· 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in, Duitsland, met internet en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van top vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Vakantiehuis MaLeLuV Ferienhaus met 5 slaapkamers

 

5 *****

Aantal personen:10 + 1 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:2

 

Slaapkamers:5

Regio:Mecklenburg-Vorpommern

 

Plaats:Rerik

 

Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen aan de oostzeekust, bij de badplaats Rerik.

 

Rerik ligt tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (40 km). De steile kust naar het Oostzeestrand is op 900 m afstand. Het centrum van Rerik met leuke winkels, kleine cafés en gezellige restaurants is op 1,5 km afstand.

 

Dit ruime vakantiehuis beschikt over een tuin, een terras en een sauna. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De slaapkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden en heeft een badkamer zonder drempels. Op de 1e en 2e verdieping zijn elk 2 slaapkamers. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Vuurwerk en oudejaarsrotjes zijn niet toegestaan in de woonwijk, omdat de huizen een rieten dak hebben.

Indeling

 

 • Parterre
 • woonkamer
  • TV (flatscreen)
  • open haard
  • kachel (hout)
  • zithoek
  • draadloos muzieksysteem
  • CD-speler
  • stereo-installatie
 • open keuken
  • eettafel
  • broodrooster
  • fornuis (keramisch) (inductie)
  • koffiezetapparaat
  • oven
  • magnetron
  • afwasmachine
  • koelkast (+ vriesvak)
 • slaapkamer (11 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
 • badkamer
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • wasruimte (5 m2)
  • wasdroger
  • wasmachine
  • strijkplank
  • strijkijzer
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer (14 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • balkon
 • slaapkamer met badkamer (19 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • badkamer (11 m2)
  • douche
  • 2 X wastafel
  • toilet
 • sauna
 • Op de 2e etage (via steile trap)
 • slaapkamer (9 m2)
  • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
 • slaapkamer (12 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
  • TV
 • Algemeen
 • grill
 • campingbedje
 • terras
 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • parking
 • kinderstoel

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Villa Ferienresort Cochem 18

 

Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14810)

 

5 *****

Aantal personen:6

Aantal huisdieren:1

 

Slaapkamers:3

Regio:Rheinland-Pfalz

 

Plaats:Cochem

 

 

Deze vrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer en een open keuken met diverse apparatuur. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met twee 1-pers. bedden (in een 2-pers. opstelling) en een eigen badkamer met ligbad. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Op de verdieping vindt u er tevens de tweede badkamer. Alle bedden zijn van het type boxspring. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • overloop
  • toilet
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Vakantiehuis Ferienresort Cochem

 

15Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14711)

 

Aantal personen:4

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers:2

Regio:Rheinland-Pfalz

Plaats:Cochem

 

 

Deze halfvrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer met vloerverwarming en een open keuken met diverse apparatuur. Er zijn twee badkamers, waarvan één met traditionele sauna. De slaapkamers beschikken over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • koffiezetapparaat (filtermaling)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
  • toilet
 • overloop
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


RSS productfeed

Thalfang (do, 23 mrt 2023)
Sfeervol, rustiek ingericht appartement op de begane grond op het vakantiepark Himmelberg. Het appartement beschikt over een openhaard in de woon- en eetkamer. Terras gedeeltelijk overdekt. Sportliefhebbers kunnen tegen betaling gebruikmaken van de tennisbaan en de fitnessruimte van vakantiepark Himmelberg. EUR 230.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gerolstein (Thu, 23 Mar 2023)
Het vrijstaande vakantiehuis met tuin en ruim terras ligt op het bosrijke vakantiepark in Gerolstein midden in de Eifel, ongeveer 16 km ten westen van Daun en 34 km van het garnizoensstadje Ulmen. Of het nu geurig groen of winters sneeuwlandschap is, u kunt hier het hele jaar door van uw vakantie genieten. Een barbecue is op aanvraag en tegen betaling beschikbaar bij het servicekantoor. Het huis is praktisch en gezellig ingericht. Kinderbedjes en stoelen kunnen tegen betaling worden geleend (aanvraag vereist). Gerolstein is centraal gelegen tussen Trier, Koblenz en Bonn, waardoor uw accommodatie een prima uitgangspunt is voor dagtochten. Een reis naar Trier, de oudste stad van Duitsland, wordt sterk aanbevolen. Hier beleef je de geschiedenis van de Romeinen van dichtbij en geniet je van de oude binnenstad met een lekker glas Moezelwijn. Ook het wildpark in Daun is een belevenis voor jong en oud: er is een grote variatie aan dieren en speelmogelijkheden voor de kleintjes. Bij aankomst ontvang je van de vriendelijke Nederlandse verhuurders een kortingsboekje voor de stad Gerolstein. Hiermee krijg je gratis toegang tot musea en krijg je korting op diverse activiteiten. Het park biedt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten (tegen betaling). U kunt uw baantjes trekken in het grote binnenzwembad en daarna heerlijk ontspannen in de sauna. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over het Eifellandschap. Er is een kinderboerderij, een gigantisch schaakspel, minigolf en een tennisbaan voor de kleintjes. Op regenachtige dagen biedt het nieuw ontworpen centrale gebouw biljart, airhockey en andere spellen. In het restaurant van het park kunt u genieten van typisch Nederlandse gerechten, de Eifel en de huisgemaakte keuken met een gevarieerd menu. De foto's kunnen voorbeelden zijn van woonruimten, de daadwerkelijke uitrusting kan iets afwijken. EUR 780.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lünebach (Thu, 23 Mar 2023)
Op de Belgische-Duitse grens vlakbij Prüm staat deze prachtige uit 1921 gerenoveerde vakantiewoning met 1600m2 omheinde tuin en uitzicht op de bossen. U heeft op de begane grond; een sauna, grote keuken, en woonkamer met twee openhaarden. De 7 slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping, ook vindt u op elke verdieping een badkamer. U heeft tevens de beschikking over een beamer+scherm. Deze ruime woning biedt voor een ieder zowel binnen als buiten genoeg plaats. Gelijk naast de woning kunnen kinderen spelen in een mooie speeltuin. Bij dagtochten moet u denken aan een bezoek aan één van de vele leuke steden in de buurt zoals Prüm, Bitburg of Trier. Voor families is het aan te raden om het adelaarspark in Gerolstein of het Eifelpark in Bitburg te bezoeken. Ook moet u zeker een wandeling maken door het oudste vulkaangebied van Europa. EUR 1430.00 Meer informatie
>> meer lezen

