· 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in, Duitsland, met internet en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van top vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Vakantiehuis MaLeLuV Ferienhaus met 5 slaapkamers

 

5 *****

Aantal personen:10 + 1 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:2

 

Slaapkamers:5

Regio:Mecklenburg-Vorpommern

 

Plaats:Rerik

 

Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen aan de oostzeekust, bij de badplaats Rerik.

 

Rerik ligt tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (40 km). De steile kust naar het Oostzeestrand is op 900 m afstand. Het centrum van Rerik met leuke winkels, kleine cafés en gezellige restaurants is op 1,5 km afstand.

 

Dit ruime vakantiehuis beschikt over een tuin, een terras en een sauna. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De slaapkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden en heeft een badkamer zonder drempels. Op de 1e en 2e verdieping zijn elk 2 slaapkamers. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Vuurwerk en oudejaarsrotjes zijn niet toegestaan in de woonwijk, omdat de huizen een rieten dak hebben.

Indeling

 

 • Parterre
 • woonkamer
  • TV (flatscreen)
  • open haard
  • kachel (hout)
  • zithoek
  • draadloos muzieksysteem
  • CD-speler
  • stereo-installatie
 • open keuken
  • eettafel
  • broodrooster
  • fornuis (keramisch) (inductie)
  • koffiezetapparaat
  • oven
  • magnetron
  • afwasmachine
  • koelkast (+ vriesvak)
 • slaapkamer (11 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
 • badkamer
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • wasruimte (5 m2)
  • wasdroger
  • wasmachine
  • strijkplank
  • strijkijzer
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer (14 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • balkon
 • slaapkamer met badkamer (19 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • badkamer (11 m2)
  • douche
  • 2 X wastafel
  • toilet
 • sauna
 • Op de 2e etage (via steile trap)
 • slaapkamer (9 m2)
  • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
 • slaapkamer (12 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
  • TV
 • Algemeen
 • grill
 • campingbedje
 • terras
 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • parking
 • kinderstoel

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Villa Ferienresort Cochem 18

 

Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14810)

 

5 *****

Aantal personen:6

Aantal huisdieren:1

 

Slaapkamers:3

Regio:Rheinland-Pfalz

 

Plaats:Cochem

 

 

Deze vrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer en een open keuken met diverse apparatuur. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met twee 1-pers. bedden (in een 2-pers. opstelling) en een eigen badkamer met ligbad. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Op de verdieping vindt u er tevens de tweede badkamer. Alle bedden zijn van het type boxspring. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • overloop
  • toilet
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Vakantiehuis Ferienresort Cochem

 

15Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14711)

 

Aantal personen:4

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers:2

Regio:Rheinland-Pfalz

Plaats:Cochem

 

 

Deze halfvrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer met vloerverwarming en een open keuken met diverse apparatuur. Er zijn twee badkamers, waarvan één met traditionele sauna. De slaapkamers beschikken over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • koffiezetapparaat (filtermaling)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
  • toilet
 • overloop
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


