· 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in, Duitsland, met internet en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van top vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Vakantiehuis MaLeLuV Ferienhaus met 5 slaapkamers

 

5 *****

Aantal personen:10 + 1 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:2

 

Slaapkamers:5

Regio:Mecklenburg-Vorpommern

 

Plaats:Rerik

 

Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen aan de oostzeekust, bij de badplaats Rerik.

 

Rerik ligt tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (40 km). De steile kust naar het Oostzeestrand is op 900 m afstand. Het centrum van Rerik met leuke winkels, kleine cafés en gezellige restaurants is op 1,5 km afstand.

 

Dit ruime vakantiehuis beschikt over een tuin, een terras en een sauna. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De slaapkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden en heeft een badkamer zonder drempels. Op de 1e en 2e verdieping zijn elk 2 slaapkamers. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Vuurwerk en oudejaarsrotjes zijn niet toegestaan in de woonwijk, omdat de huizen een rieten dak hebben.

Indeling

 

 • Parterre
 • woonkamer
  • TV (flatscreen)
  • open haard
  • kachel (hout)
  • zithoek
  • draadloos muzieksysteem
  • CD-speler
  • stereo-installatie
 • open keuken
  • eettafel
  • broodrooster
  • fornuis (keramisch) (inductie)
  • koffiezetapparaat
  • oven
  • magnetron
  • afwasmachine
  • koelkast (+ vriesvak)
 • slaapkamer (11 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
 • badkamer
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • wasruimte (5 m2)
  • wasdroger
  • wasmachine
  • strijkplank
  • strijkijzer
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer (14 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • balkon
 • slaapkamer met badkamer (19 m2)
  • 2-pers.king size bed (180 x 200 cm)
  • TV
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • badkamer (11 m2)
  • douche
  • 2 X wastafel
  • toilet
 • sauna
 • Op de 2e etage (via steile trap)
 • slaapkamer (9 m2)
  • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
 • slaapkamer (12 m2)
  • 2 X 1-pers. bed
  • TV
 • Algemeen
 • grill
 • campingbedje
 • terras
 • tuin (omheind)
 • tuinmeubilair
 • parking
 • kinderstoel

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Villa Ferienresort Cochem 18

 

Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14810)

 

5 *****

Aantal personen:6

Aantal huisdieren:1

 

Slaapkamers:3

Regio:Rheinland-Pfalz

 

Plaats:Cochem

 

 

Deze vrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer en een open keuken met diverse apparatuur. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met twee 1-pers. bedden (in een 2-pers. opstelling) en een eigen badkamer met ligbad. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Op de verdieping vindt u er tevens de tweede badkamer. Alle bedden zijn van het type boxspring. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • overloop
  • toilet
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in Duitsland met internet en honden toegestaan

Vakantiehuis Ferienresort Cochem

 

15Cochem - Rheinland-Pfalz - Duitsland (DE-14711)

 

Aantal personen:4

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers:2

Regio:Rheinland-Pfalz

Plaats:Cochem

 

 

Deze halfvrijstaande villa's liggen op Ferienresort Cochem en zijn in 2017 gerestyled. De inrichting is modern, comfortabel en gezellig.

 

U beschikt over een woonkamer met vloerverwarming en een open keuken met diverse apparatuur. Er zijn twee badkamers, waarvan één met traditionele sauna. De slaapkamers beschikken over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Op één van de slaapkamers vindt u er een TV. Een berging met wasmachine en -droger maken het geheel compleet.

 

Er is een tuin met terras en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid bij de villa voor één auto.

Indeling

 

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV (kabel)
  • verwarming (vloerverwarming)
 • open keuken
  • waterkoker
  • koffiezetapparaat (filtermaling)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
 • bijkeuken
  • wasdroger
  • wasmachine
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • TV (kabel)
 • slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
 • badkamer
  • douche
  • sauna
  • wastafel
 • badkamer
  • ligbad
  • wastafel
  • toilet
 • overloop
 • Algemeen
 • terras
 • tuin
 • tuinmeubilair
 • parking
 • zwembad (gedeeld met andere gasten) (overdekt)

Opmerkingen

 

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


RSS productfeed

Mandelbäumchen (ma, 26 feb 2024)
Familie vakantie huis in het kleine stadje Kröpelin, tussen de Hanzesteden Wismar (34 km) en Rostock (26 km). Het strand aan de Oostzee is ongeveer 8 km (maximaal 10 minuten) .Deze moderne vakantiewoning met 3 kamers is ongeveer 90 vierkante meter en is in de zomer van 2017 volledig gerenoveerd en is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is geschikt voor 4 personen + 1 baby. Deze omvatten 1 woonkamer, 1 keuken, 1 slaapkamer, 1 kinderkamer en een badkamer met bad en toilet en een apart toilet met douche.Het gezellige terras met barbecue en comfortabel tuinmeubilair (zelfs voor de kleinste gasten) nodigt u uit om te ontspannen en te blijven hangen. In Kröpelin zijn er goede winkels: verschillende supermarkten, bakkers en een fietsverhuur. Kröpelin is perfect voor mooie uitstapjes en dagtochten: brede, witte Baltische stranden in de badzones Kühlungsborn, Rerik, Heiligendamm (10 mijl) en de kust van Warnemünde (22 mijl) nodigen u uit om te zwemmen, zonnebaden en te ontspannen. EUR 387.00 Meer informatie
>> meer lezen