Schönecken (Thu, 23 Mar 2023)
U bewoont het onderste appartement van een prachtig huis in Schönecken in de Eifel. Via het terras betreedt u de woonkamer van de goed onderhouden accommodatie. De moderne keuken, de badkamer en de slaapkamer zijn ook allemaal op de begane grond gelegen. De woning is rustig gelegen aan een doodlopende weg met een grasveld en fruitbomen. Voor een goede start van de dag, kan de huiseigenaar op aanvraag u een lekker ontbijt bereiden. Op verzoek en tegen betaling is wassen bij de huiseigenaar mogelijk. U kan vooraf vragen om uw fietsen en motorfietsen te parkeren. Uw appartement is gelegen in het "Schönecker Zwitserland" in de buurt van Prüm. In Schönecken kunt u gaan; winkelen, wandelen, fietsen en zwemmen. Schönecken heeft een kasteel ruïne, een kapel, een museum van ambachten en vele mooie educatieve boswegen. De burchtruïnes kan worden bereikt via mooie wandelpaden en een trap langs een prachtige kerk. Bij een mooie, heldere dag is het uitzicht vanaf het kasteel fenomenaal. EUR 269.00 Meer informatie
>> meer lezen

Thalfang (Thu, 23 Mar 2023)
Breng uw vakantie door in dit liefdevol ingerichte vakantiehuis in het vakantiepark Himmelberg, net boven het luchtkuuroord Thalfang gelegen. Het woon- en eetgedeelte zijn groot en licht. Hier is voldoende ruimte om gezellige avonden door te brengen. Het eigen, open terras biedt veel ruimte om te ontspannen. Het huis staat op een groot natuurgrondstuk, waar de kinderen kunnen spelen. Op het vakantiepark zijn een tennishal en een fitnessstudio, beide kunt u gebruiken tegen betaling. U heeft als gast gratis entree in het nabijgelegen binnenbad. Geef uw geest en lichaam de mogelijkheid om weer een te worden. Geniet van de heerlijke berg- en boslucht en komt tot rust door te luisteren naar de vogels. Bezoek een van de nabij gelegen nationale parken zoals het Nationalpark Hunsrück-Hochwald en het Naturpark Saar-Hunsrück en maak hier een mooie wandeling of fietstocht. Een aantal wandelroutes lopen ook langs het vakantiepark. Ook de wintersporters komen hier aan hun trekken. Het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier treft u een skilift, langlaufloipen, maar ook een boomklimpark en een zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen de Rijn, Moezel, Nahe en de Saar maken deze plaats een perfecte locatie voor het maken van uitstapjes. Meteen aan de Erbeskopf ligt een Mountainbike Trailpark met Downhilltracks. Bij dit park komen de mountainbikers volledig aan hun trekken. EUR 260.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gunderath (Thu, 23 Mar 2023)
In het hart van het prachtige natuurpark Vulkaneifel, omringd door oude vulkanische maren, staat dit vakantiehuis. Het staat op een schitterende locatie. Het liefdevol ingerichte huis staat ver weg van de dagelijkse stress, direct aan de rand van het bos. De privéweg naar het huis wordt niet veel gebruikt en erg rustig (geen doorgaand verkeer). Door de centrale ligging biedt de bungalow tal van mogelijkheden om de highlights van de Eifel te verkennen. Op het 545 m² grote en zeer goed onderhouden landgoed kan je genieten van de natuur. Dit is de ideale plek voor ontspanning in het midden van de Eifel met een unieke prijs-prestatieverhouding. Met een woonoppervlak van ca. 80 m² biedt het vakantiehuis voldoende ruimte voor maximaal 6 personen. Ook huisdieren zijn hier welkom. In het comfortabel ingerichte woongedeelte vind je ook de moderne, nieuw ingerichte keuken. De exclusieve inrichting omvat o.a. een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven en een vaatwasser. Ook is er een koffiezetapparaat en een Senseo-koffiezetapparaat. De keuken komt uit in een grote eetkamer. Een bijzonder hoogtepunt is de open houtkachel, die is geïntegreerd in een prachtige wintertuin. Hier kan de open haard op koude dagen worden aangestoken waardoor er een feel-good-sfeer ontstaat, de "berenvel romantiek". De kamer met open haard wordt ook verwarmd door vloerverwarming. In de zomermaanden kan je in de wintertuin de glazen deuren te open en naar het terras en de natuur naar binnen te halen. De exclusieve badkamer is ook volledig gerenoveerd en modern ingericht. Een hoogtepunt hier is zeker de barrièrevrije "inloopdouche". De inloopdouche heeft, net als de hele badkamer, zelfs vloerverwarming. Andere kenmerken zijn een verlichte make-upspiegel, een föhn en, op verzoek, het linnenpakket met hand- en douchedoeken. Het huis heeft twee nieuw ingerichte slaapkamers. In overeenstemming met het concept "boszicht", hadden beide kamers een gezellige houtlook. In de eerste kamer staat een tweepersoonsbed met een in hoogte verstelbaar lattenbodem. In de tweede slaapkamer staat een op maat gemaakt stapelbed. Dit stapelbed bestaat uit twee enkele bedden met als afmeting 0,9 x 2,0 meter. In de slaapkamers zijn onder meer klokradio's en zelfs een iHome-wekker met een smartphone aanwezig. Indien nodig kan een comfortabele slaapbank en een extra bed worden gebruikt in de woonkamer. De bedden kunnen op verzoek worden opgemaakt voor aankomst. Het optionele "linnenpakket" omvat beddengoed en hand- en badhanddoeken. Voor de kleine gasten kunnen we gratis een kinderbed en-stoel plaatsen. In het huis is een telefoonaansluiting die gratis kan worden gebruikt voor binnenlandse gesprekken. Er is een WLAN-hotspot (WiFi) aanwezig waardoor je, op aanvraag, een snelle internetontvangst hebt. Een grote 43-inch tv (109 cm) met satellietontvangst, een dvd-speler met verschillende films, een hifi-systeem, boeken en verschillende entertainmentgames maken het entertainmentaanbod compleet. De buitenruimte is prachtig ontworpen en aangelegd voor het nieuwe seizoen. In het aangrenzende bos zijn er verschillende diersoorten die zelfs vanuit de bungalow kunnen worden waargenomen. Het grondstuk is omheind middels hekken en er zijn twee tuindeuren. Op deze manier kunnen kinderen en honden "vrij rondlopen". Op het grote aangelegde terras staat een Amerikaanse BBQ-grill, het brandhout wordt ter plaatse aangeboden. Er is nog een tweede terras. In de overdekte lounge kan je ontspannen en zit je beschermd tegen het weer. Voor de veiligheid zijn in de vakantiebungalow meerdere rookmelders en een CO-gasdetector geïnstalleerd. De auto kan je veilig parkeren in de garage van het vakantiehuis. Er zijn nog een aantal parkeerplaatsen voor het huis. Een vakantiehuis op een geweldige locatie. In de nabijheid bevinden zich wandel- en nordic walking-routes, mountainbikeroutes en de mogelijkheid om te vissen bij het meer Heilbachsee, op 300 meter afstand. Gunderath, dat binnen een paar minuten lopen kan worden bereikt, is een klein, rustig dorp in de Eifel. Er zijn twee restaurants met traditionele gerechten. Voor het vers brood voor het ontbijt, boodschappen voor het menu in de bungalow of vergeten hygiëneproducten kan je terrecht in de supermarkt, die te voet bereikbaar is. Op slechts een paar minuten lopen vindt je ook een zwemparadijs met sauna, wellness- en schoonheidsruimte, diverse restaurants en een Ierse pub. Recreatieve activiteiten zoals minigolf, tennis, squash en badminton, bowlen en bowlen en de mogelijkheid om fietsen te huren worden ook aangeboden. Voor de kinderen is er een "Kids Factory" in de buurt - een paradijs voor kinderen van alle leeftijden. De indoor speeltuin biedt kinderopvang en een kinderrestaurant. Er is ook een grote speeltuin. Er zijn tal van excursiebestemmingen binnen een straal van enkele kilometers. Er is voor elk wat wils ; de Maare, een vulkaanmuseum, een lavabom, een koudwatergeiser, verschillende middeleeuwse kastelen, een dierenpark met een apenkloof en rodelbaan, de grootste muizenval ter wereld met een museum, een wolfskloof met een adelaarsshow, een misdaadmuseum, de Moezel met wijnbouwerskamers en het legendarische racecircuit "Green Holle". We zijn zelfs partners van de Nürburgring! Een huis midden in de Eifel - de vakantieregio Vulkaneifel is zeer gevarieerd. De Eifel biedt een buitengewoon natuurlijk landschap met veel hoogtepunten! Een paradijs voor 4 voeters - bij ons zijn jij en je huisdier met de koude snuit precies goed! Hondenvakanties zijn geen probleem in dit huis dankzij ons veelgeprezen schoonmaakteam. De hondenmand staat al klaar voor je trouwe viervoeter! Je bent van harte welkom met een of meer honden. Het vakantiehuis en de locatie zijn zeker ideaal voor je trouwe viervoeter. Een wandeling zonder verkeer, direct bij de bungalow begint de wandeling in de natuur. De vakantieregio Vulkaneifel biedt ook veel mogelijkheden voor lange wandelingen. De "Panoramapfad Hochkelberg" leidt direct langs de bungalow. Bovendien liggen de Eifelsteig, het Maare-pad en de Moselsteig in de buurt van dit huis. EUR 699.00 Meer informatie
>> meer lezen