RSS productfeed

Schwarzwald (ma, 29 mei 2023)
Deze stijlvolle groepsaccommodatie in het Duitse Feldberg is voorzien van een bar en een privétuin. Er zijn 6 slaapkamers waar 12 personen in kunnen verblijven. Deze locatie is zeer geschikt voor groepen wintersportfanaten. Om de hoek van de accommodatie vind je een prachtig bos dat zich prima leent voor frisse ochtendwandelingen. Er zijn uitgaansgelegenheden op 2 km afstand in het centrum van Todtmoos. Hier vind je tevens een restaurant en een supermarkt. Het verblijf is voorzien van een privéterras en een privétuin die is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Er is een parkeerplaats voor je auto aanwezig en een balkon waar je heerlijk kunt bijkomen aan het einde van een lange dag op de pistes. De dichtstbijzijnde bushalte is 2 km van de accommodatie verwijderd. EUR 2075.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Görwihl (Mon, 29 May 2023)
Met een elegant en hoogwaardig interieur biedt dit appartement in Görwihl een onvergetelijk verblijf. Het appartement is ideaal voor een gezin of een paar 3 vrienden. Ervaar rust en natuur in het Zwarte Woud en begin de dagen ontspannen met een kop koffie op het balkon.. Er zijn talloze restaurants in de buurt van deze woning. Höllbachwasserfall ligt op 15 minuten rijden, terwijl Strahlbrusch Wasserfall op 12 minuten rijden ligt. Je kunt de dagelijkse benodigdheden kopen in de supermarkt, op korte loopafstand van de vakantiewoning. De goed uitgeruste keuken biedt je de mogeijkheid om je favoriete gerechten te bereiden. Ze is bovendien voorzien van een wasmachine, zodat je licht bepakt op reis kunt gaan. De luchthaven Flugplatz Fricktal-Schupfart ligt op 14 km afstand van het verblijf. EUR 779.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wannenhof (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het ligt in het Zwarte Woud, in een wijk van Bernau. De plaats Bernau ligt op 900 m hoogte, 12 km ten zuidwesten van de stad St. Blasien. Het huis staat op een rustige locatie, aan de rand van het dorp. Het Bernauer-hoogdal is populair bij wandelaars: er lopen meer dan 100 km aan wandelroutes door het lange dal. De dichtstbijzijnde restaurants en winkels zijn op 200 m afstand. De skilift is op 400 m afstand en je kunt gaan langlaufen op 400 m van de woning. Breng ook een bezoek aan de Schluchsee (12 km), Feldberg (15 km) of Freiburg (50 km). Zwitserland ligt op 40 km van het huis. Het vakantiehuis biedt een fantastisch uitzicht op het brede dal en de Alpen. Bij het huis is er een gezamenlijke lig- en speelweide met een barbecue. Op het balkon kun je genieten van de zon. Er is ook WiFi in het huis aanwezig en er zijn een wasmachine en een droger beschikbaar. EUR 316.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gütenbach (Mon, 29 May 2023)
Het recreatieoord Gütenbach met zijn uitgestrekte berg- en bosrijke gebieden is gelegen in het prachtige en romantische natuurlandschap van het Zwarte Woud en biedt elke vakantieganger de nodige ontspanning en voldoende mogelijkheden om de dagelijkse stress te vergeten. Breng uw vakantie in deze centraal gelegen vakantiewoning door. Geniet op zonnige dagen ten volle van de natuur in de netjes onderhouden tuin met tuinmeubelen, uitgerust met barbecue en speeltoestellen voor de kinderen. Maak samen met het gezin een gezellig uitstapje langs de talrijke fiets- en wandelroutes: Faller Hof, de Donaubron, de oude molen in Hexenloch of het natuurmonument "Balzer Hergot". De Triberg watervallen zijn ook een geliefde bezienswaardigheid. Populaire bestemmingen en daguitstapjes zijn: Frankrijk (de Elzas), Zwitserland (Schaffhausen), het Bodenmeer, Feldberg, Triberg, het zwemparadijs Titisee of het pretpark Rust (Europapark). Opmerking: het appartement grenst nu aan een nieuw aangewezen winkelgebied. In de loop van het jaar 2020 wordt op dit industrieterrein bouwactiviteit verwacht . EUR 508.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apartmenthaus SportCHALET (Mon, 29 May 2023)
Dit knusse appartement met een bubbelbad ligt in Bad Dürrheim, vlak bij de skipistes van Winterberg. Het heeft een sauna, een balkon en een terras. Er zijn 2 slaapkamers en er kunnen in totaal 4 personen verblijven. Dit leuke onderkomen is ideaal voor actieve vakantiegangers of natuurliefhebbers. Aan de rand van Bad Dürrheim ligt het Kurpark, waar je een mooie wandeling kunt maken. Daarnaast is ook Wellnesscenter Solemar hier gevestigd. Het fijne appartement beschikt over een open keuken met een keramisch fornuis, een magnetron en een afwasmachine. Verder kun je gebruikmaken van de gedeelde sauna en het bubbelbad om in te relaxen. Vanuit het centrum van Bad Dürrheim rijden bussen naar verschillende bezienswaardigheden in de buurt. EUR 1026.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Kniebis (Mon, 29 May 2023)
Het plaatsje Bad Rippoldsau-Schapbach ligt middenin het schilderachtige landschap van het zeer romantische Wolftal, in het mooie Zwarte Woud. Hier op de zuidhelling van de Kniebis ligt dit gezellige appartement op de eerste verdieping. Vanaf het balkon hebt u een heerlijk uitzicht op het schitterende landschap van het Zwarte Woud met zijn aantrekkelijke bergweiden en dennenbomen. In Bad Rippoldsau en omgeving leiden goed gemarkeerde wandelroutes naar de toppen van het Zwarte Woud met vele mooie momenten in de natuur, zoals prachtige uitzichtplateaus, natuurlijke meren, beken en valleien. In de nabije omgeving zijn er naast het uitgebreide aanbod van kuurprogramma's - bijvoorbeeld het beroemde mineraal- en modderbad - ook actieve recreatiemogelijkheden, zoals minigolven, vissen of een bezoek aan het buitenzwembad. In de winter staan er talrijke skiliften en goed verzorgde en idyllisch gelegen langlaufloipes tot uw beschikking. Tot de populaire bestemmingen behoren ook Freudenstadt, de watervallen van Triberg, Baden-Baden, Straatsburg en Freiburg. Met de Konus-kaart, die is inbegrepen bij de toeristenbelasting, kunt u niet alleen gratis gebruik maken van de trein en de bus in het gehele Zwarte Woud, maar krijgt u ook gratis toegang tot verschillende recreatieaanbiedingen. EUR 320.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brigachmühle (Mon, 29 May 2023)
Welkom in de vakantieregio Zwarte Woud en in dit unieke vakantiehuis. St. Georgen ligt op de waterscheiding van de Rijn en de Donau en op een hoogte van 800 tot 1000 meter. Ontspan hier in deze rustiek ingerichte en originele boerenmolen uit het Zwarte Woud. Het vrijstaande vakantiehuis ligt in de wijk Brigach en op een idyllische locatie direct aan de gelijknamige Brigach, een van de bronnen van de Donau. Geniet van de zonnige uren op uw eigen terras met tuinmeubelen, barbecuefaciliteiten, ligweide en een prachtig uitzicht. Het huis ligt op ongeveer 2,5 km van het centrum van Sankt Georgen, midden in de natuur. Verken ook het nabijgelegen Schwarzwaldhof (slechts ongeveer 150 meter) met dieren en een speeltuin. Kilometerslange fiets- en wandelpaden leiden dwars door de aantrekkelijke en afwisselende regio. Er is een groot natuurlijk strandbad in de zomer en tijdens het hele jaar een modern binnenzwembad: heerlijke plekken om wat tijd door te brengen. Ervaar de levendige bergstad met al zijn diverse winkelmogelijkheden en restaurants. Populaire excursiebestemmingen: Triberg (watervallen, Zwarte Woudmuseum en natuurbelevenispark, Gutach (Vogtsbauernhöfe), Schramberg, Europapark Rust, Bodensee met het eiland Mainau, Konstanz, Freiburg en nog veel meer... Een bijzonder hoogtepunt: met de Konus-kaart (inbegrepen in de toeristenbelasting) kunt u gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer en vele andere aanbiedingen. EUR 560.00 Meer informatie
>> meer lezen

