· 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in, Duitsland, met internet en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van top vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Vakantiehuis MaLeLuV Ferienhaus met 5 slaapkamers

 

5 *****

Aantal personen:10 + 1 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:2

 

Slaapkamers:5

Regio:Mecklenburg-Vorpommern

 

Plaats:Rerik

 

Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen aan de oostzeekust, bij de badplaats Rerik.

 

Rerik ligt tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (40 km). De steile kust naar het Oostzeestrand is op 900 m afstand. Het centrum van Rerik met leuke winkels, kleine cafés en gezellige restaurants is op 1,5 km afstand.

 

Dit ruime vakantiehuis beschikt over een tuin, een terras en een sauna. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De slaapkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden en heeft een badkamer zonder drempels. Op de 1e en 2e verdieping zijn elk 2 slaapkamers. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Vuurwerk en oudejaarsrotjes zijn niet toegestaan in de woonwijk, omdat de huizen een rieten dak hebben.

Indeling

 

 • Parterre
 • woonkamer
  • TV (flatscreen)
  • open haard
  • kachel (hout)
  • zithoek
  • draadloos muzieksysteem
  • CD-speler
  • stereo-installatie
 • open keuken
  • eettafel
  • broodrooster
  • fornuis (keramisch) (inductie)
  • koffiezetapparaat
  • oven
  • magnetron
  • afwasmachine
  • koelkast (+ vriesvak)
 • slaapkamer (11 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
 • badkamer
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • wasruimte (5 m2)
  • wasdroger
  • wasmachine
  • strijkplank
  • strijkijzer
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer (14 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • balkon
 • slaapkamer met badkamer (19 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • badkamer (11 m2)
  • douche
  • 2 X wastafel
  • toilet
 • sauna
 • Op de 2e etage (via steile trap)
 • slaapkamer (9 m2)
  • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
 • slaapkamer (12 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
  • TV
 • Algemeen
 • grill
 • campingbedje
 • terras
 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • parking
 • kinderstoel

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Villa Ferienresort Cochem 18

 

Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14810)

 

5 *****

Aantal personen:6

Aantal huisdieren:1

 

Slaapkamers:3

Regio:Rheinland-Pfalz

 

Plaats:Cochem

 

 

Deze vrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer en een open keuken met diverse apparatuur. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met twee 1-pers. bedden (in een 2-pers. opstelling) en een eigen badkamer met ligbad. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Op de verdieping vindt u er tevens de tweede badkamer. Alle bedden zijn van het type boxspring. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • overloop
  • toilet
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Vakantiehuis Ferienresort Cochem

 

15Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14711)

 

Aantal personen:4

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers:2

Regio:Rheinland-Pfalz

Plaats:Cochem

 

 

Deze halfvrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer met vloerverwarming en een open keuken met diverse apparatuur. Er zijn twee badkamers, waarvan één met traditionele sauna. De slaapkamers beschikken over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • koffiezetapparaat (filtermaling)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
  • toilet
 • overloop
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


RSS productfeed

Veste Coburg Blick (za, 30 sep 2023)
Op 700 meter hoogte in het Thüringer Woud ligt dit unieke, en oergezellige, vakantiehuis voor maar liefst 12 personen dat u geheel alleen bewoont. De vier slaapkamers en de grotendeels houten inrichting maken het tot een heerlijke uitvalsbasis voor het te voet verkennen van dit grootste aaneengesloten bosgebied van midden Duitsland. Daarbij zijn wandelroutes als de Rennsteig of hoogtes als de Inselsberg onder natuurliefhebbers al jaren een begrip, maar ook het nabijgelegen Werradal is zeker de moeite waar. Het tegen een flauwe helling gelegen huis beschikt over een grote tuin vanwaar u een heerlijk uitzicht over de omgeving heeft, maar bovenal over een sauna waar het in de koudere jaargetijden natuurlijk genieten is. De sauna is geschikt voor 6 personen, de verbruikkosten worden ter plaatse na verblijf verrekend. In de directe omgeving zijn een bezoek aan het badhuis in Masserberg, de bron van de Werra, de beroemde Rennsteig, de historische stad Coburg, de grotten in Saalfeld en het natuurtheater Steinbach-hallenberg aan te raden. Kortom een uniek object voor zowel de familie als de wandelaar. EUR 1297.00 Meer informatie
>> meer lezen