Thalfang (Thu, 23 Mar 2023)
Dit ruime vakantiehuis staat op het vakantiepark Himmelberg, net boven het luchtkuuroord Thalfang gelegen. Hier treft u een combinatie aan van rustieke flair met moderne elementen. De gezellige haard zorgt voor een behaaglijke sfeer. Het huis biedt u alles voor een fijne vakantie. Ontspan op een van de balkons of gebruik uw maaltijd met het hele gezin op het overdekte terras. De slaapmogelijkheden zijn verdeelt over de vier slaapkamers. Op het vakantiepark zijn een tennishal en een fitnessstudio, beide kunt u gebruiken tegen betaling. U heeft als gast gratis entree in het nabijgelegen binnenbad. Geef uw geest en lichaam de mogelijkheid om weer een te worden. Geniet van de heerlijke berg- en boslucht en komt tot rust door te luisteren naar de vogels. Bezoek een van de nabij gelegen nationale parken zoals het Nationalpark Hunsrück-Hochwald en het Naturpark Saar-Hunsrück en maak hier een mooie wandeling of fietstocht. Een aantal wandelroutes lopen ook langs het vakantiepark. Ook de wintersporters komen hier aan hun trekken. Het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier treft u een skilift, langlaufloipen, maar ook een boomklimpark en een zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen de Rijn, Moezel, Nahe en de Saar maken deze plaats een perfecte locatie voor het maken van uitstapjes. Meteen aan de Erbeskopf ligt een Mountainbike Trailpark met Downhilltracks. Bij dit park komen de mountainbikers volledig aan hun trekken. EUR 350.00 Meer informatie
>> meer lezen