Die weiße Villa XL (Mon, 26 Feb 2024)
Bezoek dit mooie appartement in Zingst dat is voorzien van een fijne tuin. Er zijn 6 slaapkamers waar in totaal maar liefst 14 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor een familievakantie. Begin de dag met een frisse wandeling langs het strand, dat op 500 m van de accommodatie te vinden is. Vervolgens kan je de dagelijkse boodschappen halen in de supermarkt 500 m verderop. Je kunt 's avonds heerlijk dineren in het restaurant, dat op 200 m van de accommodatie te vinden is. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Het huis beschikt over maar liefst 5 parkeerplaatsen en de tuin is ingericht met knus tuinmeubilair. Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende mooie bezienswaardigheden in de omgeving van deze accommodatie. EUR 2570.00 Meer informatie
>> meer lezen

An der Wismarbucht mit Kamin (Mon, 26 Feb 2024)
Dit vakantiehuis ligt in een voormalig vissersdorp, aan de baai van de Baltische Zee. Het is een klein, maar modern huisje voor 2-4 personen. Op de begane grond vind je een keuken en een woon- en eetkamer. Boven bevinden zich 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden, 1 badkamer en 1 relaxruimte. Dat maakt het huis geschikt voor een stel of een gezin. Het huis ligt in Noordwest-Mecklenburg, tussen de Hanzestad Wismar (7 km) en de populaire badplaats Boltenhagen (15 km). Flemstorf biedt een rustig strand op slechts 300 m van het huis. Een prachtig zandstrand heb je ook direct in Zierow, op ongeveer 2 km. Het heeft een betaalde parkeerplaats, dus we raden aan te voet of met de fiets naar het strand te gaan. Hier vind je ook een prachtige speeltuin, een midgetgolfbaan, een café en verschillende snackbars. Buiten vind je een terras en een omheinde tuin. Hier kan je heerlijke maaltijden bereiden op de barbecue. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. EUR 792.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apartment Hafenflair / Haus 5 OG-Wohnung 19 8 Pers (Mon, 26 Feb 2024)
Volledig nieuw gebouwde hoekwoning met hoogwaardig gemeubileerd appartement direct aan de pleziervaarthaven in het voormalige vissersdorp Plau am See. Direct voor de deur kunt u een boot huren en vanaf het balkon van uw comfortabele vakantiehuis kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het meer. Het centrum en de oude binnenstad van het charmante stadje en luchtkuuroord Plau am See zijn vanaf hier te voet bereikbaar. Diverse restaurants en cafés serveren specialiteiten uit Mecklenburg en kleine winkeltjes nodigen u uit om rond te snuffelen. Ook zijn er bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, zoals de kasteeltoren Plau uit 1449 met zijn diepe kerker en smalle klim, de bekende hefbrug uit 1916 en de stadskerk uit de 13e eeuw, die al van ver te zien is. Hoogtepunten inbegrepen: Alle energiekosten op basis van verbruik Beddengoed DRAADLOZE INTERNETTOEGANG Activiteiten in de buurt: Ga mee op een begeleide vis- of boottocht, maak een tochtje op een van de passagiersschepen of ontdek het meer tijdens een peddeltocht - de mogelijkheden zijn ongelooflijk divers! Als u liever met droge voeten reist, kunt u een stadsrondrit maken met de kleine Plauer Bahn of de schoonheid van het landschap ontdekken tijdens een fietstocht of een rit met een paardenkoets. Degenen met sportieve ambities kunnen hun vaardigheden testen in het klimpark. Excursietips: het Müritz-berenbos, de Wangeliner-tuin en de Lübzer Kunstspeicher. EUR 781.00 Meer informatie
>> meer lezen