Haus Richard (Sat, 30 Sep 2023)
Hier bent u vlakbij de Rennsteig, want de bekende hooggelegen wandelroute loopt dwars door het nationaal erkende ontspanningsoord. Brede dalen en hoogten, diepe bossen en de zuivere lucht zorgen voor ideale omstandigheden voor uw vakantie. Geniet van uw verblijf in dit mooi en rustig gelegen vakantiehuis met eigen tuin en zonnig terras. Er is voldoende ruimte op de ligweide met barbecuemogelijkheden. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het Thüringer Woud. Met zijn kilometerslange paden is de regio een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers. Zowel in de zomer als in de winter blijft er niets te wensen over - een uitgebreid aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en zeer aantrekkelijke excursiebestemmingen maken uw afwisselende vakantie compleet. Maak kennis met de gastvrijheid en gebruiken van de regio en geniet van uw verblijf in dit vakantiehuis. Excursiebestemmingen zijn onder meer: Rennsteig Museum, Marina Saalburg, Coburger Poppenmuseum, Oberhof met overdekte skipiste, Gotha dierenpark, Thüringer bergtrein en kasteel Ehrenstein. LET OP: Een extra bed voor nog twee personen is mogelijk op aanvraag!!!! EUR 1352.00 Meer informatie
>> meer lezen

Möhrenbach (Sat, 30 Sep 2023)
Duik in de wereld van de waterscheidingslijn van het Thüringer Woud. Het Thüringer Woud neemt u mee naar een hele bijzondere wereld. De Rennsteigregio is een reisdoel voor het hele jaar, of het nu voor een actieve vakantie met het hele gezin of gewoon voor uzelf om even uw zinnen te verzetten. De beschouwelijkheid van het kleine plaatsje Möhrenbach aan de van de Lange Berg, het door bossen en en bergweiden gekenmerkte landschap tot naar boven naar de Rennsteig bieden de ideale voorwaarden voor een ontspannen vakantie. Hier brengt u uw vakantie door in deze vakantiewoning. U verblijft in de hele woning. De eenvoudige inrichting van de kamers met overwegend gezond en natuurlijk materiaal symboliseert de verbondenheid met de natuur. In de zomer kunt u op een van de drie terrassen van de zon en de natuur genieten. Een overdekt terras met toegang tot de tuin beschikt over een barbecue. In de winter kunt u bij uw eerste kopje koffie genieten van het uitzicht vanuit de grote ramen. Uw kunt uw kinderen in de gaten houden als zij zich uitleven op het aangrenzende sportveld. Voor de kleine avonturiers heeft de kleine en verzorgde speeltuin een paar verrassingen in petto. Zie deze vakantiewoning als uitvalsbasis voor fietstochten op de verschillende routes of wandelingen door het Thüringer Woud. Tot rust komen, de zin voor de essentie herontdekken, u bezighouden met dat wat er echt toe doet. Vanuit deze gedachte is deze unieke natuurkrachtwoning ontstaan. U kunt voor al deze mooie dingen van de woning gebruikmaken. EUR 1358.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dreistromstein (Sat, 30 Sep 2023)
Dit ruime vakantiehuis ligt in de gemeente Friedrichshöhe, een deelgemeente van Eisfeld. De woning is van alle gemakken voorzien en een houtkachel in het woongedeelte zorgt voor een gezellige sfeer. Een terras en een tuin nodigen uit tot zonnebaden of barbecueën. Friedrichshöhe ligt direct aan het "Rennsteig"-pad in het Thüringer Woud, vanwege de centrale ligging in Duitsland ook wel het "Groene Hart" genoemd. Deze plaats was ooit de kleinste gemeenschap van de DDR. Nu ligt het in het natuurpark "Thüringer Woud" en is daarom gespaard gebleven van hotels en toerisme. Hier vindt u rust en ontspanning in een fantastische, unieke en natuurlijke omgeving. Zowel in de zomer als in de winter kunt u hier genieten van de prachtige en bijna ongerepte natuur. Goed bewegwijzerde wandelpaden laten het hart van elke natuurliefhebber sneller kloppen. Ook voor fietsers is er een groot aanbod aan aansprekende tochten, bijvoorbeeld het Werra-fietspad. In de winter maken goed geprepareerde langlaufloipes, verzorgde pistes, skiwandelpaden en rodelbanen het aantrekkelijke aanbod compleet. Excursies in de omgeving zijn oa: Kasteel Eisfeld met museum, Veste Coburg, ruïne Schaumburg, Lauscha, Masserberg, Lichtenhain/bergbaan. EUR 1452.00 Meer informatie
>> meer lezen