Merzalben (Thu, 23 Mar 2023)
Het natuurlijke houten huis, gebouwd in 2018, biedt een heel bijzondere leefomgeving en veel rust in het Paltserwoud. Geniet van de rust en stilte van dit vakantiehuis na een veelbewogen dag. Het is modern en van hoge kwaliteit uitgerust en heeft een infraroodgolfverwarming. Je kunt ontspannen in de eigen sauna. Op het grote terras heb je voldoende ruimte om van de zon te genieten of voor een barbecue met familie of vrienden. De kinderen kunnen spelen op de kinderspeelplaats in het vakantiedorp. EUR 455.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gerolstein/Hinterhaus. (Thu, 23 Mar 2023)
Vrijstaande bungalow vlakbij Gerolstein. Hier beleeft u met uw gezin een aangename vakantie in één van Duitsland mooiste natuurgebieden, de Eifel. Het vakantiehuis staat aan de rand van een kleinschalig bungalowpark en beschikt over drie slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed, en de overige twee met eenpersoonsbedden. In de woonkamer met openkeuken heeft u een openhaard tot uw beschikking waar u gezellige avonden zult gaan beleven. De woning is in 2005 gebouwd, goed onderhouden en voorziet u in alle behoeften zo is er bijvoorbeeld ook een afwasmachine. Buiten heeft u de beschikking over een grote tuin met uitkijk op bos, naast uw woning vindt u een terras en tuinmeubelen. Op aanvraag kunt u bij het servicekantoor een barbecue reserveren tegen een toeslag. In het park bevinden zich onder andere een restaurant en een gemeenschappelijke wasmachine en zijn er een binnenbad, sauna, midgetgolf, kinderboerderij enz. ( tegen betaling). In uw woning maakt u plannen voor leuke dagtripjes. Enkele bezienswaardigheden in de buurt zijn; de Romeinse stad Trier, de Moezel en het Wildpark in Daun. Dichterbij in Gerolstein kunt u genieten van een zwembad, de Kasselburg en goede winkelmogelijkheden. Kortom een ideale bestemming voor een ieder die de Eifel wil gaan verkennen. EUR 535.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gerolstein (Thu, 23 Mar 2023)
Het vrijstaande vakantiehuis met tuin en ruim terras ligt op het bosrijke vakantiepark in Gerolstein midden in de Eifel, ongeveer 16 km ten westen van Daun en 34 km van het garnizoensstadje Ulmen. Of het nu geurig groen of winters sneeuwlandschap is, u kunt hier het hele jaar door van uw vakantie genieten. Een barbecue is op aanvraag en tegen betaling beschikbaar bij het servicekantoor. Kinderbedjes en stoelen kunnen tegen betaling worden geleend (aanvraag vereist). Gerolstein is centraal gelegen tussen Trier, Koblenz en Bonn, waardoor uw accommodatie een prima uitgangspunt is voor dagtochten. Een reis naar Trier, de oudste stad van Duitsland, wordt sterk aanbevolen. Hier beleef je de geschiedenis van de Romeinen van dichtbij en geniet je van de oude binnenstad met een lekker glas Moezelwijn. Ook het wildpark in Daun is een belevenis voor jong en oud: er is een grote variatie aan dieren en speelmogelijkheden voor de kleintjes. Bij aankomst ontvang je van de vriendelijke Nederlandse verhuurders een kortingsboekje voor de stad Gerolstein. Hiermee krijg je gratis toegang tot musea en krijg je korting op diverse activiteiten. Het park biedt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten (tegen betaling). U kunt uw baantjes trekken in het grote binnenzwembad en daarna heerlijk ontspannen in de sauna. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over het Eifellandschap. Er is een kinderboerderij, een gigantisch schaakspel, minigolf en een tennisbaan voor de kleintjes. Op regenachtige dagen biedt het nieuw ontworpen centrale gebouw biljart, airhockey en andere spellen. In het restaurant van het park kunt u genieten van typisch Nederlandse gerechten, de Eifel en de huisgemaakte keuken met een gevarieerd menu. De foto's kunnen voorbeelden zijn van woonruimtes, de daadwerkelijke uitrusting kan iets afwijken. EUR 780.00 Meer informatie
>> meer lezen

