· 

Te huur vakantiewoning voor 12 personen in Norg in de provincie Drenthe, kindvriendelijk, honden toegestaan

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Te huur gelijkvloerse vakantiewoning voor 12 personen in Norg ✅ kindvriendelijk, honden toegestaan!

 

Omschrijving: groepsaccommodatie in Norg, Drenthe

 

Deze gelijkvloerse bungalow is het ideale vakantieverblijf voor gezelschappen met kleine kinderen of mensen die minder goed te been zijn.

 

Groot vakantiehuis voor 12 personen in Drenthe huren? Ontdek bungalow de Oonk op de Norgerberg!

Wanneer u op zoek bent naar een comfortabel groot vakantiehuis voor 12 personen in Drenthe, dan is bungalow de Oonk echt iets voor u. Dit gelijkvloerse vakantiehuis is een uitstekend vakantieverblijf voor gezelschappen met kleine kinderen of mensen die minder goed te been zijn.

Het grote 12-persoons vakantiehuis biedt meer dan een prachtige bosrijke omgeving en fraai interieur. Zo staat er voor de kinderen een goed gevulde speelgoedkist klaar, kunt u ontspannen in de bubbelbaden en kan er door middel van de tussendeur privacy of juist een gezellige gezamenlijke ruimte gecreëerd worden. De perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf met een ander gezin of met de familie.

 

Een groot 12-persoons vakantiehuis huren op de Norgerberg = groots kinderplezier

Speciaal voor onze jonge gasten zijn er diverse kinderfaciliteiten aanwezig zoals een kinderbedje, kinderstoel, babybadje en meer. Los van deze basisfaciliteiten hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ontdek de verschillende speeltuinen, spetterpoel, huur een skelter of neem een duik in ons zwembad met peuterbad.

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Indeling: groepsaccommodatie in Norg, Drenthe

 

De boerderij is geschikt voor maximaal 10 personen en biedt u veel comfort en luxe. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een ruime zithoek voorzien van nieuwe hoekbanken en een SMART TV. In de woonkamer beschikt u over een gloednieuwe Blu-ray-speler en een een moderne ‘sound system’ met Bluetooth voor het draadloos aansluiten van mobiele telefoon’s. Op één van de vijf slaapkamers staat overigens ook nog een televisie met Digitenne aansluiting en Blu-ray-speler om lekker in bed een film te kijken. Gasten kunnen gebruik maken van de collectie DVD's, waaronder diverse kinder DVD's. De keuken is ruim en is van alle moderne gemakken voorzien zoals een gasfornuis, combimagnetron, mini oven, moderne koelvriescombinatie, geïntegreerde afzuigkap en broodrooster. Ook staat er een eettafel met stoelen waar u gezellig kunt dineren. In de extra ruimte, die grenst aan de keuken staan een was-droogcombinatie en vaatwasser. Tot slot bevindt zich op de begane grond de badkamer met ruime douche en wastafel.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. Drie van deze slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en onderschuifbed voor een 10e persoon. Op de begane grond bevindt zich nog een slaapkamer met één tweepersoonsbed en ingebouwde kast met strijkijzer en strijkplank. Drie slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.

Speelgoed en een gratis WiFi verbinding zijn aanwezig. Ook geniet u van voldoende parkeerruimte bij de woning.

 

Gasten verblijven in het voorhuis dat grenst aan het huis van de eigenaren van de boerderij. Privacy is gewaarborgd doordat ieder een eigen toegang tot de boerderij heeft.

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Voorzieningen:

 

  • Dichtbij bosuitgang
  • Dichtbij een speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Combi oven
  • Vaatwasser

Faciliteiten

 

Luxe sanitair met wellness, wasserette en eigenwijze kinder-bosbadkamer, speeltuin, kinderrecreatie en een kantine met bibliotheek en spelletjes om binnen lekker te spelen bij minder mooi weer. Gezellig restaurant, snackbar, hogenoodwinkel, elke ochtend vers gebakken broodjes en een krantje om bij wakker te worden. Relaxen, spelen, sporten, ravotten en de prachtige natuur of ….genieten van even helemaal niets. Alle ingrediënten voor een geslaagde, welverdiende vakantie.

 

 

Te huur vakantiewoning voor 12 personen in Norg in de provincie Drenthe, kindvriendelijk, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0