Finsterbergen (Sat, 30 Sep 2023)
Dit mooie vakantiehuis in Finsterbergen heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Geniet hier van de gemeenschappelijke sauna, ligweide en barbecuemogelijkheden. Finsterbergen is een kuuroord in het centrum van het Thüringer Woud, op slechts 5 km van de beroemde Rennsteig. De Rennsteig is een wandelpad dat je langs diverse historische plaatsen voert. Je verblijft op slechts een paar meter van het openluchtzwembad met een speelplaats en wellness-centrum. De woning, die je geheel alleen bewoont, bevindt zich op een 9 hectare groot grondstuk naast een aantal stacaravans en een andere vrijstaande woning in een vakantiepark. Je kunt er met maximaal 6 personen verblijven. Je huisdier is hier ook van harte welkom. Binnen is er een heerlijke houtkachel. De huizen liggen gegroepeerd rond een vijver aan de bosrand. Buiten is het goed toeven op je overdekte privéterras. Een wasmachine en wasdroger deel je met de andere gasten. EUR 776.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gehren (Sat, 30 Sep 2023)
Dit houten huisje in Gehren heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Geniet vanaf het gemeubileerde terras van het uitzicht op de omgeving of start hier de dag met een uitgebreid ontbijt. Gehren is een kleine stad tussen het Thüringer Woud en het Thüringer Schiefergebirge. Direct vanaf het vakantiehuis heb je de mogelijkheid de vele goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes te verkennen. Via een fietsroute kom je direct op de Ilmtalradweg. In de winter staan winterwandelroutes, loipes, bijna 40 skiliften en het biatloncentrum Oberhof op je te wachten. In de omgeving zijn diverse kastelen te bezoeken, maar bijvoorbeeld ook de Saalfelder Feengrotten. De vrijstaande woning biedt plek aan maximaal 4 personen. Het huis is modern en gezellig ingericht. Het vele hout zorgt voor een sfeervol geheel. In de woon- en eetkamer is een gezellige sfeerhaard. Een fijn balkon is ook aanwezig. Let op: het huis is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. EUR 769.00 Meer informatie
>> meer lezen