Müritzarm 48 qm (Mon, 26 Feb 2024)
U kunt genieten van kanotochten op de Müritz, vissen aan de kust of gewoon de rust en stilte op de steiger rondom uw smaakvol ingerichte vakantiewoning op de Fischerhof in Vipperow. Het schilderachtige uitzicht op het meer laat geen twijfel bestaan: hier kunt u het dagelijkse leven achter u laten en u laten betoveren door de natuurlijke charme van het Mecklenburgse merengebied. De knusse studio's verdeeld over twee verdiepingen en voor maximaal vier personen zijn ook gemaakt voor een fijne tijd samen met familie of vrienden. Vooral kinderen zullen enthousiast zijn over het inrichten van hun slaapruimte op de open slaapgalerij. U kunt zelf iets koken in de open mini-keuken, of uzelf trakteren op een vers broodje vis uit de snackkeuken van het Fischerhof. Beide maken deel uit van de waterweg Müritz-Havel. Er is een postkantoor in de stad, evenals een boerderijcafé en vakantieverblijf. Goede winkels voor de dagelijkse behoeften, restaurants en een apotheek zijn te vinden in Rechlin aan de overkant, op ongeveer vier kilometer afstand. Highlights:Alle verbruiksafhankelijke energiekosten en beddengoed inbegrepenWLAN inbegrepen15% korting op de huur van boten van de Müritz-vissers op hun viswerf in Plau am See, Krakow am See en WarenActiviteiten in de buurt: Op de Müritz en de omliggende meren wacht een waar paradijs voor vissers en iedereen die dat wil worden. Maar naast watersporten kun je je ook op het land bezig houden. Lange wandelingen en uitgebreide fietstochten beginnen het beste direct voor de deur van uw vakantiehuis. Een aangenaam contrast vormt een bezoek aan de steden Waren an der Müritz of Neustrelitz (beide op ongeveer 30 kilometer afstand). De kasteeltuin met kerk en oranjerie is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Neustreli EUR 591.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bei Zweedorf (Mon, 26 Feb 2024)
Dit comfortabele driekamerappartement met een tuin ligt in Zweedorf. De vakantiewoning bestaat uit 2 verdiepingen en biedt plaats aan 2 tot 5 personen. Het huis is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Het huis ligt op slechts 5 minuten rijden van de Baltische Zee in Rerik. In Rerik vind je goede winkels. Je kunt ook een uitstapje maken naar de vuurtoren van Bastorf en bij slecht weer kun je naar het wellnesscentrum "Wonnemar" en de spa in Wismar. Het pand heeft op de begane grond 1 comfortabele woonkamer, 1 open keuken en 1 badkamer. Boven vind je 2 slaapkamers. In de natuurlijk aangelegde tuin vind je een houten paviljoen en een terras met comfortabele stoelen en een barbecue. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de vakantie. De eigenaar woont in hetzelfde gebouw als waar de appartementen zich ook bevinden. EUR 447.00 Meer informatie
>> meer lezen

162695 (Mon, 26 Feb 2024)
Welkom bij ons prachtige moderne, ongeveer 46 m² Attic appartement, dat zich op de 2e verdieping bevindt. De woonkamer is uitgerust met een bank, tv, radio, open kitchenette en eethoek. De slaapkamer in de open galerij heeft een tv en een tweepersoonsbed (180x200cm). De badkamer heeft een raam en werd eind 2016 volledig gerenoveerd. Vanaf het balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het stadsbos en Linden Park. Een gratis wifi is beschikbaar voor onze gasten. In de kelder van het huis is er een wasmachine en een droger die voor een kleine vergoeding kan worden gebruikt. Er is een parkeerplaats met nr. 21 rechtstreeks bij het huis voor uw auto. U kunt geschikt zijn voor fietsen in de afsluitbare opslagruimte, die ook op het terrein ligt. Geniet van je verre vakantie in een van onze prachtige appartementen. We kijken ernaar uit om u als gasten te verwelkomen. Uw familie reif EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