Monschau (Thu, 23 Mar 2023)
Appartement - Begane grond van 48 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Eetkeuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Gemeensch. terras en balkon EUR 344.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Appartement - 1e verdieping van 80 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Balkon EUR 296.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van Marissa een vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het Dümmermeer. Geniet van uw verblijf in Scandinavische stijl met een kwalitatief hoogwaardige ervaring met uw familie, partner of vrienden. Het Marissa Ferienpark biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Deze woning op de begane grond is geschikt voor maximaal vier personen en heeft twee aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoons bed en een met een stapelbed voor kinderen ( matrasmaat van het stapelbed 70x190cm). U heeft de beschikking over twee televisies. In de kleine woonkamer met eettafel en keuken staat ook een sofa. Door de ramen van vloer tot plafond zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Op het balkon kunt u genieten van de eerste stralen van de zon in de ochtend en het prachtige uitzicht op het gevarieerde landschap en Dümmermeer. Om u bijzonder comfortabel in uw vakantie te laten voelen, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Ferienpark. Van drie verschillende ontwerplijnen kunt u uw favoriete kiezen voor de vakantie. De designlijn "Kopenhagen" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloempatronen en speelse vormen zorgen voor duidelijke accenten. De objecten in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de diversiteit van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie bevindt zich in de natuurlijke wereld "Am Strand", in de nabijheid van het meer. Tussen duinen en strandgras is het slechts een paar stappen naar het strand. De Dümmer See is aantrekkelijk vanwege zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa Ferienpark is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kunt u ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht. Na de voltooiing, eind 2021, zal een groot wellness- en binnengebied beschikbaar zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je, als alles klaar is, ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen, bieden de vele mooie dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen of Hannover de mogelijkheid. Talloze evenementen zoals "de Dumber-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats op de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij het park. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeeldfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw waardoor er bouwactiviteiten plaats kunnen vinden in de omgeving van het vakantiehuis. De recreatieve voorzieningen zijn deels nog niet klaar. *** EUR 324.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Ingebed in het prachtige natuurlandschap ligt vakantiepark Marissa direct aan de oevers van de Dümmer See. Het hart van het park is het brede zwemstrand en de sauna aan het meer met uitzicht op het water - een vakantiesfeer is hier gegarandeerd. Geniet van uw zwemvakantie en het bouwen van zandkastelen of kijk uit naar actie op een surfcursus, staand peddelen of kanoën, en breng uw Scandinavische vakantie door bij Dümmer See met uw gezin, partner of vrienden. Het gezellige vakantiehuis heeft twee aparte slaapkamers en een galerij in de woonkamer met twee extra bedden. Op één van de twee terrassen is er altijd wel een plekje om met het gezin te ontbijten. In één van de twee badkamers vindt u uw privé sauna, waarin u zich na een lange wandeling op de Dümmer See weer heerlijk kunt opwarmen. De inrichting van de designlijn "Skagen" met hoogwaardige meubelen van het merk HAY imponeert door heldere vormen en frisse kleuren en geeft uw vakantiehuis een maritieme flair. Uw accommodatie bevindt zich in een van de zeven natuurwerelden "Between the Hills", die midden op het vakantiepark ligt. De vakantiehuizen liggen beschut midden in het groene, heuvelachtige landschap. Er is hier al voor elk wat wils - 's ochtends kun je joggen door het prachtige duinlandschap, de kinderen kunnen stoom afblazen op de skatebaan, het balspelveld of een van de speeltuinen. Laat u 's avonds verwennen met culinaire hoogstandjes in restaurant BEACHMAR met uitzicht op het meer. De bakker met mini-shop levert u vers brood. De sauna aan het meer (tegen betaling) is in de zomermaanden (rond juli-augustus) gesloten. Eind 2021 komt er een grote wellness- en binnenruimte. In het sport- en actiecentrum met vrijetijdsactiviteiten voor het hele gezin, zoals de binnenspeeltuin waar de ogen van kinderen op gaan stralen. Op het dakterras van de wellnessruimte met binnen- en buitenzwembad en een ruime saunaruimte kom je na voltooiing heerlijk tot rust. Diverse restaurants en fietsverhuur zijn gepland voor het grote plein aan het meer. Naast de parkeerplaats bij de woning zijn er ook openbare parkeerplaatsen op het complex aanwezig. Deze zijn afhankelijk van beschikbaarheid gratis te gebruiken. Er zijn hier ook oplaadpunten voor e-auto's (tegen betaling). Overige objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen modelafbeeldingen zijn. Alle acommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavisch ingericht, kleuren en vormgeving van de inrichting kunnen licht