· 

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

Op zoek naar een vakantie naar de Canarische Eilanden waar alles inclusief is ✅ inclusief een huurauto, dan hebben wij voor u een groot aanbod gevonden van leuk geprijsde aanbiedingen!

Een greep uit het aanbod.

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness (hotel) ****

Inclusief huurauto

Zonvakantie Spanje Canarische Eilanden La Palma Fuencaliente

Beoordeeld met een 8,5 gebaseerd op 610 beoordelingen

 

✔ All-in autohuur (€0 eigen risico)

✔ Indrukwekkend uitzicht

✔ Rustige en groene omgeving

✔ Maar liefst 10 buitenzwembaden

✔ Ook All Inclusive mogelijk

 

5 - 22 dagen

 

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

 

 

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

 

Het prachtige 4-sterren hotel La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness bevindt zich op één van de mooiste plekjes in het zuiden van La Palma. De rustige en natuurlijke omgeving zal er voor zorgen dat u helemaal tot rust komt. Tevens ligt het hotel op een rots, direct aan zee, waardoor u prachtig panoramisch uitzicht heeft op de oceaan. Het mooiste strand van Fuencaliente, La Zamora ligt op ca. 1500 m lopen. Verder vindt u het stadscentrum van Fuencaliente op ca. 10 km. Een bushalte bevindt zich direct bij het hotel. De luchthaven ligt op ca. 30 km afstand.

 

Faciliteiten

Het luxueuze La Palma & Teneguia Princess hotel beschikt over een receptie, gratis wifi in de openbare ruimtes, televisieruimte, liften, internetcafé (tegen betaling), gameroom, bibliotheek, winkeltjes en een supermarkt.

Er zijn maar liefst 5 restaurants, een snackbar, disco en diverse bars.

Voor ontspanning is er een spa- en wellnesscenter met Turks stoombad (gratis), jacuzzi, sauna (gratis), thermaal bad, solarium, hammam, relaxruimte en diverse massagemogelijkheden waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Er zijn 10 buitenzwembaden (waarvan één verwarmd tijdens de winter), apart kinderbad, gratis ligbedden en handdoekenservice (1x gratis badhanddoek bij check-in, daarna tegen betaling). De zwembaden worden omgeven door mooie terrassen en groene tuinen.

Voor de sportieveling is er tennis, tafeltennis, biljart, minigolf en volleybal (deel van de genoemde faciliteiten tegen betaling). De ruime fitness heeft ultramoderne apparatuur en een team van professionals die lessen aanbieden zoals spinning, pilates en dans. De minimum leeftijd is 18 jaar, maar 16- en 17-jarigen zijn onder toezicht van een volwassene ook welkom!

Voor de kinderen is er een kinderbuffet, miniclub (4 – 12 jaar), mini disco en een speeltuin. Overdag is er een animatieprogramma en ’s avonds worden er shows opgevoerd. De eventuele huurauto kan je gratis bij de accommodatie parkeren.

 

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt. Halfpension (ontbijt en diner) of All Inclusive kunt u bijboeken, de prijzen ziet u in het boekingsproces. Bij het All Inclusive concept is het volgende inbegrepen:

• Ontbijt (07.30-10.00 uur)

• Langslapersontbijt (09.00-10.30 uur)

• Lunch (12.30-15.00 uur)

• Snacks (11.00-18.00 uur)

• Diner (19.00-22.00 uur)

• Alle lokale (non-)alcoholische drankjes (10.00–24.00 uur)

Dit alles op de door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen.

 

Het kerstdiner (op 25 december) en het Nieuwjaarsgala (op 31 december) zijn bij de prijs inbegrepen.

 

2/3-persoonskamer (max. 3 volwassenen of 2 volw. en 2 kinderen t/m 12 jaar)

De lichte en comfortabele kamer is voorzien van airconditioning (individueel), radio, telefoon, koelkastje, kluisje (tegen betaling) en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje. Dit kamertype is ook te boeken met zeezicht of voor alleengebruik.

 

Voordeelkamer (max. 2 volwassenen)

Qua faciliteiten gelijk aan de 2-persoonskamer, echter beperkt beschikbaar en extra scherp geprijsd. Deze kamers hebben mogelijk geen uitzicht of balkon. Dit kamertype is ook te boeken met zeezicht.

Suite (max. 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar)

Qua faciliteiten gelijk aan de kamer echter ruimer van opzet (ca. 44 m²) en met aparte slaapkamer en woonkamer. 2 badkamers voorzien van bad en/of douche. Dit kamertype is ook te boeken met zeezicht.