DHH Strandhaus links 4 P (Mon, 26 Feb 2024)
Comfortabele twee onder één kap woning op slechts 100 m van het fijne zandstrand. Uw woonplaats bevindt zich op een 200 m² groot, natuurlijk terrein midden in de duinengordel aan een privéweg met weinig verkeer - midden in het kustbos. Hier kunnen zelfs kinderen in de verkeersluwe zone zonder angst naar het strand gaan en onderweg een ijsje halen. Het strandhuis met zijn twee helften is perfect voor families die vrienden zijn (2e helft van het huis: DOS08002). Het fijne, kribvrije zandstrand met zijn zacht glooiende kustzone is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Trassenheide heeft een directe aansluiting op het fiets- en wandelpadennetwerk op het eiland Usedom en. Hoogtepunten inbegrepen: DRAADLOZE INTERNETTOEGANG parkeerplaats Activiteiten in de buurt: vlinderkwekerij 3 km. Bezoek het "ondersteboven huis" bij Trassenheide en voel je als een vlieg op het plafond. Ontdek het huis vol verrassingen, plezier voor het hele gezin gegarandeerd! Ook in het kinderland Trassenheide is van alles te beleven: of het nu gaat om een draaimolen, een kinderspoorbaan, een westerntrein, een van de vele springkastelen, een sleeglijbaan of trampolines, die zonder extra kosten naar hartenlust kunnen worden gebruikt. tegen betaling - iedereen vindt hier iets van zijn gading! Enorme legostenen en een royaal uitgeruste fitnessruimte met veel sportuitrusting horen er ook bij. Terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie, kunnen de kleintjes stoom afblazen op de supergrote nieuwe luchtkussenbal. Scooterauto's en motorfietsen, evenals elektrische graafmachines en minigolf worden tegen een kleine meerprijs aangeboden. EUR 624.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus in Alt Bukow (Mon, 26 Feb 2024)
Welkom in dit geweldige vakantiehuis in Alt Bukow met een tuin waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Bewonder de schoonheid van de omgeving terwijl u geniet van uw favoriete kopje koffie. Deze plek is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. De zee ligt op 2,5 km afstand en Rerik Seabeach ligt op 10 km afstand, waar u uw dagen kunt doorbrengen met zonnebaden. Het dichtstbijzijnde zeestrand is Pepelow, op 2,5 km afstand. De restaurants op 3 km afstand bieden heerlijke maaltijden en drankjes. Er zijn vele andere toeristische attracties die een bezoek waard zijn. Het interieur van het vakantiehuis is zorgvuldig ontworpen, rekening houdend met het comfort van de gasten. Op het terras kunt u heerlijk ontspannen met een drankje naar keuze gevolgd door een heerlijke barbecuemaaltijd. Er is een fietsenstalling aanwezig waar u uw fietsen veilig kunt stallen. Als u wilt, kunt u licht inpakken, want er is een wasmachine beschikbaar (tegen betaling). Tevens is hier de parkeervoorziening aanwezig. Over Chalet.nu Wanneer je verblijft in een Chalet.nu-woning, ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Het aanbod accommodaties bestaat uit meer dan 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Zin in een weekendje weg, een zomer- of wintersportvakantie of gewoon een korte vakantie? Verkies je de kust, het platteland of de bergen? Wat uw voorkeur ook is, er is een Chalet.nu-woning die aan uw wensen voldoet, van een knusse gîte voor twee tot een kasteel dat groot genoeg is voor de hele familie, van een appartement in het hart van Rome tot een huisje in the middle of nowhere, van een eenvoudige boomhut tot luxe droomvilla en van dichtbij naar de andere kant van Europa. Een Chalet.nu-woning geeft je de vrijheid om in je pyjama te ontbijten of een goed gesprek voort te zetten tot in de vroege uurtjes zonder je zorgen te hoeven maken over de sluitingstijd van de bar. Bereid gastronomische maaltijden met verse lokale ingrediënten in je eigen keuken en profiteer van je eigen zwembad om zoveel kanonskogels te schieten als je wilt! EUR 810.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apartments im MAREMÜRITZ Yachthafen Resort & S (Mon, 26 Feb 2024)
Prachtige ligging direct aan de Müritz - slechts 50 meter van het water met een klein strand: Hoogwaardig ingerichte appartementen in maisonnette-stijl verdeeld over twee verdiepingen met balkon en WiFi. Ook de Feisnecksee (100 m) met zwemgedeelte (600 m) is niet ver weg. U woont op een aantrekkelijke locatie twee kilometer buiten het centrum van Waren, direct aan de rand van het Nationaal Park Müritz. Het vakantieresort bestaat uit moderne huizen in villastijl waarin de ruime appartementen zijn gevestigd. Smaakvolle kleuren en een aangenaam interieur begeleiden u tijdens uw vakantiedagen. Waren (Müritz) heeft een lange traditie als resort. De levendige, kleine stad biedt u niet alleen musea, kerken en tuinen met kunst en cultuur, maar ook winkels, restaurants en kleurrijke markten met regionale specialiteiten. Hoogtepunten inbegrepen: op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaakWLAN-activiteiten in de buurt: Kilometers aan fiets- en wandelpaden langs het water - dit is de beste manier om de schoonheid van de regio actief te verkennen. Naast excursieboottochten moet u zeker een bezoek brengen aan het grote Müritz National Park, waar ook rondleidingen worden aanbevolen. Een populaire bestemming is het "Nature Experience Center Müritzeum". Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de omliggende steden met monumenten en bezienswaardigheden. Als uw eigen keuken koud blijft, bieden tal van restaurants Mecklenburgse huisgemaakte gerechten of verse vis uit de Müritz. EUR 972.00 Meer informatie
>> meer lezen

FH Schöttke 3 Pers (Mon, 26 Feb 2024)
Huis met rieten dak, 300 m van de Greifswalder Bodden op een tuinperceel van 1.600 m² met gazon. De vakantiestemming komt zeker naar boven als je 's ochtends buiten op je terras ontbijt. U kunt afkoelen in het nabijgelegen Bodden - zwemplezier op warme zomerdagen is gegarandeerd. Omgeven door water, bos, weiden en strand, biedt Freest als typisch, idyllisch vissersdorpje de beste voorwaarden voor rust en ontspanning. De kleine vissershaven met kotters en jachten is nu de modernste van West-Pommeren. Hier kunt u tijdens een avondwandeling genieten van de maritieme sfeer. Vanaf het strand in Freest kunt u genieten van een indrukwekkend uitzicht op de monding en de tegenoverliggende stad Peenemünde. Freest is een interessant startpunt voor excursies naar de eilanden Rügen, Usedom, Ruden en Oie, het historische Peenemünde Museum en de mooiste steden in West-Pommeren en buurland Polen Highlights inbegrepen: Alle op verbruik gebaseerde energiekosten Activiteiten in de buurt: Excursies op kotters en passagiersschepen zijn ter plaatse beschikbaar, vertrekkend vanuit Freester Harbour. In de omgeving kunt u watersporten beoefenen, zoals windsurfen en kanoën. Elk jaar vindt in het 1e weekend van augustus het traditionele Freester Fisherman's Festival plaats met visspecialiteiten, boottochten, passagierswinkels en een groot vuurwerk. EUR 895.00 Meer informatie
>> meer lezen