variëren. *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Enkele secties zijn nog in de maak en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantieverblijf. Sommige recreatievoorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Ingebed in het prachtige natuurlijke landschap, ligt het Marissa Holiday Park direct aan de oever van het Dümmer meer. Het centrale punt in het park zijn het brede zandstrand en de sauna met zicht op het water, het vakantiegevoel is gegarandeerd. Geniet tijdens de vakantie van het zwemmen, het bouwen van zandkastelen of kijk uit naar actie tijdens het surfen, staand peddelen of kanoën. Het gezellige vakantiehuis heeft twee aparte slaapkamers en een woongedeelte met twee extra bedden. In een van de twee badkamers bevindt zich de privé sauna, waar je na een wandeling langs het meer Dümmer weer heerlijk kunt opwarmen. De designlijn "Bornholm" met hoogwaardige meubelen van het merk HAY overtuigt met zachte aardetinten, bloemenpatronen en de accenten bestaan uit speelse vormen. De accommodatie bevindt zich in een van de zeven natuurwerelden "aan de dijk". Dit gedeelte is achter op het park gelegen en de vakantiehuizen liggen rondom een kleine vijver. Er is voor ieder wat wils , 's ochtends kun je joggen door het prachtige duinlandschap, de kinderen spelen op de skatebaan, het voetbalveld of een van de speeltuinen. Geniet 's avonds van een culinaire traktatie in restaurant BEACHMAR met uitzicht op het meer. Bij de bakkerij, met een kleine supermarkt, kan je verse broodjes kopen. De sauna aan het meer (tegen betaling) is tijdens de zomermaanden (ca. juli-augustus) gesloten. Eind 2021 zal er een grote wellness- en binnenruimte ontstaan. In het sport- en actiecentrum met activiteiten voor het hele gezin laat de binnenspeeltuin kinderogen stralen. Op het dakterras van de wellnessruimte met binnen- en buitenzwembad en royaal saunalandschap kan je na voltooiing heerlijk ontspannen. In het grote Plaza am See zijn diverse gastronomische etablissementen en een fietsverhuur gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie zijn er nog openbare parkeerplaatsen in het park (gratis, afhankelijk van beschikbaarheid). Hier zijn ook oplaadpunten voor e-auto's (tegen betaling) beschikbaar. De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Kleuren en vormgeving van het interieur kunnen iets afwijken. *** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige secties zijn nog niet klaar, in de buurt van de vakantieaccommodatie zijn bouwactiviteiten. *** EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Ingebed in het prachtige natuurlijke landschap, ligt het Marissa Holiday Park direct aan de oever van het Dümmer meer. Het centrale punt in het park zijn het brede zandstrand en de sauna met zicht op het water- het vakantiegevoel is gegarandeerd. Geniet tijdens de vakantie van het zwemmen, het bouwen van zandkastelen of kijk uit naar actie tijdens het surfen, staand peddelen of kanoën. Het gezellige vakantiehuis heeft twee aparte slaapkamers en een woongedeelte met twee extra bedden. In een van de twee baden bevindt zich de privé sauna, waar je na een wandeling langs het meer Dümmer weer heerlijk kunt opwarmen. De designlijn "Bornholm" met hoogwaardige meubelen van het merk HAY overtuigt met zachte aardetinten. Bloemenpatronen en de accenten bestaan uit speelse vorm. De accommodatie bevindt zich in een van de zeven natuurwerelden "in de tuin", midden in het afwisselende spel van bloemen, grassen, varens en een grachtje. Er is voor ieder wat wils - 's ochtends kun je joggen door het prachtige duinlandschap, de kinderen spelen op de skatebaan, het voetbalveld of een van de speeltuinen. Geniet 's avonds van een culinaire traktatie in restaurant BEACHMAR met uitzicht op het meer. De bakkerij, met een kleine supermarkt, zorgt voor verse broodjes. De sauna aan het meer (tegen betaling) is tijdens de zomermaanden (ca. juli-augustus) gesloten. Eind 2021 zal er een grote wellness- en binnenruimte ontstaan. In het sport- en actiecentrum met activiteiten voor het hele gezin laat de binnenspeeltuin kinderogen stralen. Op het dakterras van de wellnessruimte met binnen- en buitenzwembad en royaal saunalandschap kun je na voltooiing heerlijk ontspannen. In het grote Plaza am See zijn diverse gastronomische etablissementen en een fietsverhuur gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie zijn er nog openbare parkeerplaatsen in het park (gratis, afhankelijk van beschikbaarheid). Hier zijn ook oplaadpunten voor e-auto's (tegen betaling) beschikbaar. De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Kleuren en vormgeving van het interieur kunnen iets afwijken. *** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige secties zijn nog in de maak en in de buurt van de vakantieaccommodatie zijn bouwactiviteiten. *** EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bleckede (Thu, 23 Mar 2023)
Vakantiehuis van 90 m². Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Eetkeuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche en ligbad Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras EUR 631.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Vakantiehuis van 97 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Vide: 2x Matras, Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Terras of vergelijkbaar: Open terras Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 448.00 Meer informatie
>> meer lezen