 

Extra informatie

• Wissel beddengoed; om de dag

• Wissel badhanddoeken voor het zwembad; 2x per week

• Tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek

• Er zijn babybedjes aanwezig

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

Plaatsinfo

 

Fuencaliente

Fuencaliente is gelegen in het zuiden van La Palma. Deze plaats dankt zijn naam aan de “geneeskrachtige” warmwater bron Fuente Caliente die tot het einde van de 17 de eeuw actief was. Door de uitbarsting van de vulkaan San Antonio in 1677 is de bron bedolven onder lava. Mede door de vruchtbare vulkaangrond is Fuencaliente tegenwoordig het centrum van de wijnbouw. Wist u dat de bekende Malvasiawijn hier vandaag komt?

 

Canarische Eilanden

Deze eilandengroep bestaat uit 7 prachtige eilanden gelegen in de Atlantische Oceaan. Sfeervolle kleine dorpjes, vulkanen, stranden, bananenplantages en woestijngebieden maken deel uit van het veelzijdige landschap van deze eilanden. Het hele jaar door heeft deze bestemming aangename temperaturen en het is de perfecte plaats om te overwinteren.

 

La Palma

 

Het vulkanische La Palma (‘La Isla Bonita’) behoort tot de Canarische Eilanden. Het is één van de kleinste en spectaculairste eilanden van deze groep (het rijst recht op uit zee en meet 50 km in de lengte en 25 km op het breedste punt). Het groene La Palma is nog niet massaal ontdekt door de toeristen, hetgeen wil zeggen dat u op dit ongerepte eiland met volle teugen kunt genieten van de rust en de natuur. Het eiland kenmerkt zich door een groene en bergachtige omgeving. Het noorden van het eiland is tropisch groen met bananenplantages en wijngaarden en op het zuidelijke deel liggen voornamelijk naaldbossen. Het hoogste punt van La Palma, de Roque de las Muchachos, torent overal bovenuit. Rondom deze berg ligt het Nationale Park Caldera de Taburiente, met watervallen en een begroeiing die doet denken aan een tropisch regenwoud.

 

Spanje

 

De zonovergoten zandstranden van de Costa’s, verrassend mooie bergdorpen, glorierijke steden, de bloesem van sinaasappelbomen, overheerlijke tapas en paella in combinatie met volle rode wijnen, de temperamentvolle flamencodans… dát is Spanje in een notendop! Bijzonder geliefd is Andalusië, waar witte dorpen u uitnodigen voor een wandelingetje door steile straatjes en waar u de grandeur van indrukwekkende steden als Sevilla, Córdoba en Granada persoonlijk kunt ervaren. Cultuur en traditie zijn belangrijke zaken voor de Spanjaard en feestdagen worden hier dan ook met volle overtuiging en in vol ornaat (met de prachtigste kostuums en fleurige jurken) gevierd. Wat dacht u bovendien van bruisend Barcelona, het mooie Madrid en de ruige bergen van de Sierra Nevada? Kom zelf ontdekken welke verrassingen Spanje voor u in petto heeft!

 

Canarische Eilanden

Deze eilandgroep bestaat uit 7 prachtige eilanden gelegen in de Atlantische Oceaan. Sfeervolle kleine dorpjes, vulkanen, stranden, bananenplantages en woestijngebieden maken deel uit van het veelzijdige landschap van deze eilanden. Het hele jaar door heeft deze bestemming aangename temperaturen en het is de perfecte plaats om te overwinteren.

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto
Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

 

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

 

Inclusief huurauto

Zonvakantie Spanje Canarische Eilanden Fuerteventura Tarajalejo

 

Beoordeeld met een 8,3 gebaseerd op 34 beoordelingen

✔ All-in autohuur (€0 eigen risico)

✔ All In: heerlijke gerechten

✔ Adults only

✔ Modern designhotel aan het strand

 

✔ Tot rust komen in de prachtige spa

 

6 - 22 dagen

 

Heerlijk goed en rustig hotel."

J DE KEIJZER - april 2019

 

 

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• Retourvlucht met handbagage

• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen

• Verblijf in R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa op basis van All Inclusive

• All inclusive autohuur tijdens hele verblijf (€ 0 eigen risico)

• Nederlandssprekende reisleiding telefonisch bereikbaar

 

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 25 per boeking

• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

 

Optioneel (direct bij te boeken)

• Reis- en annuleringsverzekering

• Ruimbagage

• Upgrade autohuur

• Park, Sleep & Fly-arrangement Schiphol

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

 

Bij het moderne R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa in Tarajalejo kan je wegdromen bij de hoge golven en woeste oceaan. Het hotel ligt namelijk aan zee en binnen een paar minuten sta je op het kiezelstrand. Droom je over een golfcarrière? Vlakbij R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa ligt de 18-holes golfbaan ‘Las Playitas’. Las Playitas Golf is een groene oase die door het woestijnachtige landschap slingert. Het fijne van R2 Bahia Playa Design Hotel en Spa is dat het in een rustige omgeving ligt, maar wil je toch even de omgeving ontdekken? Pak de auto en ontdek Fuerteventura.