Finsterbergen (Sat, 30 Sep 2023)
Finsterbergen is een kuuroord in het centrum van het Thüringer Woud op slechts 5 km. van de beroemde Rennsteig. Op een 9 hectare groot grondstuk bevinden zich naast een aantal stacaravans deze twee vrijstaande vakantiehuizen die u geheel alleen bewoont. De 6-pers. DE-1986 (70qm) beschikt over drie slaapkamers terwijl de 2-pers. DE-1985 (50qm) ideaal geschikt is voor een enkel echtpaar. De huizen liggen gegroepeerd rond een vijver aan de bosrand en beschikken gemeenschappelijk over een sauna, ligweide en barbecuemogelijkheden. Daarnaast liggen de huizen op slechts een paar meter van het openlucht zwembad met speelplaats en wellness-centrum. EUR 643.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fachwerkhaus Thüringen (Sat, 30 Sep 2023)
In het centrum van het kuuroord Bad Tabarz ligt dit karakteristieke vakwerkhuis. Op de binnenplaats vindt u diverse leuke zithoekjes die zowel zon als schaduw bieden, maar ontspannen kunt u vooral in één van de goed ontwikkelde wellness- en kuurfaciliteiten waar Bad Tabarz om bekend staat. Tevens bevindt u zich hier direct onder het hoogste punt van de provincie Thüringen; de 916 meter hoge Inselsberg. Dit nodigt natuurlijk uit tot het maken van een wandeling naar de top om daar te genieten van het uitzicht over de omringende bossen en bergen. Wandelen kunt u hier sowieso prima, maar in de winter is het ook mogelijk om de lange latten onder te binden en te genieten van diverse afdalingen en leuke, gevarieerde, loipes. Kortom in ieder jaargetijde iets te beleven in deze parel van Thüringen. EUR 801.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hohe Rhön (Sat, 30 Sep 2023)
Het charmante Geißberghaus, een vakantiehuis met een historische sfeer, ligt in Unterweid, een wijk van Kaltennordheim in het midden van het drielandenpunt Hessen, Beieren en Thüringen in het biosfeerreservaat Thüringer Rhön. Het is bijzonder geschikt voor een vakantie met familie of een groep vrienden. Natuurliefhebbers kunnen al wandelend of fietsend de prachtige omgeving met romantische valleien, heidevelden en unieke flora en fauna verkennen. Excursiebestemmingen zijn onder meer: Rhönwald-avonturenwereld (2 km), openluchtmuseum Fladungen (12 km), sterrenpark Rhön in Geisa (14 km), Wasserkuppe (15 km), dwergpark Trusetal (32 km) en het klooster van Bad Hersfeld ruines (38 km). Een pettelkachel in het woongedeelte zorgt voor een aangename sfeer en de gezellige zithoek in de natuurlijke tuin nodigt uit tot verpozen. Hier vindt u rust en ontspanning na een actieve vakantiedag. EUR 778.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Thüringer Rennsteig (Sat, 30 Sep 2023)
Vlakbij de beroemde Rennsteig ligt het idyllische dorpje Frauenwald op de Thüringen bergrug. Hier treft u aan de stuwdam deze gezellig ingerichte 2-pers. vakantiewoning aan de rand van het bos. Vanuit de woning heeft u een heerlijk uitzicht op de omringende natuur terwijl de wandelroutes direct voor de deur beginnen. In de winter treft u diverse goed geprepareerde langlaufloipes en een aantal leuke skigebieden (bijvoorbeeld Oberhof) die geschikt zijn voor het hele gezin. Bij de woning is een grote, omheinde, tuin (gemeenschappelijk) aanwezig met ligweide en barbecue. Tevens is er in het huis een sauna aanwezig (gemeenschapelijk en tegen betaling). Internet bij deze woning gaat via HOTSPOTS van de provider "der Telekom" die ter plaatse tegen kosten af te nemen zijn. EUR 539.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Rennsteig (Sat, 30 Sep 2023)
Op een idyllische locatie, hoog in het Thüringer Woud, ligt het glasmakersdorp Piesau. Het wordt omgeven door bossen en biedt de wandelaar dan ook een keur aan mogelijkheden waarvan de bekendste waarschijnlijk wel de Rennsteig is, maar ook de routes door het Arnsbachtal zijn ronduit prachtig. Het 55m² grote Ferienhaus Piesau ligt aan de rand van het dorp op een rustige locatie tegen een kleine helling. Het is geschikt voor max. 4 personen en wordt door u geheel alleen bewoont. Aan de achterzijde vindt u niets dan weide, bos en natuur terwijl u op het terrasje aan de voorzijde heerlijk kunt genieten van de zon. Tevens beschikt het huis in de tuin over een zwembad met een doorsnee van 3,60 meter. Zoekt u een leuk huisje temidden van prachtige natuur dan is dit wellicht iets voor u! Bijzonderheden: Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 60 meter lopen naar het vakantiehuis. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hohe Klinge (Sat, 30 Sep 2023)
Trusetal ligt midden in een middelgebergte op de zuidwesthelling van het Thüringer Woud. De "Hohe Klinge" is een kleine heuvelrug in het westelijke deel van het Thüringer Woud, nabij het dorp Trusetal (district Schmalkalden-Meiningen) met zijn bekende Trusetal-waterval en het populaire dwergenpark. Het kleine woon- en recreatiegebied "Hohe Klinge" ligt op ca. 3 km van het centrum van Trusetal, 700 m boven de zeespiegel. M. Het wandelpad naar Rennsteig/Inselsberg is direct toegankelijk. Hier bevindt zich de comfortabel ingerichte Finnhütte met 2 slaapkamers. Het vakantiehuis dat u alleen bewoont ligt iets op de helling en biedt een prachtig uitzicht over bossen en dalen. Binnen een straal van 10 km hebben gasten tal van mogelijkheden: tennis, strand/buitenbad, binnenzwembad, watersport, vissen, begeleide wandelingen, kegelen/bowlen, minigolf, koetsritten, paardrijden, paardrijlessen of Kneipp-behandelingen. Populaire excursies in de omgeving zijn onder andere de bezoekersmijn (5 km), waterval (2 km), Eisenach (25 km) en Erfurt (70 km). EUR 503.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mosbach (Sat, 30 Sep 2023)
Dit vrijstaande vakantiehuis bevindt zich op een zeer groot perceel in de gemeente Wutha-Farnroda in Thüringen. Geniet van de rust in uw eigen tuin, op het beschutte terras of tijdens het zonnebaden. Het huis wordt voorzien van water uit een eigen bron (niet aanbevolen als drinkwater). Hiervoor is mineraalwater beschikbaar. In het aangrenzende bijgebouw bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling. De laatste ca. 300 meter van de toegangsweg naar het vakantiehuis is niet geasfalteerd. De ligging aan het Thüringer Woud, de Rennsteig en de Wartburg laats niets te wensen over. Goed gemarkeerde fiets- en wandelwegen leiden u door de heerlijke natuur. Maar de omgeving heeft ook op cultureel gebied veel te bieden. Mogelijk uitstapjes zijn: Wartburg (6 km), Hörselmühle, Tannhäuserhöhle, Klamm Ochsenstall, kasteelruïne van Brandenburg (16 km), Erfurt, Weimar. EUR 491.00 Meer informatie
>> meer lezen

