· 

Te huur luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen in Zeeland

Te huur luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen in Zeeland

Bent u op zoek naar luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen ✅ in Zeeland, dan hebben wij hier mooie woningen voor u gevonden!

 

Een wellnessvakantie is tegenwoordig erg populair, want de drukte van alledag vraagt zo nu en dan om een moment van ontspanning. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, even niks moeten en alleen maar tijd voor elkaar. En dan biedt een luxe wellness vakantiehuis uitkomst. Wat dacht u van een luxe vakantievilla met sauna of een jacuzzi in de tuin met een vrij uitzicht over het polderlandschap van Zeeland? Zo komt u tot rust en kunt u volledig ontspannen. U vindt de luxe vakantiehuizen met sauna op het vakantiepark De Groote Duynen, direct achter de duinen van het Noordzeestrand. Bekijk hieronder ons aanbod Wellness vakantiehuizen in Zeeland en boek uw wellnessvakantie. 

Te huur luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen in Zeeland

HUISJE HUREN MET SAUNA IN ZEELAND

 

Een huisje huren met sauna in Zeeland, dat doet u bij Z'ANDvillas! Wij bieden u een groot aanbod wellness vakantiehuizen aan zee in Zeeland. Huur een huisje voor 6- of 8 personen met sauna bij Z'ANDvillas en geniet van een ultieme wellnessbeleving in uw privé Infrarood- of Finse sauna. De sauna bevindt zich in de badkamer of inpandige berging van uw vakantiehuis. Maar ook buiten kunt u volledig ontspannen! U kunt bijvoorbeeld een huisje huren met jacuzzi in de tuin. Hier kunt u 's zomers lekker afkoelen na een warme zomerdag en 's winters juist opwarmen na een winterse wandeling. Schenk uzelf een glas bubbels in en droom weg bij het prachtige uitzicht over het Zeeuwse landschap. Dat is pas vakantie!

Z'ANDvillas
Te huur luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen in Zeeland

RELAX IN DE MOOISTE WELLNESS VAN ZEELAND

Geniet van uw wellnessvakantie in Zeeland en bezoek de wellness van Athermen Zeeland, op slechts enkele minuten lopen van uw luxe vakantievilla op De Groote Duynen. Na een spectaculaire renovatie heeft Hotel De Kamperduinen begin december haar deuren geopend. Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan en Wellness Athermen is gerealiseerd, waar u kunt genieten van een optimale wellnesservaring.

 

Wellness zeeland 

 

5 REDENEN OM EEN BEZOEK TE BRENGEN AAN ATHERMEN IN KAMPERLAND

Athermen Wellness in Zeeland heeft 7 verschillende sauna's en is een paradijs voor saunaliefhebbers! Er is een Kelo sauna, een panorama sauna met een prachtig uitzicht op de tuin en een opgietsauna waar meerdere keren per dag opgietingen plaatsvinden. Of kies voor de authentieke Finse relaxsauna, waar uw huid wordt opgewarmd door de vuurverwarmde stenen in de sauna.

In het wellnesscentrum vindt u verschillende zwembaden met een constante watertemperatuur van 30 graden. Het zwembad loopt van binnen naar buiten, zodat u het hele jaar door kunt genieten van heerlijk warm water.

Athermen Zeeland biedt een breed scala aan ontspannende massages. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannende massage, een hot stone massage of een Lomi Lomi massage, die zijn oorsprong vindt in Hawaï.

Athermen heeft verschillende ontspanningsruimtes en een aantrekkelijke wellness-tuin. De tuin is prachtig aangelegd met diverse tropische planten en mooie zitjes. Hier kunt u heerlijk ontspannen in een tropische sfeer.

Vanuit het wellnesscentrum heeft u exclusief toegang tot het wellness-restaurant van restaurant De Kamperduinen. Hier kunt u genieten van een lekkere lunch, een uitgebreid diner of een kopje koffie met iets lekkers. Alle gerechten worden bereid met regionale producten en natuurlijk is verse vis uit de Zeeuwse wateren een must!

Te huur luxe vakantiehuizen met sauna, een echte Wellnessvakantie voor 6 of 8 personen in Zeeland

Reactie schrijven

Commentaren: 0