 

Faciliteiten

Het Adults Only R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa beschikt over een 24-uurs receptie, liften, lobby met zitjes, gratis wifi in openbare ruimtes, winkeltjes, biljart en tafelvoetbal (beide tegen betaling). Er is een buffetrestaurant en diverse bars.

Daarnaast beschikt het hotel over 2 buitenzwembad en omringd door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Of breng een bezoekje aan het modern ingerichte spa- & wellnesscenter met sauna, verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling).

Hier kan je ook genieten van het uitzicht op zee.

Circa 3 dagen per week is er entertainment met live shows en live muziek. Op het strand zijn ligbedden en parasols beschikbaar (tegen betaling).

 

Verzorging

Je verblijft op basis van All Inclusive.

 

Bij het All Inclusive concept is het volgende inbegrepen:

• Ontbijtbuffet (07.30-10.30 uur)

• Lunchbuffet (13.00-14.30 uur)

• Snacks (15.30-17.30 uur)

• Dinerbuffet (18.30-21.30 uur)

• Alle lokale (non-)alcoholische dranken (10.30-23.00 uur).

Dit alles op de door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen.

 

Het kerstdiner (op 25 december) en het Nieuwjaarsgala (op 31 december) zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Kamer (max. 2 personen)

De modern ingerichte kamer is ca. 25 m² en voorzien van airconditioning, flatscreen televisie, telefoon, gratis wifi en een kluisje (te huur). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Ruim balkon of terras met zitje.

Dit kamertype is ook te boeken met zeezicht of voor alleengebruik. De zeezicht kamers beschikken over ligstoelen op het balkon of terras.

Voordeelkamer (max. 2 personen)

Qua faciliteiten gelijk aan de standaardkamer, echter scherper geprijsd en beperkt beschikbaar.

Junior suite (max. 3 personen)

Qua faciliteiten gelijk aan de standaardkamer, echter ruimer van opzet (ca. 35 m²) en beschikt over een apart woongedeelte.

Romantica Fantasia Suite (max. 2 personen)

De romantisch ingerichte kamer (ca. 53m ²) ligt in het naastgelegen bijgebouw en voorzien van een aparte woonkamer met airconditioning, flatscreen televisie, koffie- theefaciliteiten, telefoon, gratis wifi, kluisje (tegen betaling), inloopkast en een koelkastje. Moderne open badkamer met toilet, dubbele wasbak, douche, badjas, badslippers, make-up spiegel en föhn. Terras met zitje, ligbedden en tuinzicht. Je kan gebruik maken van de faciliteiten van R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa.

 

Extra informatie

• De minimum leeftijd voor alle gasten is 16 jaar

• Tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek

• Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

 

• Schoonmaak 7x per week

• Wissel bedlinnen 3x per week

• Wissel handdoeken 7x per week

 

• Afstand tot aan de luchthaven is ca. 50 km

• Afstand tot aan centrum van Tarajalejo is ca. 150 m

• Afstand tot aan de bushalte is ca. 200 m

• R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa ligt direct aan het strand

 

 

 

Te huur groot aanbod aan vakantiewoningen in België met internet en honden toegestaan

Grand Hotel Callao Sport

 

Inclusief huurauto

Zonvakantie Spanje Canarische Eilanden Tenerife Callao Salvaje

 

Beoordeeld met een 7,7 gebaseerd op 83 beoordelingen

 

✔ All-in autohuur (€0 eigen risico)

✔ Rustige locatie in Callao Salvaje

✔ Geschikt voor sportliefhebbers

✔ Spa- en wellnessfaciliteiten

 

 

✔ Omringd door een kleurrijke tuin

 

6 - 22 dagen

 

 

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• Retourvlucht met handbagage

• Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen

• Verblijf in Grand Hotel Callao Sport op basis van halfpension (ontbijt en diner)

• All inclusive autohuur tijdens hele verblijf (€ 0 eigen risico)

• De accommodatie wordt niet bezocht door de reisleiding, de reisleiding is telefonisch bereikbaar.