Neustadt 1 (Sat, 30 Sep 2023)
Deze vrijstaande bungalow ligt in het zuidelijke deel van de prachtige Harz. Op dit terrein staan 3 dezelfde vakantiehuizen. Het gezellige huis staat aan de rand van het bos en heeft een houtkachel die een huiselijke sfeer creëert. De 2 slaapkamers bieden plaats aan 4 personen, wat ideaal is voor een gezin met kinderen. Het huis ligt net buiten het historische centrum van het "luchtkuuroord" van Neustadt. In de omgeving vind je goed gemarkeerde fiets- en wandelpaden, allemaal in verschillende moeilijkheidsgraden. Ze vormen de basis voor ontspannende excursiebestemmingen. Een speciale ervaring voor het hele gezin is een ritje op de smalspoor Harzer naar de Brocken of naar Wernigerode. Geniet van het weidse uitzicht op de omgeving vanaf het privéterras met tuinmeubilair. Er staan ook fietsen voor je klaar. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. EUR 667.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus am Rennsteig - Frye 1 (Sat, 30 Sep 2023)
Deze aangename twee-onder-een-kap-woning ligt in het nationaal erkende kuuroord Schmiedefeld, aan de rand van het biosfeerreservaat Thüringer Woud. Hier vind je rust en geborgenheid, weg van de alledaagse drukte. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en een heerlijk terras. Ideaal voor gezinnen. Ontdek de ongerepte natuur van het Thüringer Woud via de vele, goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. De bekende wandelroute Rennsteig ligt vlakbij. In de winter kunnen de langlaufers zich verheugen op een uitgebreid loipenetwerk, en de skiërs en snowboarders kunnen gebruikmaken van een meervoud aan skiliften. Een fijne tuin en een gezellig terras met barbecue zorgen voor een prettige vakantiesfeer. Je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats bij de woning. EUR 500.00 Meer informatie
>> meer lezen

Feriendorf Bad Hundertpfund (Sat, 30 Sep 2023)
Deze mooie vakantiewoning in Großbreitenbach heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Geniet hier van al het rustgevende groen en maak heerlijke wandeltochten in de omgeving. Je verblijft in het hart van het Thüringer Woud, een ideaal wandelgebied. Op zo'n 8 km van de woning vind je de legendarische Rennsteig, de langste hoogtewandelroute van Duitsland. In de directe omgeving liggen ook gespoorde loipes en geprepareerde skiroutes in een afwisselend landschap. De dichtstbijzijnde skihelling (met skiverhuur en skischool) ligt op slechts 5 km afstand. In de regio zorgen bijzondere attracties, zoals burchten, mijnen, glasblazerijen, dierentuinen of zomer- en winterrodelbanen, voor bijzondere ervaringen. Het ruim en modern ingerichte appartement ligt midden in het bos, tussen beekjes, paddenstoelenbossen en kruidenweiden. Het balkon zorgt ervoor dat je alle spanning even los kunt laten. EUR 956.00 Meer informatie
>> meer lezen

Waldblick (Sat, 30 Sep 2023)
In het zuidelijke deel van het Thüringer Woud ligt het kleine dorp Heubach. Daar, in een verzorgde woning ligt dit mooie apparatement met eigen ingang die u bereikt via een buitentrap. Geniet vanaf het balkon van het uitzicht op het bos en de heuvelachtige omgeving Een gemeenschappelijke tuin nodigt uit tot spelen en zonnebaden. Het is ook mogelijk om te barbecuen. Zowel in de zomer als de winter heeft deze regio veel te bieden. De beroemde Rennsteig loopt direct door het dorp. Via de kilometerslange wandelroutes kunt u de natuur verkennen. In de winter doet een groot net van skiwandelroutes, loipes een winterwandelpaden en een 400 m lange en goed geprepareerde rodelbaan op de Simmerberg de harten van wintersporters sneller kloppen. Mogelijke uitstapjes: zee-aquarium Zella Mehlis (25 km), Weimar (70 km), Erfurt (60 km). EUR 502.00 Meer informatie
>> meer lezen