Duingen (Thu, 23 Mar 2023)
Vakantiehuis van 70 m². Woonkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Eetkeuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Balkon EUR 356.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Ingebed in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het vakantiepark Marissa met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het meer van Dümmer. Breng hier een Scandinavische vakantie door en geniet van een eersteklas ervaring met familie, partner of vrienden. Het appartement op de begane grond is geschikt voor vier personen en heeft een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed. Hier vind je onder andere designmeubels van het merk HAY. Nog twee bedden staan op de slaapbank in de woon- en eetkamer. Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Op het terras kun je samen op warme zomerdagen ontbijten en 's ochtends genieten van de eerste zonnestralen. Om jezelf tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het vakantiepark Marissa veel nadruk op Scandinavische stijl en meubilair van hoge kwaliteit. Je kunt je favoriet voor vakantie kiezen uit drie verschillende ontwerplijnen. De designlijn "Bornholm" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloemmotieven en speelse vormen leggen bewust accenten. De objecten in het vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol gecreëerde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de diverse aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie ligt in de natuurlijke wereld "Im Wald", waar je schaduwrijke pijnbomen en berken vindt. Het Dümmer-meer trekt aan met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoge en lage heidevelden. Vissers en vogelliefhebbers zullen ook blij zijn met het natuurpark Dümmer. Er is veel te beleven op vakantiepark Marissa: fietstochten, zwemmen, tochten per zeilboot of kano, surfcursussen en staand peddelen in de surfschool. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kun je ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Eind 2021 wordt een groot wellness- en binnengebied gecreëerd. In het sport- en actiecentrum zijn er recreatieve activiteiten voor het hele gezin en de overdekte speeltuin laat de ogen van kinderen stralen. Je kunt ontspannen op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden en een ruime saunaruimte. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Verschillende horecagelegenheden, een fietsverhuur en een bakkerij zijn hier gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie, zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de faciliteit. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Andere eigenschappen: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische meubels, kleuren en design van de meubels kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Sommige delen zijn nog in aanbouw en er zijn bouwactiviteiten in de omgeving van het vakantieobject. Sommige recreatieve voorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 236.00 Meer informatie
>> meer lezen