Haus Fischer (Mon, 29 May 2023)
Een van de mooiste valleien van het Zwarte Woud ligt in het romantische Wolftal. Stille bossen, watervallen en rustbankjes om te verpozen. Daar waar de natuur zich van haar mooiste kant laat zien, moet u de ongerepte schoonheid van de landschappen leren kennen. Kom binnen en ontspan u verblijft in een typisch Zwarte-Woudhuis aan de rand van het dorp, op slechts 200 m van het nabijgelegen bos. Uw vakantiewoning is toegankelijk via een eigen buiteningang en de tuin met zijn frisse groen nodigt uit tot verpozen. Wie op zoek is naar avontuur en van dieren houdt, kan zich opmaken voor een wandeling van 20 minuten naar het wolven-berenpark in een ongerepte vallei. Gezond is het water van de minerale thermale baden in Bad Rippoldsau. Sauna en hammam voor verkwikkende uurtjes zijn vooral in het koude seizoen een genot. Fijne specialiteiten zijn verkrijgbaar in de nabijgelegen bio-hoevewinkel. Sneeuw, zon en adembenemende vergezichten. In de winter verandert de streek in een witte droom! Skigebied Kniebis (met langlaufcentrum, nachtpistes, alpine). Naar de Schwarzwaldhochstraße (44 km) of Straatsburg in Frankrijk (60 km). Of zin in een ritje met de lokale paardenkoets? Bad Rippoldsau biedt u met het district Freudenstadt (22 km) een afwisselend verblijf. Cultureel, culinair, recreatie, sport en plezier in elk seizoen. EUR 321.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kniebis (Mon, 29 May 2023)
Het dorp Kniebis ligt tussen weiden, bossen en heidevelden en biedt de perfecte omstandigheden voor rust en ontspanning. In dit dorp vind je dit nieuwe appartement voor 2-3 personen. Het is modern en gezellig ingericht. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de woonkamer een slaapbank. Het huis is dus vooral geschikt voor een stel of een klein gezin. Het appartement vormt een ideale uitvalsbasis voor wandelingen, wandelingen of fietstochten. In de winter is het slechts een paar meter naar de langlaufloipe en rodelbaan, die 's avonds verlicht is. Uitstapjes kun je maken naar de Mummelsee, Europapark Rust, Straatsburg, Baden-Baden, Stuttgart of Karlsruhe. Het appartement heeft een mooi balkon met tuinmeubelen en prachtig uitzicht. Hier kun je de dag afsluiten met een goed glas wijn. Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik. EUR 480.00 Meer informatie
>> meer lezen