 

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 25 per boeking

• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

 

Optioneel (direct bij te boeken)

• Reis- en annuleringsverzekering

• Ruimbagage

• Upgrade autohuur

• Volpension (ontbijt, lunch en diner) en All Inclusive

 

Korting

De eventuele korting voor een kind wordt automatisch verrekend als je de leeftijden van het reisgezelschap selecteert. Dit geldt alleen als een kind met twee volledig betalende volwassenen op een 2-persoonskamer verblijft of als een kind met één volledig betalende volwassene op een 1-persoonskamer verblijft. De exacte bedragen vind je in de reisspecificatie.

 

Belangrijk

• Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van een pincode verplicht. Voor alle vereisten met betrekking tot je creditcard en alle overige autohuurinformatie klik hier.

Grand Hotel Callao Sport

 

 

In het zuiden van het eiland aan de Costa Adeje, in het pittoreske Callao Salvaje ligt Grand Hotel Callao Sport. Tijdens je verblijf wordt je omgeven door een subtropische tuin en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Gelukkig noemen ze Tenerife het Eiland van de Eeuwige Lente, want met helder weer kun je zelfs het buureiland La Gomera zien liggen. Met de inbegrepen huurauto sta je nog maar aan de startlijn van de ontdekkingstocht: zoek de gezelligheid van de badplaats Playa de las Américas of bekijk ’s avonds de sterrenhemel vanaf el Pico de Teide. Ook al is het een eiland, in Tenerife zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Faciliteiten

Grand Hotel Callao Sport is in typisch Canarische stijl gebouwd en beschikt over een 24-uursreceptie en een lobby met zitjes. Er is WiFi in de openbare ruimtes van het hotel (1 uur p.d. gratis). Er is een buffetrestaurant met terras, bar en snackbar. Wekelijks wordt een barbecue georganiseerd. Er zijn twee buitenzwembaden, waarvan er één verwarmd is. Tevens is er een apart kinderbad. Bij de zwembaden is een ruim zonneterras met ligbedden en parasols. Er is een badhanddoekenservice (tegen betaling). Het hotel biedt tenslotte tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning, zo is er een uitgebreid spa- en wellnesscenter (tegen betaling) met o.a. sauna, zwembad, jacuzzi, Turks stoombad, thermale baden en contrastdouches. Ook kun je je laten masseren en zijn er diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen mogelijk (tegen betaling). Je kunt gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten van het hotel. Daarnaast kun je tafeltennissen en tegen betaling kun je fietsen huren, biljarten of kunt u zich uitleven op één van de drie tennisbanen, de squashbaan en de 9-holes Pitch & Putt golfbaan. Kortom, in Grand Hotel Callao Sport hoeft je je geen moment te vervelen!

 

Verzorging

Je verblijft op basis van halfpension (ontbijt en diner). Volpension (ontbijt, lunch en diner) of All Inclusive kun je bijboeken, de prijzen zie je in het boekingsproces (niet mogelijk bij Cruises).

 

Bij het All Inclusive concept is het volgende inbegrepen:

• Ontbijtbuffet (08.00-10.00 uur)

• Lunchbuffet (13.00-14.30 uur)

• Dinerbuffet (19.00-21.00 uur)

• Diverse snacks (11.00-17.00 uur)

• Alle lokale (non-)alcoholische drankjes (tot 23.00 uur)

Dit alles op de door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen.

 

Het kerstdiner (op 25 december) en het Nieuwjaarsgala (op 31 december) zijn bij de prijs inbegrepen.

 

1-persoonskamer

De kamer is comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, wifi (tegen betaling), koelkastje en een kluisje (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

 

2/3 -persoonskamer

De kamer is comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, wifi (tegen betaling), koelkastje en een kluisje (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

 

2/3-persoonskamer wellness

De kamer is comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, wifi (tegen betaling), koelkastje en een kluisje (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

 

Boekt u een 'Wellness' kamer. Dan ontvangt u dagelijks gratis entree voor de sauna en 1 massage.

 

Familiekamer

De kamer is comfortabel en groter ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, wifi (tegen betaling), koelkastje en een kluisje (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

 

Extra informatie

- Gratis parkeergelegenheid voor uw huurauto

- Dagelijkse schoonmaak en wissel handdoeken

- Wissel bedlinnen 3 x per week

- Als gast ontvangt u korting op toegang tot het Spa & Wellness centrum

- Deze accommodatie wordt niet door onze reisleiding bezocht

- Tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek

- Grand Hotel Callao Sport wordt niet door onze reisleiding bezocht. Wanneer u ter plaatse vragen en/of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de reisleiding. Telefoonnummers kunt u terugvinden in de welkomstenvelop.

Aanbiedingen All inclusive vakanties Canarische Eilanden inclusief huurauto

Reactie schrijven

Commentaren: 0