Schwarzhausen (Sat, 30 Sep 2023)
Dit vrijstaande vakantiehuis staat in het Duitse dorpje Schwarzhausen, nabij Waltershausen. Het huis beschikt over 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezin met 1 kind. In de grote tuin geniet je van de groene omgeving en op het terras ontspan je met een goed glas wijn. Kilometerslange wandelroutes nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten. De regio biedt bovendien een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden. Populaire uitstapjes zijn Nationaal Park Hainich, Gotha, Eisenach met de Wartburcht, Oberhof, Ruhla of de Trusetaler watervallen. In het centrum, op slechts 100 m, vind je leuke restaurants en doe je de dagelijkse boodschappen. Het ruime huis is stijlvol ingericht en biedt alle comfort. In de woonkamer creëer je sfeer met de houtkachel en zit je met zijn allen op de grote bank. De open keuken biedt alle benodigdheden om je kookkunsten te beoefenen. Bovendien is het huis voorzien van vloerverwarming. Voor € 4,- per nacht kun je 1 huisdier meenemen. EUR 509.00 Meer informatie
>> meer lezen

Eisenach I (Sat, 30 Sep 2023)
Eisenach is een van de meest indrukwekkende steden van Duitsland en is het ontdekken waard. Hier wachten het smalste huis, kerken met een rijke geschiedenis en historische gebouwen op u. Eisenach ligt in de vakantieregio Thüringen, het groene hart in het midden van Duitsland. In een fraaie omgeving bevindt zich deze comfortabele en gezellige vakantiewoning op de begane grond. In de goed geoutilleerde keuken kunt u naar hartenlust koken en samen genieten van de maaltijd. De binnenplaats (gedeeld gebruik met andere gasten) is de ideale plek om de dag gezellig af te sluiten. Met de bus bent u zo in de binnenstad voor een stadswandeling of om te winkelen. Maar maak zeker ook een wandeling op nabij gelegen bestemmingen als door de Drachenschlucht, over de Rennsteig of in het Nationaal Park Hainich. Andere bestemmingen voor excursies en bezienswaardigheden in de buurt zijn: het UNESCO-werelderfgoed Wartburg, het grootste museum van de wereld over Johann Sebastian Bach, de Automobile World Eisenach, de kerk waar Bach gedoopt werd, de basiliek, het smalste vakwerkhuis van Duitsland, de grootste villawijk, het Luther-monument en nog veel meer. EUR 507.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Schönbrunn (Sat, 30 Sep 2023)
Dit modern en comfortabel ingerichte appartement ligt op de begane grond van een verzorgde woning in het centrum van Schönbrunn in de gemeente Schleusegrund. Als onderdeel van het "Biosfeerreservaat Vessertal-Thüringer Woud ligt deze regio op de zuidwestelijke helling van de Rennsteig. Geniet van de rust in een smaakvol aangelegde tuin met zit- en barbecuehoek of ontspan in de sauna met rustruimte, waar u desgewenst gebruik van kunt maken. Zowel wandelaars, fietsers als wintersportliefhebbers komen aan hun trekken in de fantastische natuur van het Thüringer Woud. De bekende Rennsteig en de Ski-Arena in Heubach ligt op slechts 5 km afstand. Mogelijke uitstapjes: bergmeer Ratscher, kasteel in Eisenach, Duitse speelgoedmuseum in Sonneberg, cabinelift Oberweißbach, slot Wilhelmsburg in Schmalkalden, openbare mijn Trusetal, Saalfelden feeëngrotten. EUR 697.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alina (Sat, 30 Sep 2023)
De gemeente Schluessegrund ligt in het bos van Thüringen, binnen het dorp Langenbach. Je verblijft in een gezellig vakantiehuis voor 2 personen aan de rand van het dorp. Je beschikt over een tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer. Het rustige dorp ligt op ongeveer 3 km van Schönbrunn. Het is omgeven door glooiende heuvels en dichte bossen, waardoor er voor de natuurliefhebber en wandelaar genoeg te doen is. Een bezoek aan de cultuursteden Erfurt, Weimar en Eisenach wordt aanbevolen. In de winter is er het uitgebreide wintersportaanbod in Oberhof. Dankzij de bergachtige locatie ligt de woonkamer op de begane grond en de tuin een niveau hoger. Het huis is kleurrijk ingericht. Bij het huis vind je een balkon. In de tuin kun je in de zomer heerlijke maaltijden bereiden op de barbecue. Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik. EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inselresort Vespucci (Sat, 30 Sep 2023)
U zult zich thuis voelen in ons mooie en moderne vakantieappartement van 86 m² - probeer het uit! Het nieuwe vakantieappartement "Vespucci" bevindt zich op de 1e verdieping van het appartementengebouw en heeft dankzij de toegankelijkheid een brede toegangsdeur van ca. 90 cm. Ook de kamerdeuren hebben deze royale breedte. Het appartement is te bereiken via de trap of de inpandige lift en er is een parkeerplaats direct voor de woning. Een smaakvolle, lichte, moderne en vriendelijke sfeer wacht op u. U voelt de liefde voor details vanaf de eerste seconde en het verblijf in dit geweldige vakantieappartement zal u het dagelijkse leven doen vergeten. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een slaapbank en een grote 55" Smart TV en een soundbar. De op maat gemaakte open keuken, die is uitgerust met servies en huishoudelijke apparaten, bevindt zich direct naast de woonkamer. Er is niets te wensen over voor enthousiaste koks.Het appartement heeft een ruim balkon, waarop u heerlijk kunt ontbijten of de dag kunt afsluiten.Als het weer niet meewerkt, kunt u ook 's avonds genieten voor de gezellige en romantische open haard in de woonkamer.Alle bedden hebben hoogwaardige matrassen, die een zachte en een hardere kant hebben.De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een 32" Smart TV. De tweede slaapkamer heeft ook een 32" Smart TV en 2 eenpersoonsbedden. De badkamer scoort met een inloop, brede douche die u kunt betreden via een 1,20 m brede deur. Hoogtepunten zijn onder meer: Alle op verbruik gebaseerde energiekosten WLAN parkeerplaats lift in het westen van het prachtige eiland Fehmarn. Het strand in Bojendorf ligt op ongeveer 3 km afstand. De dichtstbijzijnde grotere winkels liggen op ongeveer 400 m afstand met diverse winkels, Supe EUR 791.00 Meer informatie
>> meer lezen