Salmensbach (Mon, 29 May 2023)
Dit leuke appartement op een boerderij in het Zwarte Woud biedt veel privacy en een prachtige groene omgeving. Er kunnen 3 gasten verblijven in 1 slaapkamer en deze optie is zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Start de dag met een frisse wandeling door het bos, dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 2.5 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 2.5 km van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Kom tot rust in de tuin die is ingericht met gezellig tuinmeubilair, terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen of de trampoline. Je vindt de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 5 km afstand van de accommodatie. EUR 461.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Wald (Mon, 29 May 2023)
Het door de staat erkende resort Waldachtal in het noordelijke deel van het Zwarte Woud wordt omgeven door dennenbossen op glooiende bergen. Er zijn veel manieren om hier te ontspannen. In deze prachtige natuurlijke omgeving vindt u deze gezellige en smaakvol ingerichte vakantiewoning op de eerste verdieping. Breng gezellige uurtjes door bij de open haard in de woonkamer of op het balkon, waar u kunt genieten van een weids uitzicht over het landschap. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om samen te koken. De tuin staat ook tot uw beschikking (de eigenaar heeft een hond). Bestemmingen voor uitstapjes in de buurt: Wellnessbos, de Krabbenweg, Kurgarten, streekmuseum Lützenhardt, Salzstetter Schlössle, bedevaartskerk in Heiligenbronn, alternatief wolven- en berenpark, Stuttgart, Europapark Rust. EUR 559.00 Meer informatie
>> meer lezen

Im Hotzenwald (Mon, 29 May 2023)
Dit smaakvol en modern ingerichte appartement ligt op de zolder van een verzorgde woning in een deelgemeente van Herrischried in het zuidelijke deel van het Zwarte Woud. Geniet vanaf het balkon van het prachtige uitzicht over de regio Hotzenwald. Een eigen tuin met terras nodigt uit tot luieren en zonnebaden. De grote badkamer is voorzien van een hoekbad. Verwen uzelf na een actieve vakantiedag met een heerlijk ontspannend schuimbad. Het Hotzenwaldregio heeft naast de heerlijke natuurlijk veel interessants te bieden voor actieve vakantiegangers. Wandelaars, Nordic Walkers en mountainbikers kunnen gebruikmaken van een veelzijdig en goed bewegwijzerd wandel- en fietsroutenet. In de winter zorgen drie skiliften, goed gespoorde loipes, een overdekte ijsbaan en goed onderhouden winterwandelpaden voor onbeperkt skigenot. Mogelijke uitstapjes: openluchtmuseum Klausenhof, Schluchsee, Titisee, Freiburg, Colmar, Rheinfall Schaffhausen. EUR 425.00 Meer informatie
>> meer lezen