Apartment Hafenflair / Haus 5 OG-Wohnung 19 6 Pers (Mon, 26 Feb 2024)
Volledig nieuw gebouwde hoekwoning met hoogwaardig gemeubileerd appartement direct aan de pleziervaarthaven in het voormalige vissersdorp Plau am See. Direct voor de deur kunt u een boot huren en vanaf het balkon van uw comfortabele vakantiehuis kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het meer. Het centrum en de oude binnenstad van het charmante stadje en luchtkuuroord Plau am See zijn vanaf hier te voet bereikbaar. Diverse restaurants en cafés serveren specialiteiten uit Mecklenburg en kleine winkeltjes nodigen u uit om rond te snuffelen. Ook zijn er bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, zoals de kasteeltoren Plau uit 1449 met zijn diepe kerker en smalle klim, de bekende hefbrug uit 1916 en de stadskerk uit de 13e eeuw, die al van ver te zien is. Hoogtepunten inbegrepen: Alle energiekosten op basis van verbruik Beddengoed DRAADLOZE INTERNETTOEGANG Activiteiten in de buurt: Ga mee op een begeleide vis- of boottocht, maak een tochtje op een van de passagiersschepen of ontdek het meer tijdens een peddeltocht - de mogelijkheden zijn ongelooflijk divers! Als u liever met droge voeten reist, kunt u een stadsrondrit maken met de kleine Plauer Bahn of de schoonheid van het landschap ontdekken tijdens een fietstocht of een rit met een paardenkoets. Degenen met sportieve ambities kunnen hun vaardigheden testen in het klimpark. Excursietips: het Müritz-berenbos, de Wangeliner-tuin en de Lübzer Kunstspeicher. EUR 686.00 Meer informatie
>> meer lezen

Doppelhaushälfte Typ 1 30 qm 2 Erw 2 Kinder (Mon, 26 Feb 2024)
Gezinsvriendelijk vakantiedorp tussen Boltenhagen en Wismar in het kleine, idyllische stadje Wohlenberg, op slechts een steenworp afstand van het witte, vlakke, natuurlijke zandstrand. De accommodaties zijn eenvoudig en praktisch ingericht en daardoor ook geschikt voor de kleinere budgetten van jongere gezinnen. De gehele Wohlenberger Wiek wordt gekenmerkt door aanvankelijk ondiep water, dat geleidelijk dieper wordt. Als gevolg hiervan wordt het water na slechts een paar dagen zonneschijn tot 7 graden hoger verwarmd dan de rest van de Oostzee en is de ondiepe zone ideaal voor de jongere gasten. Hoogtepunten inbegrepen: Water Activiteiten in de buurt: Voor kinderen is er een overdekte speelhal met klimrek, glijbanen en een schommelgedeelte, een kindercarrousel en ballenbak en een kleine kabelbaan. EUR 572.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhäuser Inselblick / Ferienhaus 60 qm (Mon, 26 Feb 2024)
Vier comfortabele vakantiehuizen op een stoeterij aan het Gardermeer bij Güstrow. Het 36 hectare grote terrein ligt op een schiereiland in het Gardendistrict en biedt u een prachtig panoramisch uitzicht over de bijna grenzeloze uitgestrektheid van het Sternberger Merenplateau. De woningen worden drempelvrij gebouwd en ingericht; Parkeren is mogelijk direct op het terrein bij het huis. Op de aangrenzende paddock kunnen jong en oud (tegen betaling) hun rijvaardigheid verbeteren. Hoogtepunten inbegrepen: Alle op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed en handdoeken WLAN Activiteiten in de buurt: In Güstrow, 17 kilometer verderop, maakt de oude stad indruk met prachtige vakwerkhuizen en uitdagende bakstenen gotische architectuur, maar ook met imposante herenhuizen, renaissancegebouwen en het klassieke stadhuis. Vooral het kasteel uit de 16e eeuw geeft de stad zijn charme, want het is een van de mooiste renaissancegebouwen in Noord-Duitsland. Het stadsmuseum, talrijke galerieën, mooie cafés en verborgen hofjes maken van uw dagje uit een prachtige culturele belevenis. EUR 754.00 Meer informatie
>> meer lezen

