland"

 

Door 112 gasten beoordeeld met een 8.1  Zeer Goed

 

Vakantiehuis FR120 Terkaple, Friesland

Dit moderne zespersoons (vier volwassenen en twee kinderen) vakantiehuis ligt aan het water en op "Waterpark Terkaple". Het vakantiehuis heeft een ruime veranda en is vrijstaand en zonnig gelegen. Op het waterpark is er een Café Restaurant waar u heerlijk kunt eten of gezellig op het terras kunt vertoeven. Op het park kunt u ook een boot of fiets huren om de omgeving te verkennen. U heeft eigen parkeergelegenheid en een eigen aanleigsteiger voor uw eigen- of gehuurde boot. Zwemmen in de achtertuin? Geen probleem! Door de speelse waterwegen ligt ieder vakantiehuis met de veranda aan het water.

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuinstoelkussens

Ongeschikt voor 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

Extra services

 • Lunch
 • Diner
Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is een kleinschalig vakantiepark gelegen in Terkaple, Friesland. Aangezien het park aan het einde van een vaarroute ligt is het erg rustig op het water. Daardoor is het park een perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers en gezinnen met kinderen. Er is een jachthaven en een natuurbad aanwezig op het park. Het vakantiehuis beschikt over een eigen veranda aan het water. De vakantiehuizen op Waterpark Terkaple zijn luxe, modern en licht ingericht. Ieder vakantiehuis ligt direct aan het water wat u de mogelijkheid biedt om uw eigen boot en/of gehuurde boot mee te nemen en direct bij uw vakantiehuis aan te meren. In de omgeving van het waterpark kunt u meerdere dingen ondernemen. Zo kunt u één van de omliggende steden Leeuwarden, Sneek en/of Joure bezoeken. Daar kunt u naast en gezellige dag winkelen ook heerlijk lunchen en/of dineren. 

 

Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Tafeltennis
 • Café/Bar

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Prachtig 6 persoons rietgedekte villa met gratis internet.

 

Door 82 gasten beoordeeld met een 8.4 Zeer Goed

 

 

Vakantiehuis FH003 Appelscha, Friesland

Buitenplaats De Hildenberg ligt net buiten het mooie Appelscha, op een geweldige locatie met het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold naast bij u in de buurt. Hier op de grens van Friesland en Drenthe ligt één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland, waar u urenlang kunt wandelen en fietsen.

 

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

 

Omgeving

 

Omgeving: Appelscha, Friesland

Buitenplaats de Hildenberg is net buiten het bosrijke dorp Appelscha gelegen. Nabij het vakantiepark vindt u het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Dit prachtige natuurgebied is ongeveer 12.800 voetbalvelden groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Dit Nationale Park staat garant voor urenlang wandel- en fietsplezier door het afwisselende landschap van bos, heide, stuifzand en grasland. Breng ook een bezoek aan de Schaapskooi van Doldersum en zie hoe de herders dagelijks met zijn kudde Schonebeker schapen het veld in trekt.

 

Heeft u zin in een dag waterpret voor jong en oud? Bezoek dan Bosbad Appelscha. Dit verwarmde openluchtzwembad midden in het bos, bevindt zich slechts op 200 meter van Buitenplaats de Hildenberg. Heeft u meer zin om in de natuur te zwemmen? Dan kunt u het beste terecht bij het Canadameer. Deze diepe recreatiezwemplas, op slechts 10 minuten rijden van Buitenplaats de Hildenberg, is gelegen te midden van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op loopafstand van het Canadameer bevindt zich een kiosk waar u na het zwemmen een lekker patatje of ijsje kunt halen. 

 

In het dorp Appelscha zelf is voor alle leeftijden veel te beleven. Wanneer u een dagje weg wilt met jongeren kinderen is attractiepark Duinen Zathe een echte aanrader. Attractiepark Duinen Zathe is net buiten Appelscha gelegen en staat garant voor een onvergetelijke dagje weg. Spring op trampolines, ga van de reuzenglijbaan en bezoek het spookhuis. Op het attractiepark vindt u tevens een gezellig restaurant. De boerenstreekmarkt, die in Appelscha gehouden wordt, is ook zeker leuk om te bezoeken. Deze markt wordt twee keer maand, en in de zomer iedere week, georganiseerd. Hier vindt u marktkooplui uit het hele land met allerlei lekkere producten en mooie koopwaar. Net buiten Appelscha is het openluchttheater de Koele gelegen waar ’s zomers diverse concerten en voorstelling plaats vinden. Tijdens uw bezoek aan Appelscha mag een bezoek een voorstelling in dit prachtige openluchttheater zeker niet ontbreken.

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij heide
 • Nabij dorp
 • Op een familiepark
 • Nabij een stad

Afstanden 

 • Supermarkt: 5km
 • Restaurant: 100m
 • Dorp/stadcentrum: 5km
 • Uitgaanscentrum: 5km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Paardrijden
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Golf
 • Zwemmen

 

Het Vakantiepark

 

Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats de Hildenberg is gelegen in het mooie bosrijke gebied van Appelscha met het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold naast de deur. Door deze unieke locatie is het vakantiepark de ideale uitvalbasis voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Buitenplaats de Hildenberg is ruim opgezet en beschikt over verschillende type vakantievilla’s voor zes tot acht personen. De luxe vakantievilla’s in de Friese en Drents-Saksische stijl zijn zeer sfeervol ingericht en beschikken over een ruime, vrij gelegen, tuin. De vakantievilla’s zijn standaard ingericht met een vaatwasser, magnetron/oven, een koffiezetapparaat en comfortabele boxspringbedden. Sommige vakantiehuizen zijn zelfs uitgerust met een sauna of stoomdouche cabine. Dwars door Buitenplaats de Hildenberg slingert de 9-holes golfbaan. Vanuit uw tuin heeft u prachtig, maar ook veilig, uitzicht op deze golfbaan en de golfers. Alle vakantiehuizen op Buitenplaats de Hildenberg beschikken over twee eigen parkeerplaatsen. Zodat u uw auto altijd bij uw vakantiehuis kan parkeren. 

 

Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Café/Bar

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Friesland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0