MERKUR 35+33 S DHH 1.RH. (Sat, 30 Sep 2023)
In erster Reihe zum Wasser, mit Panorama-Meerblick und umgeben von Sandstränden und einem Naturgebiet, liegen diese Doppelhaushälften in dem Gebiet Marina Wendtorf an der Kieler Förde, das seit 2015 fortlaufend bebaut wird. Die Häuser wurden im skandinavischen Stil auf zwei Etagen errichtet und die moderne Einrichtung, holzverkleidete Wände und Dachschrägen vermitteln eine helle und ansprechende Atmosphäre. Im Erdgeschoss befinden sich zwei Schlafzimmer und ein neu renoviertes Bad mit Dusche, Radio, angenehmer Fußbodenheizung und Sauna mit Hygrometer. Vom Flur und den beiden Schlafzimmern geht es hinaus auf die Terrasse. Der kombinierte Küchen-/Aufenthaltsbereich befindet sich im 1. Stock. Die Küche ist reichhaltig ausgestattet u.a. mit einer Kapsel- und einer Filterkaffemaschine. Von hier aus haben Sie einen herrlichen Blick auf das Meer und die Umgebung. Hier erwartet Sie auch eine Loggia, wo Sie laue Sommerabende und den Panoramablick auf den Deich und den dahinter liegenden Strand genießen können. Nutzen Sie das Fernglas, um den Schiffsverkehr und die herrliche Natur zu beobachten. Eine digitale Wetterstation zeigt Ihnen die aktuelle und kommende Wetterlage an. Da es in der Gegend viele Sehenswürdigkeiten und Freizeitaktivitäten gibt, können Sie sich nach einem langen Spaziergang oder einer Fahrradtour in der Natur herrlich in der Sauna entspannen und verwöhnen, und dies zu jeder Jahreszeit und unabhängig vom Wetter. Im Wohnzimmer können Sie es sich vor dem Flachbildfernseher mit Blu-ray Player bequem machen, einen spannenden Film ansehen und dabei die wohlige Wärme des Bioethanolkamins genießen. Auch steht hier eine Musikanlage mit CD-Player und MP3-Anschluss sowie Bluetooth zur Verfügung. Eine Wärmepumpe/Klimaanlage reduziert die Nebenkosten und sorgt für ein angenehmes Innenklima. Die Einrichtung kann variieren, u.a. gibt es unterschiedliche Typen von Kaffeemaschinen in den Häusern. Das Haus ist mit einem High-Speed-WIFI-Zugang über Glasfaser ausgestattet. Ein PKW Stellplatz steht Ihnen zur Verfügung. Gebietsfotos mit freundlicher Unterstützung der Tourismus-Marketing Probstei. *** Vermietung der Ferienhäuser und Ferienwohnungen in Marina Wendtorf ausschließlich an Feriengäste zu Urlaubszwecken. *** *** Das Feriengebiet befindet sich noch in der Entwicklung. *** EUR 522.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ostseeresort Dampland-Reihenhaus Normalpreis (Sat, 30 Sep 2023)
Moderne, nieuwe rijtjeshuizen in de badplaats Damp aan de Oostzee - op slechts 150 meter van het strand! Niet alleen de brede zandstranden en de jachthaven met cafés en restaurants zijn zeer aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, maar ook de vele sportieve activiteiten die het vakantiecentrum biedt. De prijs is inclusief kinderopvang in de leeftijdscategorie (1-12 jaar). Bij de receptie, in de lobby en in het gebouw heeft u gratis toegang tot het WiFi-netwerk. Verveling is hier een vreemd woord, want je vakantie is gegarandeerd heel afwisselend! Het vakantieoord wacht op u met gastronomie en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. De badplaats Damp aan de Oostzee ligt 16 km ten noordoosten van Eckernförde op het schiereiland Schwansen, tussen de Eckernförde-baai en de Schlei. Damp ligt direct aan het prachtige, 4 km lange zandstrand. Verder is er een actiestrand met spelletjes, een hondenstrand en een naaktstrand. U kunt strandstoelen direct ter plaatse huren. Het is ca. 50 km naar de hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein, Kiel. Hoogtepunten inbegrepen: Alle energiekosten op basis van verbruik, eindschoonmaak, eerste levering van beddengoed en handdoeken DRAADLOZE INTERNETTOEGANG Gratis toegang tot de avonturen- en vrijetijdswereld in Dampland het hele jaar door tijdens lokale openingstijden Activiteiten in de omgeving: Naast de vele sportieve activiteiten en activiteiten op het vakantiepark biedt de Oostzeekust u een vrijwel eindeloze keuze. De nieuwe bowling- en sportbar "Kubbsala" - nieuw gebouwd en liefdevol ontworpen, zodat u dit jaar nog meer plezier kunt hebben tijdens uw vakantie aan de Oostzee. Echt hout en het rustieke, Noord-Duitse design maken uw bezoek aan Kubbsala tot een heel bijzondere ervaring (bowlen, biljarten, darten, tafelvoetbal, Amerikaanse hapjes in gezellige Viking-sfeer en een sportbar). Profiteer van het mooie weer om een fietstocht te maken, een boottochtje te maken op de Schlei of een bezoek te brengen aan manege Tramm. Als het weer niet zo goed is, ga dan EUR 1236.00 Meer informatie
>> meer lezen