Urlaub im Schwarzwald (Mon, 29 May 2023)
Dit mooie appartement ligt op de begane grond van een goed onderhouden huis op een rustige locatie. Geniet op uw eigen terras van het prachtige uitzicht over de omgeving. De stad Furtwangen ligt ongeveer 30 km ten oosten van Freiburg en is de hoogst gelegen stad van Baden-Württemberg. Deze ligt tussen 850 m en 1150 m boven zeeniveau in een prachtig landschap in het bovenste deel van het Bregtal, het centrale deel van het Zwarte Woud, daar waar de Donau ontspringt. Bezienswaardigheden en diverse vrijetijds- en culturele mogelijkheden maken de klokkenstad zo aantrekkelijk en populair. Dat Furtwangen in het Zwarte Woud een populaire vakantieoord is voor vakantiegangers, is vooral te danken aan de ongerepte natuur en het brede aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden voor zowel rustzoekers als actieve vakantiegangers. In de zomer varieert het aanbod van wandelen, zwemmen, fietsen, tennissen (binnen en buiten) tot paardrijden en vissen. Maar ook in de winter is hier genoeg te beleven: meerdere skiliften en langlaufloipes bevinden zich in de directe omgeving. Populaire uitstapjes: Triberger watervallen, Europapark Rust, Schluchsee, Titisee, Feldberg, etc. EUR 533.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Stulzenhof (Mon, 29 May 2023)
Het prachtig onderhouden dorp Hofstetten met talrijke boerderijen ligt ingebed in een glooiend dallandschap in een unieke omgeving. Het dorp ligt in een zijdal van de Kinzig, op slechts 2 km van het stadje Haslach. Deze nog in bedrijf zijnde boerderij ligt ongeveer 3 km buiten Hofstetten, weg van het drukke verkeer, omringd door weiden en bossen, midden in het beroemde Zwarte Woud. Vanaf uw eigen balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht en kunt u ontspannen. Het appartement is comfortabel en licht ingericht met veel hout. De grote tuin met speeltuin en ligweide kan ook gebruikt worden. Kilometerslange en gemarkeerde wandel- en nordic walkingroutes in de diepe en vertakte dalen laten de bezoekers kennismaken met het karakteristieke landschap van het Zwarte Woud. Verschillende, goed ingerichte speeltuinen bieden de jongste generatie plezier en afwisseling. Populaire bestemmingen: Triberg-watervallen, Europapark Rust, Murmmelsee, rodelbaan Gutach of de steden Straatsburg en Baden-Baden. Bij de toeristenbelasting inbegrepen is de "KONUS-Gästekarte" waarmee u recht hebt op gratis gebruik van bussen en treinen in het hele Zwarte Woud (aangegeven) en vrije toegang (of toegang met korting) tot vele toeristische attracties. EUR 552.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zipfel (Mon, 29 May 2023)
Dit gezellige appartement in het Duitse Hochschwarzwald is voorzien van een terras en gelegen vlak bij een skigebied. Er is 1 slaapkamer waar in totaal 2 gasten in kunnen verblijven. Dit is een goede optie voor stellen. Het bos dat 500 m ver ligt, leent zich prima voor een frisse ochtendwandeling. Het centrum van Todtnauberg ligt tevens op 1 km afstand en biedt onder andere uitgaansgelegenheden, een openbaar zwembad en een heerlijk restaurant. Het appartement is voorzien van een tuin die is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Er is een parkeerplaats voor je auto en een privéterras waar je heerlijk kunt ontspannen aan het eind van een lange dag op de pistes. De dichtstbijzijnde skibushalte is 1 km van de accommodatie verwijderd. EUR 421.00 Meer informatie
>> meer lezen