Reihenbungalow Nr 11 (Mon, 26 Feb 2024)
EUR 441.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus Inselperle Putbus (Mon, 26 Feb 2024)
Dit gezellige en volledig gerenoveerde vakantiehuis met uitzicht op het meer van Wreechen en de Oostzee maakt indruk door zijn grootte en is gelegen op een omheind terrein op een rustige locatie in de wijk Wreechen, op slechts een steenworp afstand van het stadje Putbus. Het is buiten de gebaande paden van toeristen, maar dicht bij de Baltische Zee in het schilderachtige biosfeerreservaat Zuidoost-Rügen en nodigt u uit voor een comfortabele vakantie in een historische omgeving. Putbus, de zogenaamde Witte Stad, dankt zijn naam aan het enorme Putbusser Park met zijn glanzend witte herenhuizen, het kasteel en de oranjerie in classicistische stijl. Highlights: WLAN, 4 fietsen, sauna (oktober - april) Activiteiten in de buurt: Van Putbus -Lauterbach rijdt de "Racing Roland", een historische stoomtrein. Maak een dagtocht met de stoomtrein naar de Baltische badplaatsen Binz, Sellin, Baabe en Göhren. Rondleidingen naar het onbewoonde eiland Vilm, dat op ongeveer 2,5 km van Lauterbach ligt, starten ook vanuit de haven van Putbus. U kunt ook verse gerookte vis proberen in de haven op de MS Dicke Berta - de vis wordt door de inwoners van Rügan beschouwd als de beste gerookte vis van het hele eiland. EUR 663.00 Meer informatie
>> meer lezen

Fewo klein 40 qm (Mon, 26 Feb 2024)
Gezellige en smaakvol ingerichte appartementen met WiFi op een gezamenlijk terrein met een grote binnenplaats en veel zitgelegenheid in het pittoreske eilandstadje Malchow. Beide appartementen, gelegen op de begane grond, hebben een barbecue en een terras. De Malchower See ligt op 290 meter afstand, in een kilometer bereikt u een met gras begroeid strand met een idyllisch zwemgedeelte. In het merenlandschap rond Malchow zijn tal van watersportmogelijkheden. In overleg met de verhuurder kunt u ter plaatse een roeiboot reserveren. Deze bevinden zich, afhankelijk van de beschikbaarheid, aan het water van de club, zo'n vijf kilometer verderop. Vakantie in het dromerige en door de staat erkende luchtkuuroord. Malchow wordt ook wel de eilandstad genoemd, omdat het oudste deel van de stad op een eiland in het midden van het meer ligt, dat door een draaibrug met het vasteland is verbonden. Tegenwoordig is de brug niet alleen een technisch monument, maar het stadscentrum, aanlegsteiger voor passagiersschepen en een toeristische attractie met veel gastronomie en veel flair. Details: beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi Activiteiten in de omgeving: De afwisselende omgeving midden in het Müritz-gebied is altijd het ontdekken waard. Dit kan individueel worden ontworpen: fietstochten, wandel- of paardrijtochten, enz. Vooral natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken tussen al het water en de vele bossen. Maar ook watersporters hebben hier veel mogelijkheden, want zeilen, duiken en waterfietsen zijn slechts een kleine greep uit de moderne sportfaciliteiten in deze regio. Ook in de winter valt er nog veel te ontdekken, zo is de ijsbaan een populaire bestemming voor hockeyfans en schaatsers. En als je het wintergevoel ook in de zomer niet wilt missen, kun je gewoon een bezoek brengen aan de zomerrodelbaan of het apenpark. Natuurlijk mogen de culturele aspecten niet worden verwaarloosd, zo is het orgelmuseum met zijn talrijke concerten in de kloosterkerk van het Malchow-klooster bij iedereen populair. Een bezoek aan het DDR Museum, dat is gevestigd in een voormalige bioscoop, of een uitstapje naar de draaibrug van Malchow is een leuke toevoeging. Daar komt de diversiteit van de eilandstad weer samen, want cultuur, wateractiviteiten en recreatie komen samen op een populaire plek Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit EUR 289.00 Meer informatie
>> meer lezen

189368 (Mon, 26 Feb 2024)
Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het torentje in de "Residence Waldschlösschen" en heeft alle voorzieningen voor een ontspannen en ontspannen vakantie. Een grote loggia (zuidwestpositie) nodigt u uit om te ontspannen na een zonnige dag van het strand of uw excursies over het prachtige eiland Rügen. Het vakantiewoningscomplex ligt op slechts ongeveer 300 m van het badstrand direct aan de rand van het bos. Het appartement heeft zijn eigen ondergrondse parkeerplaats. Er is ook een lift. EUR 792.00 Meer informatie
>> meer lezen