2-Raum-Apartment Luv/Lee-plus Familienknüller (Sat, 30 Sep 2023)
Het populaire vakantie- en recreatiepark Weissenhäuser Strand ligt direct aan een drie kilometer lang zandstrand aan de Oostzee. Vooral gezinnen vinden hier afwisseling: het subtropische zwemparadijs (dagelijks gratis toegang, soms beperkt tot 3 uur), het jungle-avontuur (dagelijks gratis toegang voor het hele gezin) en een wakeboard- en waterski-installatie zorgen het hele jaar door voor recreatieplezier. Of u nu in een van de vakantiehuizen woont of in een appartement, u heeft altijd uw eigen terras of balkon en bent slechts een paar stappen verwijderd van de zee. Het vakantie- en recreatiepark Weissenhäuser Strand wordt omgeven door duinen en natuurlandschappen en ligt in de buurt van Hohwacht onder het eiland Fehmarn. De deelstaathoofdstad Kiel is niet ver weg en ook de Hanzestad Lübeck is vanaf hier gemakkelijk te bereiken. Hoogtepunten inbegrepen: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak Activiteiten in de buurt: Het brede scala aan vrijetijdsactiviteiten zorgt ook voor veel plezier en actie: Subtropisch zwemparadijs, jungle-avontuur (hoog touwenparcours, klimmuur, kinderspeeltuin, terrariumlandschap, glijbanen, trampolines, laserparcours), WaWaCo (waterskiën en wakeboard), adventure golf (minigolf) en nog veel meer. Tips voor uitstapjes: Schloss Weissenhaus ca. 2 km, openluchtmuseum Oldenburg en (in de winter) Bungsberg met skilift ca. 6 km, golfbaan bij Hohwacht ca. 16 km, pretpark Hansapark ca. 30 km, eiland Fehmarn met veerhaven Puttgarden naar Denemarken ongeveer 40 km. EUR 574.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0