't Zwijnenhofje (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Het ligt in Bad Pyrmont, aan de rand van het natuurgebied Weserbergland. Het huis staat op een rustige locatie, direct aan de Duitse sprookjesroute. Breng een bezoek aan het kuurpark van Bad Pyrmont met een palmentuin (8 km), het slot Hämelschenburg (14 km), de rattenvangerstad Hameln (20 km) of de Externsteine in het Teutoburgerwoud. De dichtstbijzijnde restaurants en winkels zijn op 10 km afstand. In de grote tuin rondom het huis kun je van de zon genieten. In de woonkamer staat een gezellige houtkachel. Het glazen dak in de eetkamer zorgt voor veel licht en een ruimtelijke sfeer. Er is een ruime keuken met een vaatwasser, een oven en een magnetron. De badkamer heeft een heerlijke regendouche. Er is ook WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. EUR 791.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dautphetal (Mon, 29 May 2023)
Rustig gelegen halfvrijstaande woning in Mornhausen, in het middelgebergtedeel van Sauerland en Waldhessen. De vakantieboerderij waar uw twee-onder-een-kapwoning staat is uitgeroepen tot cultuurmonument en ligt net buiten de dorpskern aan de rand van het bos. In de tuin staat een boomhut waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de begane grond bevinden zich een grote eetkeuken, woonkamer en de badkamer. Met een trap bereikt u de open slaapgalerij met een Frans bed. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden en een apart toilet. De cultuurstad Marburg ligt op 20 km afstand. Ook het historische centrum van Dillenburg is een bezoek waard. Als u graag actief bent, kunt u de omgeving te voet, op de fiets of zelfs te paard verkennen. U hoeft niet ver te gaan om af te koelen; er is een beekje in de tuin van uw woning en ook het Perf-stuwmeer is vlakbij. Er zijn langlaufloipes en ski- en rodelmogelijkheden op ongeveer 3 km afstand. EUR 459.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus Eisenach (Mon, 29 May 2023)
Eisenach is een van de meest indrukwekkende steden van Duitsland en is het ontdekken waard. Hier wachten het smalste huis, kerken met een rijke geschiedenis en historische gebouwen op u. Eisenach ligt in de vakantieregio Thüringen, het groene hart in het midden van Duitsland. In deze fraaie streek bevindt zich dit vakantiehuis. Het huis beschikt over twee verdiepingen. In de goed geoutilleerde keuken kunt u naar hartenlust koken en samen genieten van de maaltijd. De binnenplaats en uw eigen balkon zijn ideale plekken om de dag prettig af te sluiten. Met de bus bent u zó in de binnenstad om er rond te slenteren of om te winkelen. Maar maak zeker ook een wandeling op nabij gelegen bestemmingen als door de Drachenschlucht, over de Rennsteig of in het Nationaal Park Hainich. Excursies en bezienswaardigheden in de buurt: UNESCO-werelderfgoed Wartburg, 's werelds grootste museum voor Johann Sebastian Bach, Automobile World Eisenach, Bachs doopkerk, basiliek, Duitslands smalste vakwerkhuis, grootste villawijk, Luther-monument en nog veel meer. EUR 1323.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wunder (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Gelegen in Steinbach, 25 km ten zuiden van Eisenach. Dit gezellige appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een rustig huis. Natuur- en wandelliefhebbers kunnen terecht op de nabijgelegen Rennsteig. De goede ligging van de woning geeft je de mogelijkheid vele uitstapjes in de regio te ondernemen en de bijzonderheden van het Thüringer Woud te leren kennen, zoals het Oberhof-wintersportcentrum (40 km), Inselberg met funpark (20 km), Eisenach (24 km), de hoofdstad Erfurt (70 km), theaterstad Meiningen (32 km), Gotha met slot (45 km) en cultuurstad Weimar (85 km). Je bereikt het appartement via een eigen ingang en er is 1 parkeerplaats beschikbaar bij de accommodatie. Geniet vanaf het grote dakterras van een prachtig uitzicht op de omgeving. Een grote tuin met fruitbomen, ligweide en barbecue nodigt uit tot zonnebaden. Er is WiFi in het huis aanwezig. EUR 388.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mosbach (Mon, 29 May 2023)
Dit vrijstaande vakantiehuis bevindt zich op een zeer groot perceel in de gemeente Wutha-Farnroda in Thüringen. Geniet van de rust in uw eigen tuin, op het beschutte terras of tijdens het zonnebaden. Het huis wordt voorzien van water uit een eigen bron (niet aanbevolen als drinkwater). Hiervoor is mineraalwater beschikbaar. In het aangrenzende bijgebouw bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling. De laatste ca. 300 meter van de toegangsweg naar het vakantiehuis is niet geasfalteerd. De ligging aan het Thüringer Woud, de Rennsteig en de Wartburg laats niets te wensen over. Goed gemarkeerde fiets- en wandelwegen leiden u door de heerlijke natuur. Maar de omgeving heeft ook op cultureel gebied veel te bieden. Mogelijk uitstapjes zijn: Wartburg (6 km), Hörselmühle, Tannhäuserhöhle, Klamm Ochsenstall, kasteelruïne van Brandenburg (16 km), Erfurt, Weimar. EUR 420.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kyffhäuserland (Mon, 29 May 2023)
Dit luxueuze appartement in Thüringen ligt vlak bij een leuk meertje en is voorzien van een groene tuin. Je kunt maximaal 2 huisdieren meenemen op vakantie en er zijn 3 slaapkamers waar 6 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor gezinnen. Start de dag met een frisse wandeling in het bos, dat ongeveer 800 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 4 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 4 km van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met gezellig tuinmeubilair en je kunt volledig tot rust komen in de hangmat, terwijl de kinderen spelen met het beschikbare speelgoed. Op ongeveer 11 km afstand vind je het dichtstbijzijnde treinstation. EUR 704.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Carola (Mon, 29 May 2023)
Deze zorgvuldig gerenoveerde vakantiewoning bevindt zich op een rustige locatie, ver weg van het massatoerisme. De accommodatie in het Thüringer Woud is zeer geschikt voor stellen, gezinnen en vrienden. Zella-Mehlis ligt op korte afstand van de Rennsteig, een hooggelegen wandelroute. De aanwezige flora en fauna is indrukwekkend en het dorp staat bekend als een centrum voor Noords skiën. Naast talrijke wandel- en sportmogelijkheden herbergt de regio leuke musea, bioscopen en de Explorata-knutselwereld, evenals een buitenzwembad en speeltuinen. De slaapkamers zijn comfortabel en het appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken met vaatwasser en een ruime badkamer met een groot bad. Een gemeenschappelijke wasmachine is beschikbaar en er is parkeergelegenheid op het terrein. EUR 996.00 Meer informatie
>> meer lezen