Traumperle familienfreundlich am Ostseestrand (Mon, 26 Feb 2024)
Bent u op zoek naar een extravagant vakantiehuis vlakbij het strand om te ontspannen met uw familie, vrienden, collega's of uw partner? Dan hebben wij de juiste woning voor u, ons prachtige zeskamerhuisje met rieten dak op vakantiepark Rerik aan de Oostzee. Het voormalige vissersdorp Rerik is idyllisch gelegen tussen de Oostzee en Salzhaff, een kleine baai aan de Oostzee tegenover het Oostzee-schiereiland Wustrow. Ontspan in de eigen sauna en ontspan daarna op het terras of kruip lekker weg in de comfortabele leren hoek voor de open haard. U kunt de dag ook afsluiten op het zonneterras bij het vakantiehuis met familie, vrienden of collega's met een goed glas wijn. Ons vakantiehuis is het hele jaar door een beleving! Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers (inclusief een kinderbadkamer) en een ruime woon/eetkamer. In de omheinde tuin kunt u ontspannen en tot rust komen. Let op: Houtskool- en open vuur en vuurwerk zijn vanwege het brandgevaar van de rieten daken niet toegestaan! Met vele fiets- en wandelpaden kunt u genieten van wilde en romantische kliffen en landschappelijk gevarieerde natuur. Bezoek oude vissersdorpjes, moderne overzeese havens en jachthavens met veel flair. Een reis is de moeite waard! Er kunnen maximaal 2 personen extra worden geboekt: 30 € per persoon en per nacht EUR 1626.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kapitänsdeck 95 qm (Mon, 26 Feb 2024)
Vakantiepark met eigen strandbad direct aan het water aan de Müritz, de kleine zee in Duitsland. Het vormt een eenheid met de beschutte Marina Müritz in het havendorp Müritz. Gelegen in de gemeente Rechlin, ligt het gebied dicht bij het Müritz National Park, dat u te voet, per fiets of in een paardenkoets kunt verkennen. Vlakke zandstranden, vele kleine meertjes met kristalhelder water en een soortenrijke, natuurlijke flora en fauna kenmerken het landschap. Hoogtepunten waren onder meer: Op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak Activiteiten in de buurt: zwembad en sauna in vakantiepark Mirow, 12 km verderop in Granzow. Proefcursussen voor surfen en zeilen worden aangeboden in ongeveer 5 km. Attracties zijn onder meer het kasteeleiland in Mirow, het kasteel in Wesenberg, de woonstad Neustrelitz, Burg-Stargard (hoogtepunt voor kinderen: de zomerrodelbaan), het rococo-kasteel in Rheinsberg, de oude binnenstad en de stadshaven van Waren of de vier poorten -Stad Neubrandenburg. Zelfs Berlijn, Potsdam of Rostock zijn niet te ver voor een dagje uit. In het havendorp Müritz is er een uitgebreid maritiem aanbod voor booteigenaren en voor gasten die een boot willen charteren. Vanaf de Marina Müritz is er een sluis- en brugvrije toegang tot de Müritz. U kunt open sportboten huren zonder vaarbewijs of grotere woonboten huren. Het is ook mogelijk om een vaarbewijs te halen. U kunt ook uw eigen boot aanleggen, er is een 90 tons kraan, een 3.2 tons kolomkraan, een trailerparkeerplaats, een jachthavenwinkel en natuurlijk de werfservice. Al met al: een eldorado voor watersporters. Petri-discipelen vinden hier ook een waar paradijs, want de Müritz heeft een extreem rijke vispopulatie. Diverse soorten zoals brasem, paling, baars, snoekbaars en snoek kunnen hier worden gehaakt en gevangen. EUR 1303.00 Meer informatie
>> meer lezen

Minihus - Erdgeschoss mit Terrasse (Mon, 26 Feb 2024)
Welkom in Bastorf - slechts een paar minuten van het strand aan de Baltische Zee en de badplaats Kühlungsborn aan de Oostzee. Hier ligt dit fijne appartement met 2 slaapkamers, een ideale verblijfplek voor gezinnen. Ook een huisdier (maximaal 2) mag mee op vakantie. Het strand vind je op minder dan 3 km afstand van het vakantieadres. In het centrum van Kühlungsborn (2 km) kan je terecht voor de belangrijkste boodschappen. Ook Rerik (7 km) en Rostock (37 km) zijn een bezoek waard. De historische stoomtrein "Molli" loopt tussen Bad Doberan en Kühlungsborn. Op het naburige landgoed met restaurant worden veel biologische producten uit de regio aangeboden. Er is een kinderspeelplaats en het is mogelijk om wellnessaanbiedingen te boeken. EUR 595.00 Meer informatie
>> meer lezen

