· 

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

 

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie ✅ in Sauerland, Duitsland, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van groepsaccommodaties voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Luxe 17 persoons combi-appartement nabij Winterberg

Door 3 gasten beoordeeld met een 9.0  Heerlijk

 

Groepsaccommodatie DS218 Altastenberg, Noordrijn-Westfalen

Vakantie vieren in één van de hoogst gelegen dorpjes van Sauerland? U voelt zich in Altastenberg ongetwijfeld thuis! Dit luxe 17 persoons appartement (U boekt 2 appartementen bovenelkaar) met uitzicht op een rustige straat in het dorp en omliggend landschap is een prima uitvalsbasis voor een heerlijk kort of langer oponthoud in Sauerland met vrienden of familie. Op korte afstand ligt de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op korte afstand van Altastenberg. Kortom een ideale accommodatie om samen met vrienden of familie te genieten van een vakantie, maar wel met de privacy van een eigen accommodatie.

 

Bijzonderheden

- Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw reservering, kunt u gratis bus- en treinvervoer benutten, maar ook krijgt u korting bij attracties en bezienswaardigheden.- Er is een berging voor fietsen en ski’s

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin

Skigebied

 

 • Blauwe piste: 14km
 • Rode piste: 12km
 • Zwarte piste: 2km
 • Loipes: 220km
 • Skiliften: 22
 • Hoogte skigebied: 842m
Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Omgeving

 

Omgeving: Altastenberg, Noordrijn-Westfalen

Het Sauerland behoort tot de meest geliefde vakantieregio's in Duitsland. De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Onder andere tennis, golf, mountainbiken, zwemparadijs, eindeloze wandelmogelijkheden (Rothaarsteig, Winterberger Hochtour, Bergwanderpark Sauerland) zijn voorhanden. Uitstapjes: Pretpark Fort Fun, Panorama-Erlebnisbrücke, Bobsleebanen, etcetera. 's Winters is Winterberg het eldorado voor alle wintersportliefhebbers met het grote skigebied en sneeuwzekerheid door de inzet van sneeuwkanonnen.

 

Ook van leuke evenementen kunnen ze in Sauerland geen genoeg krijgen. Zo vinden er jaarlijks in juni en juli de bekend schutterfeesten plaats, een typisch Duits feest met veel eten, vuur, traditionele kleding en een koel biertje. Maar ook een potje ouderwets sneeuwballen gooien gaan ze in Sauerland niet uit de weg. Jaarlijks vinden hier de kampioenschappen sneeuwballen gooien plaats. In de maand augustus treft u het kampioenschap houthakken. De beste kandidaten zullen meedoen aan het Europees kampioenschap.

 

Bezoeker in de winter? Uiteraard neemt u een kijkje op de pistes van de wintersportarena. Maar liefst 23 liften en 30 afdalingen is dit gebiedt rijk en een perfecte locatie voor de beginner en de professional. Naast Winterberg kunt u kennis maken met de omliggende gebieden Alt Astenberg en Neu Astenmberg, dat samen meer dan 126 liften en 88km pitste kent.

 

Bezoeker in de zomer? Bestorm de bergen op een mountainbike en kies uit verschillende routes met verschillende niveaus. Of wat dacht u van een skelter? Waar in de winter de skiër zich naar boven laat brengen kunt u in de zomer gebruik maken van deze zelfde lift maar dan met uw drie-wielige skelter. Vervolgens maakt u een prachtige afdaling langs het parcours.

 

Remmen los! Race naar beneden over de 700m lange rodelbaan. Een leuke ervaring voor jong en oud. De rodelbaan is gelegen bij de 400m lange panoramabrug die u een prachtig uitzicht biedt over de omgeving van Winterberg. 

 

Ligging 

 • In het centrum van een dorp
 • Nabij dorp
 • Nabij een stad
 • In de bergen
 • Nabij skigebied

Afstanden 

 • Ski gelegenheid: 500m
 • Supermarkt: 500m
 • Restaurant: 300m
 • Dorp/stadcentrum: 100m
 • Afstand tot skiliften: 500m

Vrijetijdsmogelijkheden 

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Klimmen
 • Golf
 • Skiën
 • Zwemmen
 • Bergwandelingen
 • Langlaufen

Skigebied

 • Blauwe piste: 14km
 • Rode piste: 12km
 • Zwarte piste: 2km
 • Loipes: 220km
 • Skiliften: 22
 • Hoogte skigebied: 842m

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

10-12 persoons vakantiewoning met internet in Winterberg

 

Door 36 gasten beoordeeld met een 8.1  Zeer Goed

 

Groepsaccommodatie NWD013 Winterberg, Noordrijn-Westfalen

Dit luxe 12 persoons vakantiehuis is niet alleen in de winter, maar ook de rest van het jaar een mooi vakantiehuis om een vakantie door te brengen. Het vakantiehuis is mooi ingericht en compleet uitgerust. Het vakantiehuis ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Winterberg met talrijke winkels, boetieks en restaurants. Het skigebied ligt op twee kilometer. Nog iets dichterbij vindt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Dit superleuke vakantiehuis is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

 

Bijzonderheden

- De eigenaar van deze accommodatie behoudt zich het recht voor om een verhoogde borgsom van EUR 800 te hanteren voor risicogroepen. Voor meer informatie over risicogroepen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

 

Algemeen 

 • Rookvrij
 • Sauna

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Picknicktafel

Ongeschikt voor 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen

Extra services 

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner

Skigebied

 • Loipes: 150
 • Skiliften: 24

 

 

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Omgeving

 

Omgeving: Winterberg, Noordrijn-Westfalen

Het Sauerland behoort tot de meest geliefde vakantieregio's in Duitsland. De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Onder andere tennis, golf, mountainbiken, zwemparadijs, eindeloze wandelmogelijkheden (Rothaarsteig, Winterberger Hochtour, Bergwanderpark Sauerland) zijn voorhanden. Uitstapjes: Pretpark Fort Fun, Panorama-Erlebnisbrücke, Bobsleebanen, etcetera. 's Winters is Winterberg het eldorado voor alle wintersportliefhebbers met het grote skigebied en sneeuwzekerheid door de inzet van sneeuwkanonnen.