Waldblick (Mon, 29 May 2023)
In het zuidelijke deel van het Thüringer Woud ligt het kleine dorp Heubach. Daar, in een verzorgde woning ligt dit mooie apparatement met eigen ingang die u bereikt via een buitentrap. Geniet vanaf het balkon van het uitzicht op het bos en de heuvelachtige omgeving Een gemeenschappelijke tuin nodigt uit tot spelen en zonnebaden. Het is ook mogelijk om te barbecuen. Zowel in de zomer als de winter heeft deze regio veel te bieden. De beroemde Rennsteig loopt direct door het dorp. Via de kilometerslange wandelroutes kunt u de natuur verkennen. In de winter doet een groot net van skiwandelroutes, loipes een winterwandelpaden en een 400 m lange en goed geprepareerde rodelbaan op de Simmerberg de harten van wintersporters sneller kloppen. Mogelijke uitstapjes: zee-aquarium Zella Mehlis (25 km), Weimar (70 km), Erfurt (60 km). EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Floh-Seligenthal (Mon, 29 May 2023)
Dit moderne appartement ligt in Floh-Seligenthal in Duitsland. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 4 personen kunnen overnachten. De accommodatie is zeer geschikt voor een gezinsvakantie. Het appartement ligt vlak bij een mooi, bosrijk gebied. Winkels, een bakker, slager en eetgelegenheden bereik je in enkele minuten. In de onmiddellijke omgeving nodigen mooie bergweiden en bossen uit tot wandelen. In de winter kun je skiën en langlaufen. Fiets- en wandelpaden bieden mogelijkheden voor een actieve vakantie. Op 3,5 km van het appartement is een openbaar zwembad, zodat je in de zomer lekker kunt afkoelen. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt. In de woonkamer staat een televisie met Nederlandse zenders en de keuken is onder andere voorzien van een afwasmachine en broodrooster. De tuin met terras, waar je kunt barbecueën, deel je met de eigenaar. De kinderen kunnen spelen in de zandbak of op de andere speeltoestellen. EUR 582.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gleichamberg (Mon, 29 May 2023)
Dit charmante vakantiehuis ligt in Gleichamberg in Duitsland. Er zijn 3 slaapkamers waar in totaal 6 personen kunnen overnachten, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Bovendien mag je maximaal 3 huisdieren meenemen. In de zomer kun je verkoeling zoeken in het zwembad in de tuin. Vanwege de ligging hoort Gleichamberg bij de indrukwekkendste dorpjes in de regio. Het landschap wordt gekenmerkt door plateaus met basalt, die vanuit bijna alle richtingen als oriëntatiepunten zichtbaar zijn. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. Naar het centrum met restaurants en een supermarkt is het slechts 300 m lopen. Het gezellige appartement is van alle moderne gemakken voorzien. De keuken is onder andere uitgerust met een broodrooster en een magnetron. Je hebt een eigen terras en de tuin deel je met de andere gasten. Er is een tafeltennistafel, voetbalgoal en een zandbak, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. EUR 557.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0