DP 2-4 EG/OG/DG 3 Personen (Mon, 26 Feb 2024)
Het Oostzee-eiland Rügen is een paradijs voor kinderen. Eindeloze witte zandstranden, de uitgestrekte en betoverende natuur en de zachte Oostzee met zijn milde klimaat nodigen grote en kleine gezinnen uit om te ontspannen en tot rust te komen. Het Duinpark Binz is het ideale startpunt voor elke vorm van reizen. Aan de ene kant strand en natuur en aan de andere kant de levendige strandpromenade met tal van restaurants en gezellige winkeltjes. Hier vindt iedereen de juiste vrijetijdsgelegenheid in de directe omgeving. Idyllisch gelegen bij de ingang van Binz, vindt u hier ontspanning. Wandelend over de boulevard te voet of met de gratis lokale bus (met spa-kaart) bereikt u direct het centrum van Binz en de pier. De ruime groenstroken van de autoluwe voorziening bieden volop ruimte om te rennen en te spelen. Op de speelplaats aan het duinbos kunnen uw kinderen zich vrij bewegen van de weg af. Hoogtepunten inbegrepen: eindschoonmaak, alle energiekosten op basis van gebruik, WiFi, waspakket EUR 571.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hausboot Family & Friends mit Hund LP 10 / 3 P (Mon, 26 Feb 2024)
Geniet van uw vakantie op een woonboot met het hele gezin of vertraag met goede vrienden - ver weg van de stress en het dagelijks leven. Deze uitnodigende woonboot (geen vaarbewijs nodig) is een drijvend vakantiehuis en heeft zijn vaste, stationaire ligplaats aan de Oostzee in de Marina Boltenhagen in de Weißen Wiek. Mensen brengen hier graag hun vakantie door als ze van zee en strand houden. U kunt op het water zijn en toch dicht bij het vasteland zijn. Vakantie op een woonboot betekent bovenal direct zijn en in harmonie met de natuur. Bij mooi weer kunt u genieten van de zon op het gezellige terras of op uw eigen zonnedek. Op koelere dagen biedt de van airconditioning voorziene en comfortabel ingerichte woonboot met zijn 3 binnenkamers alle gasten voldoende mogelijkheden om zich terug te trekken. Er is een badkamer met een apart toilet. Daarnaast zorgt de verwarming ook op koude dagen voor een gezellige sfeer aan boord. De glazen gevels in de woon- en eetkamer zorgen voor voldoende daglicht in het interieur en versterken het gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuur, maar kunnen indien nodig op elk moment van de schaduw worden voorzien. Highlights inbegrepen:WLANalle op gebruik gebaseerde energiekosten Activiteiten in de buurt: Boltenhagen bevindt zich met zijn goed onderhouden stranden aan de mooiste kustlijn van de Oostzee. Excursieboten vertrekken vanaf de pier in Boltenhagen en varen naar het eiland Poel, Wismar en verschillende locaties aan de kust van Sleeswijk-Holstein. In het Vlinderpark Klütz kunt u zich vergapen aan veel verschillende soorten tropische vlinders. Als het weer niet meespeelt, ga dan naar het avonturenbad Wonnemar in Wismar, ongeveer 11 kilometer verderop. Wismar is niet alleen een Hanzestad, maar ook een UNESCO-werelderfgoed. Gekenmerkt door de haven en visserij, liefdevol gerestaureerde herenhuizen, marktplein en vele cafés en restaurants, is de levendige stad een heerlijke bestemming voor jong en oud. gezinnen mee EUR 2572.00 Meer informatie
>> meer lezen

EG Rechts Haus 4 Nr 10 (Mon, 26 Feb 2024)
Dicht bij het strand voor liefhebbers van de Oostzee: Klein vakantiecomplex met gezellige appartementen direct aan het bos. Het is slechts een steenworp afstand naar het prachtige zandstrand, dat overigens niet zo druk is in Trassenheide als in de andere Oostzeebadplaatsen van Usedom. Er is genoeg ruimte om zandkastelen te graven en te bouwen, schelpen te zoeken en mooie strandwandelingen te maken. Als u honger krijgt van het zwemmen en baden, vindt u hier ook kleine restaurants en cafés. Hoogtepunten inbegrepen: WiFi Activiteiten in de buurt: Avonturenspeeltuin in de stad. Vlinderboerderij 3 km, halte Usedom Baederbahn op slechts een paar minuten lopen. De beste manier om de omgeving van Trassenheide te verkennen is via de goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden. De langste wandelroute op Usedom loopt direct door Trassenheide. Op de weg van Peenemünde naar de stad Usedom kunt u tal van bezienswaardigheden bezoeken. EUR 422.00 Meer informatie
>> meer lezen

Landhausetage mit Garten (Mon, 26 Feb 2024)
De prachtige oude boerderij is gelegen in het kleine dorpje Gressow in de buurt van Wismar-buurt van het meer van Tress.Het enorme huis met de prachtige oude tuin biedt gasten veel bewegingsvrijheid en veel gezellige hoekjes om te ontspannen. Bovendien is het een zeer goed startpunt voor uitstapjes naar de Hanzesteden Wismar of Lübeck of naar de Oostzee, bijvoorbeeld. in de Oostzee Boltenhagen.Die middelste verdieping van de boerderij met ongeveer 150 vierkante meter 3 slaapkamers en een queensize bed op de begane grond. Er is plaats voor 10 personen plus 2 baby's Er is ook 1 moderne keuken met rustieke eethoek voor 10 personen, 1 badkamer met bad, douche en toilet en 1 badkamer met douche en toilet .Op het grote terras met barbecue je kunt de drukke dagen beëindigen. Je bent absoluut tijdens je reisperiode enige gasten in de boerderij !!! De grote gemeenschappelijke ruimte met keuken op de begane grond kan op aanvraag en tegen een vergoeding worden gedeeld! EUR 1000.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur groepsaccommodaties in Sauerland, Duitsland met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0