 

Ligging 

 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij viswater
 • Nabij een stad
 • Nabij skigebied

Afstanden 

 • Ski gelegenheid: 1,5km
 • Supermarkt: 3km
 • Restaurant: 500m
 • Dorp/stadcentrum: 3km
 • Uitgaanscentrum: 1
 • Luchthaven: 50km
 • Afstand tot skiliften: 1,5

Vrijetijdsmogelijkheden 

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Sauna
 • Wandelen
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Fitness
 • Golf
 • Skiën
 • Zwemmen
 • Bergwandelingen
 • Langlaufen

Skigebied

 • Loipes: 150
 • Skiliften: 24

 

 

 

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

12 persoons groepsaccommodatie in Winterberg - Sauerland

 

Door 6 gasten beoordeeld met een 8.8 Heerlijk

Groepsaccommodatie DW004 Winterberg, Noordrijn-Westfalen

Aan de rand van de plaats Winterberg (Hochsauerland), nabij het centrum van het dorp, vindt u Bergresort Winterberg. Met 28 appartementen verdeeld over vier gebouwen vindt u in dit kleinschalige complex alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Vanaf uw riante balkon kijkt u uit over het dorp Winterberg met alle centrumvoorzieningen op nog geen 10 minuten loopafstand. De noordzijde van het complex grenst direct aan de natuur.

 

 

 

Bijzonderheden

- De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling. De appartementen zijn enkel te bereiken via een trap. Hierdoor zijn deze appartementen niet geschikt voor mindervalide gasten.
- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
- Op 350 meter van Bergresort Winterberg staan 2 oplaadpalen voor elektrische auto's.
- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Balkon
 • Parkeergelegenheid

 

 

Ongeschikt voor 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

Skigebied

 • Blauwe piste: 14km
 • Rode piste: 12km
 • Zwarte piste: 1km
 • Loipes: 220km
 • Skiliften: 24
 • Hoogte skigebied: 820m

 

Omgeving

 

Omgeving: Winterberg, Noordrijn-Westfalen

Genoeg te beleven in de omgeving van het mooie Sauerland! Interessante dorpjes, actieve kartbanen of leuke pretparken. Een ieder zal hier aan zijn of haar trekken komen. En zoals u in een toeristisch gebied zal verwachten, zijn er in het plaatse Winterberg veel uitgaansmogelijkheden. Zo kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de vele barretjes, genieten van een overheerlijk diner in één van de restaurants of een competitief potje bowlen op de bowlingbaan.

 

Ook van leuke evenementen kunnen ze in Sauerland geen genoeg krijgen. Zo vinden er jaarlijks in juni en juli de bekend schutterfeesten plaats, een typisch Duits feest met veel eten, vuur, traditionele kleding en een koel biertje. Maar ook een potje ouderwets sneeuwballen gooien gaan ze in Sauerland niet uit de weg. Jaarlijks vinden hier de kampioenschappen sneeuwballen gooien plaats. In de maand augustus treft u het kampioenschap houthakken. De beste kandidaten zullen meedoen aan het Europees kampioenschap.

 

Bezoeker in de winter? Uiteraard neemt u een kijkje op de pistes van de wintersportarena. Maar liefst 23 liften en 30 afdalingen is dit gebiedt rijk en een perfecte locatie voor de beginner en de professional. Naast Winterberg kunt u kennis maken met de omliggende gebieden Alt Astenberg en Neu Astenmberg, dat samen meer dan 126 liften en 88km pitste kent. 

 

Bezoeker in de zomer? Bestorm de bergen op een mountainbike en kies uit verschillende routes met verschillende niveaus. Of wat dacht u van een skelter? Waar in de winter de skiër zich naar boven laat brengen kunt u in de zomer gebruik maken van deze zelfde lift maar dan met uw drie-wielige skelter. Vervolgens maakt u een prachtige afdaling langs het parcours.

 

Remmen los! Race naar beneden over de 700m lange rodelbaan. Een leuke ervaring voor jong en oud. De rodelbaan is gelegen bij de 400m lange panoramabrug die u een prachtig uitzicht biedt over de omgeving van Winterberg. 

 

Ligging 

 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • In de bergen
 • Nabij skigebied

Afstanden 

 • Ski gelegenheid: ja
 • Supermarkt: 2km
 • Restaurant: 2km
 • Dorp/stadcentrum: 1km
 • Afstand tot skiliften: 2km

Vrijetijdsmogelijkheden 

 • Sauna
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Klimmen
 • Skiën
 • Zwemmen
 • Bergwandelingen
 • Langlaufen

Skigebied

 • Blauwe piste: 14km
 • Rode piste: 12km
 • Zwarte piste: 1km
 • Loipes: 220km
 • Skiliften: 24
 • Hoogte skigebied: 820m

 

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0