Penthouse Comfort (Thu, 23 Mar 2023)
Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld extra ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, faciliteiten of ervaringen. Ingebed in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het vakantiepark Marissa met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het meer van Dümmer. Breng hier een Scandinavische vakantie door en geniet van een eersteklas ervaring met familie, partner of vrienden. Dit luxe penthouse op de 3e verdieping biedt een uniek uitzicht op het vakantiecomplex en de natuurlijke omgeving. Hier vind je voldoende ruimte voor maximaal 6 personen. Je kunt je hoogwaardige gemeubileerde penthouse met designmeubilair van het merk HAY gemakkelijk bereiken via een lift en een arcade. Er zijn twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. Twee extra bedden bevinden zich in de woonkamer met moderne open keuken. Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Het hoogtepunt van het appartement is het ruime dakterras, waar je op warme zomerdagen samen kunt ontbijten. Om jezelf tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het vakantiepark Marissa veel nadruk op Scandinavische stijl en meubilair van hoge kwaliteit. Je kunt je favoriet voor vakantie kiezen uit drie verschillende ontwerplijnen. De designlijn "Skagen" overtuigt met heldere vormen en frisse kleuren en brengt maritieme flair in het vakantieobject. De objecten in het vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol gecreëerde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de diverse aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. De accommodatie ligt in de natuurlijke wereld "Im Wald", waar je schaduwrijke pijnbomen en berken vindt. Het Dümmer-meer trekt aan met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoge en lage heidevelden. Vissers en vogelliefhebbers zullen ook blij zijn met het natuurpark Dümmer. Er is veel te beleven op vakantiepark Marissa: fietstochten, zwemmen, tochten per zeilboot of kano, surfcursussen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kun je schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kun je ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Eind 2021 wordt een groot wellness- en binnengebied gecreëerd. In het sport- en actiecentrum zijn er recreatieve activiteiten voor het hele gezin en de overdekte speeltuin laat de ogen van kinderen stralen. Je kunt ontspannen op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden en een ruime saunaruimte. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie, zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de faciliteit. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Andere eigenschappen: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische meubels, kleuren en design van de meubels kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Sommige delen zijn nog in aanbouw en er zijn bouwactiviteiten in de omgeving van het vakantieobject. Sommige recreatieve voorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 580.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Ingebed in het prachtige natuurlijke landschap, ligt het Marissa Holiday Park direct aan de oever van het Dümmer meer. Het centrale punt in het park zijn het brede zandstrand en de sauna met zicht op het water- het vakantiegevoel is gegarandeerd. Geniet tijdens de vakantie van het zwemmen, het bouwen van zandkastelen of kijk uit naar actie tijdens het surfen, staand peddelen of kanoën. Het ruime vakantiehuis heeft twee aparte slaapkamers en in de woonkamer nog een mogelijkheid voor twee slaapplaatsen. In een van de twee badkamers is een eigen sauna, hier kan je heerlijk opwarmen na een wandeling langs het Dümmer meer. De designlijn "Bornholm" met hoogwaardige meubelen van het merk HAY overtuigt met zachte aardetinten. Bloemenpatronen en de accenten bestaan uit speelse vorm. De accommodatie bevindt zich in een van de zeven natuurwerelden "in de tuin", midden in het afwisselende spel van bloemen, grassen, varens en een grachtje. Er is voor ieder wat wils - 's ochtends kun je joggen door het prachtige duinlandschap, de kinderen spelen op de skatebaan, het voetbalveld of een van de speeltuinen. Geniet 's avonds van een culinaire traktatie in restaurant BEACHMAR met uitzicht op het meer. Bij de bakkerij, met een kleine supermarkt, kan je verse broodjes kopen. De sauna aan het meer (tegen betaling) is tijdens de zomermaanden (ca. juli-augustus) gesloten. Eind 2021 zal er een grote wellness- en binnenruimte ontstaan. In het sport- en actiecentrum met activiteiten voor het hele gezin laat de binnenspeeltuin kinderogen stralen. Op het dakterras van de wellnessruimte met binnen- en buitenzwembad en royaal saunalandschap kan je na voltooiing heerlijk ontspannen. In het grote Plaza am See zijn diverse gastronomische etablissementen en een fietsverhuur gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie zijn er nog openbare parkeerplaatsen in het park (gratis, afhankelijk van beschikbaarheid). Hier zijn ook oplaadpunten voor e-auto's (tegen betaling) beschikbaar. De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Kleuren en vormgeving van het interieur kunnen iets afwijken. *** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige secties zijn nog in de maak en in de buurt van de vakantieaccommodatie zijn bouwactiviteiten. *** EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Nordhorn (Thu, 23 Mar 2023)
Twee-onder-één-kap van 80 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Eetkeuken Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche en ligbad Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 647.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 23 Mar 2023)
Vakantiehuis van 190 m². Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad Zwembadruimte Terras of vergelijkbaar: Open terras Terras of vergelijkbaar: Open terras EUR 2865.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wurster Nordseeküste (Thu, 23 Mar 2023)
Het appartement aan de Noordzeekust Wurster is licht en modern en biedt u een mooie accommodatie voor 2 personen. Geniet hier van uw vakantie aan de Oostzee. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en zijn comfortabel en comfortabel ingericht. Het appartement nodigt u vanaf de eerste minuut uit om zich goed te voelen. Op dezelfde manier behoort een prachtig aangelegd terras. Hier kun je de dag afsluiten en genieten van de zonsondergang met een glas wijn. EUR 689.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0